grucha jr Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 (edytowane) No właśnie słyszałem opinie że Frigo dobrze radzi sobie na śniegu ale gorzej na błocie i chlapie. Głównie jeżdżę po Warszawie a tutaj drogi często nie są pokryte śniegiem tylko właśnie błotem lub chlapą, dlatego zastanawiam się czy brać Dębice czy którąś z wymienionych wcześniej... EDIT No i kupiłem Dayton DW510, zdam relację po zimie :-) Edytowane 20 Listopada 2011 przez grucha jr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matti1234567 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 a co myślicie o kelly winter st? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość petruś Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem tych opon http://www.oponeo.pl/model-opony/pirelli-cinturato-p1 Ktoś ma z nimi jakieś doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 A po czym stwierdziłeś, że jesteś już SZCZĘŚLIWYM posiadaczem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość petruś Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Kolor mi się ich podoba i to wywołało u mnie szczęście . Założę je dopiero po zimie to się wtedy okaże czy to będzie pełnia szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 No właśnie słyszałem opinie że Frigo dobrze radzi sobie na śniegu ale gorzej na błocie i chlapie. Głównie jeżdżę po Warszawie a tutaj drogi często nie są pokryte śniegiem tylko właśnie błotem lub chlapą, dlatego zastanawiam się czy brać Dębice czy którąś z wymienionych wcześniej... EDIT No i kupiłem Dayton DW510, zdam relację po zimie :-) Moze już podzielisz sie opiniami o tej oponie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czeslaw4 Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Może kokoś zainteresuje dobry sklep internetowy z oponami. Kupuję w nim opony od dawna. Dostawa gratis kurierem w dwa dni http://www.opony.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 To chyba jeden ze sklepów grupy OPONEO z Bydgoszczy. Mają wiele sklepów internetowych różnią się cenami ale dostawca jest zawsze jeden i ten sam. Wiem bo kiedyś dzwoniłem i do nich i pytałem sie, czemu mają różne ceny w sklepach skoro maja jednego dostawcę? Troche jakby parskną smiechem. Ale fakt towar jest OK. Sam kożystam z ich usług co kilka lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 ===================================================================================================== Głosujemy w konkursie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.auto-swia...san-klub-polska ===================================================================================================== Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 ja juz zagłosowałem, dalej jestesmy na 12 miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojtekpilawa Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 przyłączam się do pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 przyłączam się do pytania do jakiego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Moze już podzielisz sie opiniami o tej oponie? Pewnie do tego do jakiego??? Pewnie do tego Moze już podzielisz sie opiniami o tej oponie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati2 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam !!!! Stoję przed dylematem jakie opony wybrać do mojej primerki tak do 200 złotych za sztukę. Może ktoś podzieli się swoim doświadczeniem i doradzi co wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Jaki rozmiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati2 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 185x65x15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Do 200 PLN polecam te: Matador MP44 http://www.ceneo.pl/2219087 Barum Brilantis 2 http://www.ceneo.pl/5110062 Fulda Carat progresso: http://www.ceneo.pl/258200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Fuldy ja nie polecam, dwóch kolegów ma i ciężko się wyważały (jedne na nowych felgach), a na drugi rok się wyząbkowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz11 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Mam takie fuldy, u mnie sprawują się dobrze. Ciekawe po jakim przebiegu się "wyząbkowały", ja nie robię dużo kilometrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Miałem takie Fuldy przez 1 rok i były ok. bardzo dobrze sprawują się na mokrej nawierzchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Mam takie fuldy, u mnie sprawują się dobrze. Ciekawe po jakim przebiegu się "wyząbkowały", ja nie robię dużo kilometrów. po ok. 50kkm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 185x65x15 Pokombinuj bo Uniroyal 195/65/15 kosztują 206pln a 185/65/15 234pln nie ograniczaj sie do czasem 20 zeta więcej daje wiecej Ja bym robił wszystko by nie wyladować na Matadorach a napewno na Barumach (za darmo??? chm nie wiem) Internet daje ci mozliwośc kolosalnego kombinowania zanim wydasz złotówke możesz zyskać wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Mam Matadory MP46 na przodzie 2 sezon i powiem, ze nie widzę różnicy między nimi a poprzednimi co miałem contisportcontac2, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Nie rozwijam watku bo już było napisane o własnych zacięciach za fajerą. I to jest wytyczna do doboru opon, kasa - a firma jest jest jakąś tam kolejna składową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 (edytowane) Mam Matadory MP46 na przodzie 2 sezon i powiem, ze nie widzę różnicy między nimi a poprzednimi co miałem contisportcontac2, Uniroyal o których mówisz sa to opony kierunkowe, na lato lepsze sa opony asymetryczne niż kierunkowe, odwrotnie jest zimą zaleca się opony kierunkowe a nie asymetryczne, wystarczy dobrze przjerzeć oferte firm premium, że zimą proponują opony kierunkowe (Goodyear, Continental, Michelin, Dunlop) a latem asymetryczne Nie rozwijam watku bo już było napisane o własnych zacięciach za fajerą. I to jest wytyczna do doboru opon, kasa - a firma jest jest jakąś tam kolejna składową. jeżdziłem amatorsko w paru rajdach to nie bedę rozwijał wątku o zacięciu za fajerą, a na oponach akurat się wystarczająco znam, pytanie było o opony do 200 pln a nie powyżej Edytowane 22 Kwietnia 2012 przez Oskar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi