Gość Tofu Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Filozofi nie ma ja mam zagazowane 200KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOTREBOR Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 (edytowane) Wahałem się tyle czasu ale w końcu przyszedł czas, naczytałem się o szkodliwości lpg. Ale chyba czas samemu sprawdzić. Tofu czyli ten zestaw co pisałem wcześniej spoko podejdzie tylko wtryski dać zielone albo niebieskie tak ? Edytowane 12 Maja 2014 przez LOTREBOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 co to jest KME RED??? czy stag 4 Qbox basic ma korekty po obrotach?????????????????????/ pętli Ci benzynę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOTREBOR Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Dino Stag 4 qbox basic ma korekty po obrotach przynajmniej tak twierdzi gazmen. Reduktor to kme red 1 silver fz8. Nie wiem co to znaczy pętli benzynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 pętlenie polega na tym, że wtryskiwacz jest cały czas otwarty jak ciśniesz autem trochę lepiej bo masz serię wtryski a zmiana na VVL-a , ale Ty zmianiałeś cały silnik???? z tego co pamiętam czyli masz wtryski z VVL-a?? dla spokoju wziął bym Stag4+ (jak koniecznie chcesz Staga) bo mozna zmienić na Techa (wiązki te same) Silver nie wiem czy da radę, jak bedziesz się chciał pobawić autem, ale możesz z gazmenem się umówić, że jak nei da rady to wymieni, ważne aby gazmen miał AFR-a do wystrojenia auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Kme do mnie nie przemawia choć super Gold obrabia kolego 350z w automacie i serii Ale sam nie wiem reduktora który obrabia bez zająknięcia 190 - 200 KM bez modów to chyba nie ma w rozsądnej cenie (IG ,,,1) Gniotę tego Nikusia od Ciebie ale też widziałem jego słabe strony konstrukcyjne , Stag ten nowy to z tego co słyszałem to tylko unowocześniony jest i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Ale sam nie wiem reduktora który obrabia bez zająknięcia 190 - 200 KM bez modów to chyba nie ma w rozsądnej cenie (IG ,,,1) Romano ostatnio włożyłem do Miśka 2.5 V6 i nei ma problemów, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 oo a Sena ,,,? Dino bo nie siedzę na bieżąco Baraki dalej są ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 cena OK, ale nei pamiętam dokładnie, Baraki spoko, nie miałem jeszcze żadnej reklamacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOTREBOR Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Dobra tak czy siak dzięki za porady, jadę zakładac: Stag 4 qbox basic kme red 1 silver fz8 Hana zielone Mam nadzieję że ogarnie temat. Powiedzcie mi jeszcze czy 2,5 klocka za wszystko to normalna cena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Powiedzcie mi jeszcze czy 2,5 klocka za wszystko to normalna cena ? spoko, podpytaj o zdjęcie kolektora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOTREBOR Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Pytałem o kolektor powiedział że spoko zdejmie kolektor a przynajmniej na tyle żeby mógł odchylić go. Dino powiedz mi z tym parownikiem jeszcze czy wpakować kme gold czy AC ? KME GOLD do 300 koni AC do 250 koni poleca AC podobne lepiej dogrzewa gaz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 oba są OK, jak AC-ka poprawili i się nie wiesza to spoko da radę, czyli będziesz miał fi8 na zasilaniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOTREBOR Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Właśnie coś mi mówił o fi8 ale nie bardzo wiedziałem co do mnie gada czyli spoko można brać AC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 spoko, fi8 to znaczy, że masz wzw extra i zasilanie fi 8 od zbiornika do reduktora, i teraz hmmm. przy tej cenie sprawdź czy aby na pewno tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 wielozaworek nie jest strasznie drogi inna sprawa to jedyny chyba na 8mm jest ten valtek ekstra i kosztuje 100 zł a nie 36 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Przy tej cenie wszytko jest ważne, bo 2500 - 23% (podatek) = 1925zł a teraz trzeba sobie poszukać wszystkich podzespołów pododawać i wyjdzie zarobek WZW, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Dokładnie Ostatnio kolega z klubu podjechał na wycenę ew gazu ja mu powiedziałem że mu wsio założę z jego pomocą za symboliczną 100 wkę + graty i inne () to zrezygnował bo nawet po kosztach nie da się wiele ugrać autko miał za 800 zł całkiem zgrabne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 no ale o tym wiedzą Ci co montują :D a nie Ci co piszą :D ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Butla nowa + nowy elektro + elektronika 800 zł reduktor 200 wtryski od 150 fasty do hanki o medach nie wspominając i tak dalej i tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efej1 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 tak z innej beczki,Daniel jak zakłdałes mi Barakudy ,to potem przy ustawieniach grzebałęs cos przy temperaturze prze. na LPG.bo jest teraz elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 pewnie ci przyciął tak jak mi na 25 st ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 @efej1, troszkę zjechałem :D szkoda, że nie pojeździliśmy ale może się pikniemy gdzieś niedługo to wystroimy a jak jedzie?? @Tofu, najlepiej popatrzeć na www.drypa.pl i policzyć a oczka się otwierają :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efej1 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Chyba TAK ,bo teraz jest ekstra ledwo zapale i już wchodzi na LPG nie jadę kilka km na pb.i znowu oszczednośc .Daniel będe nad morzem koło 22.lipca możemy sie spiknać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 o to spoko, chyba, że ja zawitam w Wasze strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi