nnemrod Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Ocho ! Ktoś tu kogoś robi w " bambuko ". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Nadia skóry w katalogu są tylko czarne. Za dodatkową opłatą 6 tyś. możesz sobie wybrać tapicerkę w każdym kolorze i fakturze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 ewelineczka ty na tego Żuczka to poczekasz jak na ferrari.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 (edytowane) AAAA wkurzona jestem już jak cholera !!! Mają termin do końca następnego tygodnia.... I jak mi nie dadzą tego co chce w ramach rekompensaty za takie dziadostwo....to zadzwonie gdzie trzeba !!! WAL jakis !!! co ma BMW i NISSAN wspolnego ? Ja bym z managerem rozmawial a jak to nie pomoze to oficjalnie do Nissan EU napisac skarge lub zadzwonic (oni powinni to rozwiazac) A gdzie znajdę taki kontakt telefoniczny ? Edytowane 10 Października 2013 przez ewelineczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nadia Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Nadia skóry w katalogu są tylko czarne. Za dodatkową opłatą 6 tyś. możesz sobie wybrać tapicerkę w każdym kolorze i fakturze . Ale to by miala byc naturalna skora za ta cene? Rozumiem ze w umowie mialas wlasnie ta skore wpisana i miala byc w aucie od razu jak zostalo ono sprowadzone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Nadia nie Auto zostało sprowadzone z szarą tapicerką i szarą konsolą środkową. W salonie mieli to zmienić...czyli polakierować konsolę na biało i uszyć skóry na zamówienie. Problem jest taki ,że salon nie zarezerwował tych skór o jakie ja prosiłam i teraz jest problem,bo nie ma ich w hurtowni... Jedyną opcją jest teraz odkupienie skór od BMW ( mają taką od ręki) jest tylko drozsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nadia Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Nadia nie Auto zostało sprowadzone z szarą tapicerką i szarą konsolą środkową. W salonie mieli to zmienić...czyli polakierować konsolę na biało i uszyć skóry na zamówienie. Problem jest taki ,że salon nie zarezerwował tych skór o jakie ja prosiłam i teraz jest problem,bo nie ma ich w hurtowni... Jedyną opcją jest teraz odkupienie skór od BMW ( mają taką od ręki) jest tylko drozsza Ok ale wcale nie czuja sie winni i nie proponuja zadnej rekompensaty? W moim przypadku za jeden dzien opoznienia z odbiorem dostalam dywanik gumowy do bagaznika gratis wiec oplacalo sie odebrac autko troche pozniej Myslalam wiec ze sa uczciwi pod tym wzgledem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 A więc tak...zadzwoniłam do kierownika z Japan Motors i zaproponował mi ; Dopłacam 750zł za skóry daje mi rabat 400zł na opony zimowe i rabat 50% na czujniki parkowania (bo je chciałam) Ale jak napisałam,że w ramach rekompensaty za zaistniałą sytuację chcę pierwszy przegląd za darmo...to odpisał...,że koszt skór bierze na siebie ...ale czujniki parkowania płacę 100%.... Jaja Oczywiście z nich zrezygnowałam,...na odpowiedz czekam P.S. Co myślicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Czyli rozumię że zostałaś z niczym............. Trzeba było brac pierwsza propozycje bo była OK a przegląd pierwszy kosztuje coś 650 zeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 No ale dlaczego ja mam dopłacać do tej skóry jeszcze ?Przy pierwszej opcji musiałabym dopłacić 750zł Teraz nie muszę dopłacać do niej..ale nie dostanę zniżek na czujniki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Tak czy siak oni wyjda na swoje nawet jak zapłacą za te skóry, teraz jest kwestia o ile przeciągnie sie odebranie auta i co wzamian za to wywalczysz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 powiedzieli,że auto będzie gotowe na koniec następnego tygodnia. Niech je już daja i spadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 i ja bym tam nie płakał za tymi czujnikami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
llulman Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Dzień dobry !! A ja trochę z innej beczki. Stoję sobie wczoraj i stoję swoim autkiem w Katowicach bo chcę wyjechać z podporządkowanej na główną. Sznur samochodów i nikt nie chce mnie przepuścić, stoję i stoję, aż tu ...!! nadjeżdża srebrny Juke i co ?? no i mnie przepuszcza. Nawet wam nie będę pisąc jak mi się miło zrobiło i tak jakoś solidarnie. Pozdrawiam bardzo kolęgę z Katowic i jego srebrne autko!!! i dziękuję. P.S. Oczywiście was wszystkich też pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 (edytowane) No ja tez w tamtym tygodniu wracam sobie do domu i widze ze z naprzeciwka zbliża się biały JUKE i pani jakaś taka smutna - zamyślona wiec mignołem jej halogenami od razu poweselała i pomachała pozdrowionka dla niej i dla was aby jazda JUKE sprawiala frajde Edytowane 11 Października 2013 przez mexxmen30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
llulman Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Fajna sprawa z tym miganiem-pozdrawianiem. Zupełnie tak jak kiedyś, kiedy to w czasach komuny wyjeżdżało się autkiem na zachód z przyczepką albo namiotem. I przy każdej okazji kiedy spotykało się na trasie jakiegoś Polaka migało się światłami. Pamiętacie ?? Tak mi się przypomniało :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Pamiętam. dodam jeszcze jedna fajna sytuacje jade i przedemna jedzie kobietka z 3-ką dzieciaków które poinformowala ze jedzie za nimi biały JUKE dzieciaki zrywka i myslałem ze powypadaja przez tylna szybę .............:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
llulman Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 W sumie to im się nie dziwię. Jak nie miałam swojego maliniaka też tak reagowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafioninio Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 (edytowane) http://tvnplayer.pl/programy-online/zakup-kontrolowany-odcinki,215/odcinek-241,S16E241,22761.html No proszę proszę ale taki wybór tylko dlatego że się kolor nie podoba a wlaśnie najlepszy Edytowane 13 Października 2013 przez Rafioninio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 No masz takich ludzi ze nie kupi dobrego auta bo kolor nie ten ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafioninio Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Szczerze to jak bym był bna jego miejscu definitywnie bym bral juka boo szczeże te teraźniejsze Subaru to juz nie to samo co wcześniej Juke bez porównania wygrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 A co to za subaru bylo jakieś XV co to za wynalazek jak by to jeszcze sti by byla i ja wybral............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Designer Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Witam Wszystkich. Nie obrażając nikogo wybór tamtego pana w omawianym materiale filmowym z testu porównawczego trzeba zgłosić na witrynę "www.babol.pl" lub inną podobną... A tak serio to wybrał najgorszy spośród prezentowanych w materiale samochodów. Pod każdym względem. Oczywiście demokraci mnie za raz poprawią i powiedzą, że miał takie prawo.... i będą mieli rację.... Cóż Można tylko współczuć.... Dzięki Wszystkim za poparcie fotki w konkursie zajęła drugie miejsce niebawem opublikuję na forum jej "podrasowaną" wersję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 No co do konkursu...to tyle tu żuczków ...i nikt nie startuje....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 jakiego konkursu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi