ewelineczka Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 A możesz mi wstawić tu kilka zdjęć z takimi propozycjami? Bo może się skuszę,żeby ożywić moje sterylne biele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 A możesz mi wstawić tu kilka zdjęć z takimi propozycjami? Bo może się skuszę,żeby ożywić moje sterylne biele Chętnie bym to zrobil tyle ze nie posiadam takowego programu a i tak nie jestem tak uzdolniony aby dac rade, pozostaje mi tylko fantazja i to co widzialem na zlotach samochodowych jak mialem w miare sportowego cabrioleta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Oj szkoda...myślałam że w necie gdzieś widziałeś takie połączenia...ja szukałam,ale nic fajnego nie znalazłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Oj szkoda...myślałam że w necie gdzieś widziałeś takie połączenia...ja szukałam,ale nic fajnego nie znalazłam... zobaczcie tutaj mozna sie troche pobawic ... http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/71437-galeria-naszych-jukeow/page-12?do=findComment&comment=938743 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 ProceSS wysłałam ci wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agnieszka200333 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 http://tvnplayer.pl/programy-online/automaniak-odcinki,139/odcinek-6,S06E06,16819.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 (edytowane) Czy ktoś się orientuje gdzie można kupić takie felgi? I czy podejdą do Juke? I jaki to jest rozmiar ? Są śliczne...(ładniejsze od tych z katalogu białych,które zamówiłam.... ) CHCE TAKIE Edytowane 2 Września 2013 przez ewelineczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Designer Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Witam Wszystkich po wakacyjnej przerwie.... @ Ewelineczka Cieszę się że jednak się zdecydowałaś na Jukea, mam nadzieję (właściwie jestem prawie pewien) że będziesz zadowolona z dokonanego wyboru. Co do Twoich pytań odnośnie wyboru tapicerki to tylko kwestia indywidualnych preferencji i mocnego postanowienia dbania.... o wybrany kolor tapicerki ....jasna będzie wymagała częstrzej konserwacji zwłaszcza zimą i w deszczowe dni. analogicznie sprawa ma się do przeszyć te jasne znacznie chętniej się brudzą... Oczywiście jak wiesz ja preferuję skóry i ciemne kolory, nie z powodu łatwiejszej (teoretycznie i praktycznie) konserwacji... lecz po prostu dla tego, że takie lubię. Nie mniej jednak kieruj się tym co Tobie odpowiada i nie oglądaj się na zdanie innych. Mam nadzieję, że nie masz mi za złe że piszę wprost co myślę (nawet jeśli to jest jakoś niewygodne dla mnie)... mam nadzieję że moją szczerość w wyrażaniu opinii z czasem docenisz, ponieważ teraz dla Ciebie jest najważniejszy czas... czas wyboru... później wprowadzanie zmian do auta będzie znacznie trudniejsze i kosztowniejsze, tak więc tak jak pisłem Ci na priv trzymamy z Rafionino kciuki za Ciebie i Twoją nową gablotę. Z niecierpliwością czekamy na porcję nowych fotek Twojego Juke'a w tej galerii Co do mojego autka to już jest prawie dotarte... po mału przyzwyczajam go do wyższych obrotów... dopiero pokazuje swój potencjał gdy przestawiają mu się fazy rozrządu.... nie jest to powalająca wersja silnikowa, ale po mieście rewelacyjnie daje radę.... na trasie także jest w miarę zadowalająca.... Dobrze że zdecydowałaś się na automat... wg opinii na forum bardzo poprawia i tak rewelacyjny komfort prowadzenia tego przyjemnego autka... pozdrawiam i jeszcze raz życzę zadowolenia z dokonanego wyboru modelu auta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Designer , każdy ma prawo do własnego zdania...i wypowiedzi ... (nawet jeśli ma się to komuś nie podobać ) ...... Nie mniej jednak kieruj się tym co Tobie odpowiada i nie oglądaj się na zdanie innych................ Tak właśnie robię To ma być moje auto i mnie się ma podobać... ......., tak więc tak jak pisłem Ci na priv trzymamy z Rafionino kciuki za Ciebie i Twoją nową gablotę. To chyba o czymś nie wiem,bo nie doszło nic ... Ale super ,że trzymacie kciuki ....,żeby moja gablota spełniała moje oczekiwania P,s To teraz możesz docisnąć swojemu gazu ...niech szaleje żuczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Designer Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Designer , każdy ma prawo do własnego zdania...i wypowiedzi ... (nawet jeśli ma się to komuś nie podobać ) Tak właśnie robię To ma być moje auto i mnie się ma podobać... To chyba o czymś nie wiem,bo nie doszło nic ... Ale super ,że trzymacie kciuki ....,żeby moja gablota spełniała moje oczekiwania P,s To teraz możesz docisnąć swojemu gazu ...niech szaleje żuczek Yes!!! yes!!!! yes!!!! .... jak mawiał dajmy na to "poeta" .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafioninio Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Heh co nie doszło na każdym kroku na forum piszemy że się doczekać twojej wisienki na torcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Aaaa no tutaj tak dzieki Jeszcze miesiąc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafioninio Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Najdłuższy w życiu - Tak bym to skomentował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Designer Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Witaj Rafioninio.... jak tam Twoja gablota? Jeszcze na dotarciu, czy już po? Ja już swoim mogę poszaleć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafioninio Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 eee moja to dopiero nieco ponad 1k i miewa się świetnie jest przepięnkna i nie posiedzi za długo brudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Jeszcze 23 dni i mój juke przyjedzie do salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Designer Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Ewelineczka, mam coś takiego dziwnego, że niecierpliwię się strasznie i nie mogę się doczekać, aż wrzucisz foty.... ze swoim żuczkiem... Ten samochód jest super.... Teraz, gdy mogę wykorzystać jego pełnię możliwości mam takiego banana na twrzy od ucha do ucha... mam odczucie jakby to auto było specjalnie zaprojektowane dla mnie... dziwna historia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Jeszcze 23 dni i mój juke przyjedzie do salonu jakie 23 dni ? na 100% będzie przed terminem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 BartoszN , no ja mam taką cichą nadzieje... Już przebieram nóżkami....i zacieram rączki Designer ,fajnie,że "czekasz ze Mną"....zawsze to raźniej...hihi Na pewno też będę zadowolona z juke tak samo jak Ty. Rafioninio ...nie przesadz z tym pucowaniem perełki,bo lakier zmyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Designer Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 23 dni to było wczoraj dziś już 22... na przedterminowe oddanie raczej bym nie liczył, ale kto wie.... czasem też tak bywa.... Np. moim przypadku termin odbioru auta był przesuwany dwukrotnie, oczywiście nie ten ostatecznego odioru, lecz ten wcześniejszy nieoficjalny uzgodniony w salonie. Czasem więc idzie się dogadać jeśli chodzi o wcześniejszy odrobinę odbiór. Krytycznym momentem jest dokonanie przez dilera przeglądu zerowego i wykonanie prac personalizacyjnych zgodnie z zamówieniem Klienta. Ja trochę nawydziwiałem bo zamówiłem dodatkowo alarm, czujnik parkowania i jakieś inne duperszmity... no i musiałem czekać na felgi które wybrałem z katalogu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Ja też domówiłam dużo dupereli ,ale pan mnie poinformował,że są już zamówione i czekają na autko. Tak,żeby przyśpieszyć odbiór Zresztą ja pewnie będę musiała poczekać jeszcze kilka dni na doszycie skór i lakierowanie.... Ale tyle to już wytrzymam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 No i Ja jak kazdy pewnie nie lubie czekac wiec poszukałem autka gotowego juz po dilerach i kupiłem w tydzien.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafioninio Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) Co zetrę co zetrę I z niecierpliwością czekam na tego twojego żuczka kto wie, może go zobaczę w Krakowie jak będe szedł na autobus do szkoły. BO szczeże to jak jestem to codziennie widzę conajmniej po 3 Juczki w Krakowie PS: Raz ja pisze 16-letni syn a raz tata właściciel ale ja zdecydowanie częściej Zrobie prawko za 2 lata i bede śmigał Ps2: Ale na pewno nie staruszkiem Edytowane 5 Września 2013 przez Rafioninio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Rafioninio ...uśmiałam się To ciekawe...piszecie z jednego konta ...pozdrowienia dla tatusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafioninio Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Przekaże to Pozdrowienia dla tam oczekującej na ciebie Białej siostrzyczki perełki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi