Rafioninio Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 To co jednak Juczek jak juz o pakiety stylizacyjne wypytujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 (edytowane) Niop podeślij koleżance katalog z cennikiem bo mi lap odmawia posłuszeństwa Edytowane 5 Sierpnia 2013 przez ewelineczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
llulman Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Hej !!! Ja troszke z innej beczki - powiedzcie mi chłopaki i dziewczyny czy jest możliwość ładowania laptopa w naszym juku ?? No bo wejścia na zapalniczkę ja nie mam jest tylko wejście USB i tak sobie myśle że przy zastosowaniu przejściówki dało by radę ale nie jestem pewna ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Designer Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 (edytowane) Hej !!! Ja troszke z innej beczki - powiedzcie mi chłopaki i dziewczyny czy jest możliwość ładowania laptopa w naszym juku ?? No bo wejścia na zapalniczkę ja nie mam jest tylko wejście USB i tak sobie myśle że przy zastosowaniu przejściówki dało by radę ale nie jestem pewna ?? Jeśli w JUKE'u masz wolne gniazdo 12V sprawa jest prostsza; wystarczy przejściówka 12V vs 230V i podłączasz jak do kontaktu, ładowarkę z laptopem, albo każde inne dowolne urządzenie. Staraj się nie robić tego w trakcie postoju z wyłączonym silnikiem. Do niektórych laptopów (do większości) można także dokupić ładowarkę samochodową z wejściem 12V. Jeśli w JUKE'u nie masz wolnego gniazda 12 V a masz wolne USB to sprawa jest trudniejsza, o ile tablet czy telefon z wejściem USB podładujesz bez problemu, o tyle komputer w większości przypadków raczej nie. W przypadku braku gniazda USB w JUKE'u kupuje się przejściówkę 12V vs. USB (za kilkadziesiąt zł w każdym markecie z elektroniką) i podłącza się dowolne urządzenie z wejściem zasilającym USB i bezproblemowo ładuje lub zasila. Ja np. ładuję w ten sposób swojego smartfona. W ten sposób możesz podładować również tablet lub komputer, o ile ma wejście zasilające USB, ale to raczej się nie zdarza, bo porty USB w komputerach najczęściej nie pozwalają na zasilanie komputera, lecz dokładnie odwrotnie, zasilają inne urządzenia z pomocą komputera. ps. mam do Ciebie prośbę o plusika jeśli udało mi się Ci pomóc, jednocześnie zapraszam do oglądania i głosowania na zdjęcie mojego JUKE'a w konkursie fotograficznym Lato 2013 na nszym forum (głosuje się przez kliknięcie plusika przy poście ze zdjęciem, oczywiście jeśli zdjęcie Ci się spodoba) zapraszam do udziału, niech JUKI pokażą się w konkursie... no i niech (mam nadzieję) zajmą dobre miejsce w konkursie foto "Mój Nissan Lato 2013" Edytowane 5 Sierpnia 2013 przez Designer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoja61 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 (edytowane) Hej !!! Ja troszke z innej beczki - powiedzcie mi chłopaki i dziewczyny czy jest możliwość ładowania laptopa w naszym juku ?? No bo wejścia na zapalniczkę ja nie mam jest tylko wejście USB i tak sobie myśle że przy zastosowaniu przejściówki dało by radę ale nie jestem pewna ?? Musisz miec wejscie na zapalniczkę(pociągnij mocno taką okrągłą zaslepkę po przeciwnej stronie usb) tez myslałam,ze nie ma ja podłaczam pod nie gps i normalnie mi ładuje w trakcie jazdy więc tak samo z laptopem. Edytowane 5 Sierpnia 2013 przez zoja61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
llulman Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 (edytowane) Zoja61 No wstyd się przyznać ale masz rację jest. Jedyną rzeczą na swoje usprawiedliwienie jest to że nie palę. Ale generalnie to gapa ze mnie . Dziękuje Ci bardzo !!!Poprawię się :-)))) Designer!! Za tak profesjonalną poradę - plusik musi być !!!!! Musowo !!!! No i oczywiście zaraz zagłosuję :-))) Dziękuje Ci bardzo Edytowane 5 Sierpnia 2013 przez llulman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kincu Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 (edytowane) A mógłby mi ktoś powiedzieć co to jest za tymi dwoma miejscami na napoje po środku za a w zasadzie przed "bakiem", taki prostokątny plastik to jest jakiś schowek? Myślałem że tam jest miejsce na jakieś przełączenia w lepszych wersjach a tutaj oglądam zdjęcia z google i w lepszej wersji (nismo) tam też jest tak zaślepione plastikiem. Ani tego wyciągnąć ani wcisnąć przecież nie dali tego bez powodu. Wie ktoś może? Edytowane 5 Sierpnia 2013 przez Kincu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafioninio Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Może mowisz o miejscu na podłokietnik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoja61 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zoja61 No wstyd się przyznać ale masz rację jest. Jedyną rzeczą na swoje usprawiedliwienie jest to że nie palę. Ale generalnie to gapa ze mnie . Dziękuje Ci bardzo !!!Poprawię się :-)))) :D Nie ma za co :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agnieszka200333 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 A mógłby mi ktoś powiedzieć co to jest za tymi dwoma miejscami na napoje po środku za a w zasadzie przed "bakiem", taki prostokątny plastik to jest jakiś schowek? Myślałem że tam jest miejsce na jakieś przełączenia w lepszych wersjach a tutaj oglądam zdjęcia z google i w lepszej wersji (nismo) tam też jest tak zaślepione plastikiem. Ani tego wyciągnąć ani wcisnąć przecież nie dali tego bez powodu. Wie ktoś może? Na drobne ..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Na drobne ..? jeżeli przed "bakiem" patrząc od strony deski rozdzielczej jest to miejsce na np. telefon itd bo materiał tam zamocowany (przyklejony) ma zapobiegać ślizganiu się przedmiotów itd a jeżeli z 2 strony to miejsce puste (w bogatszych wersjach miejsce gdzie montowane są włączniki podgrzewanych foteli) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Designer Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zoja61 No wstyd się przyznać ale masz rację jest. Jedyną rzeczą na swoje usprawiedliwienie jest to że nie palę. Ale generalnie to gapa ze mnie . Dziękuje Ci bardzo !!!Poprawię się :-)))) Designer!! Za tak profesjonalną poradę - plusik musi być !!!!! Musowo !!!! No i oczywiście zaraz zagłosuję :-))) Dziękuje Ci bardzo @ Ilulman Ja również dziękuję, miło mi że moja fotka konkursowa Ci się spodobała.... jak byś miała jakieś pytania odnośnie JUKE'a to wal śmiało jak w dym postaram się pomóc. @ Agnieszka Tak jak napisał kolega Debeściak, jest to miejsce na dodatkowe przyciski, poza tym widziałem kilka wersji podłokietnika wykorzytujących to zagłębienie do zamocowania podstawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
llulman Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Ok. Wielkie dzięki !!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 BartoszN ,plusik ode mnie za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kincu Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Nie, nie chodzi mi o 2 miejsca na kubki ani na drobne bo się chyba nie zrozumieliśmy i nie ma co się dziwić bo pewnie w waszych wersjach coś tam jest a u nas jest zaślepka, jest to obok hamulca ręcznego obok zapięcia pasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 (edytowane) Zrób fote tego będzie pewnie prościej A ja czekam już na swojego wymarzonego juke Edytowane 11 Sierpnia 2013 przez ewelineczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witka po urlopie Zrobiłem po Polsce 1300km i stwierdzam ze mamy bardzo niszowe autko przez te km spotkałem tylko jednego JUK-a w Jastrzębiej Górze od dilera z łodzi jakas demówka. A tak nawet salonu Nissana nie napotkałem........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Tu w Krakowie na drogach jest wysyp żuczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafioninio Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Już u mnie w miejscowości dwa nie mówiąc nie daleko mnie 1 i pełno w krakowie no i jeszcze ewelineczki dojedzie Ps: Mojemu doszło czwarte zero na liczniku Zrobione wczoraj na Słowacji i jakieś mam fotki potem dla was tylko może jakąś na konkurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 (edytowane) No mój ma być na koniec września ...a do odbioru w połowie października . Dawaj foty... Dzisiaj sobie wybrałam skórę do mojego żuczka Tylko się zastanawiam czy dać jeszcze nici?! Tzn tam gdzie skóra jasna dac nić czarna a tam gdzie skóra czarna dać nić jasną....czy lepiej bez widocznych nitek? Kto doradzi? Edytowane 19 Sierpnia 2013 przez ewelineczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Ja bym tam dał do takiego połaczenia czerwona lub pomarańczową jak juz iść na całość.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Ale autko bedzie białe z chromowanymi dodatkami ,więc czerwienie i pomarańcze odpadają... a może dać srebne nici? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Ja mam biale z czerwonym srodkiem i nawet jak bym zamawiał te "skóry" to bym wzioł czerwony bak i czerwone nici do czarnobiałej skóry będą pasowac super chyba ze ty bierzesz szary bak ..... to lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 (edytowane) Ja biore bialy bak.... i co teraz polecisz? Ale ciekawa jest propozycja czerwonego baku ...i nici pod kolor... Bak i boczki beda lakierowane dla mnie,więc mogę wybrać każdy kolor... Edytowane 22 Sierpnia 2013 przez ewelineczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 A co ty pielęgniarka jesteś ze wszystko sterylnie białe heheheheh A tak serio nawet przy białym baku czeronokrwista nitka moze nawet z 2-nym szyciem by wygladała pięknie. Szkoda ze ja tak nie mialem aby zaszaleć z kolorami bo pewnie środek poszedł by w palete kolorów Lamborgini - metalik orange albo grin - plastiki a nici w bialych siedzeniach tez w tych kolorach........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi