Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Użytkownicy Juke na forum - luźne dyskusje

^^ehhh^^
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

no to licze na poparcie  :whistle:

No oczywiście ...plusik już :)

ale muszę przyznać,że kiedyś miałeś super fotkę jesienną....

Edytowane przez ewelineczka

Dzień dobry !! A ja trochę z innej beczki. Stoję sobie wczoraj i stoję swoim autkiem w Katowicach bo chcę wyjechać z podporządkowanej na główną. Sznur samochodów i nikt nie chce mnie przepuścić, stoję i stoję, aż tu ...!! nadjeżdża srebrny Juke i co ?? no i mnie przepuszcza.

Nawet wam nie będę pisąc jak mi się miło zrobiło :D i tak jakoś solidarnie.

Pozdrawiam bardzo kolęgę z Katowic :wave: i jego srebrne autko!!! i dziękuję.

P.S. Oczywiście was wszystkich też pozdrawiam :whistle:

Coś mi to przypomina.... w dawnych czasach świetności volkswagena garbusa (niemieckiej podróby czeskiej Tatry, która podobno z VW wygrała proces patentowy dot. auta z napędem RWD z silnikiem typu boxer o podobnym prawie identycznym wyglądzie). W Anglii (i nie tylko) kierowcy tego modelu auta machali do siebie pozdrawiając się na wzajem.....

W Anglii także ten model  vw był nazywany "beetle" czyli po naszemu żuk albo inaczej "Juke" w mowie anglosaskiej (że tak powiem) właśnie z powodu awangardowego jak na owe czasy wyglądu czy designu jak kto woli....

Tak, tak,tak  jakoś tak milej się robi i :hug: serdeczniej :-))

Kilka dni temu też machałam i migałam światełkami drugiemu żuczkowi-kierowca

dziewczyna brunetka w okularach,oczywiście wzajemnie:)

rej. SK

Pozdrawiam :wave:

To nie ja :-(((((( nie mam okularów i nie jestem brunetką :-(((((. Ale będę Cię wypatrywać bo wiem że Twój rumak jest czarny. Ostatnio parkował taki jeden czarny  :icecream: przy AWF w K-ach, może Twój ??

To nie ja :-(((((( nie mam okularów i nie jestem brunetką :-(((((. Ale będę Cię wypatrywać bo wiem że Twój rumak jest czarny. Ostatnio parkował taki jeden czarny  :icecream: przy AWF w K-ach, może Twój ??

Ha,ha

wiem ,ze to nie Ty :P

żuczek brunetki też był czarny :D

Nie byłam ostatnio pod AWF-em

jutro w centrum będę, tylko nie wiem gdzie zaparkuję  bo z tym w Katowicach jest problem.

;)

A tak z innej beczki pamiętacie tan link w którym pan wybierał między Jukiem a XV ? T powiem tak widziałem te 2 autka na dokładnie tej samej ulicy (Juke nie mój) ii powiem tak no nie chce mu ubliżac no ale widac że na autkach się zbyt wiele nie zna. Jakość bez porównania Juke jak patrzylem przez szybke do XV NUDA NUDA NUDA I JESZCZE RAZ NUDA. Tył tak jak powiedział man Adam z Tvm Turbo  Paskudny  :devil: Noo poprostu taki gorszy qq jakby bryła bardzo podobna no a QQ inny segment ale nie powiedziąłbym że XV od niego odstaje nawet wręcz przeciwnie.

Ha,ha

wiem ,ze to nie Ty :P

żuczek brunetki też był czarny :D

Nie byłam ostatnio pod AWF-em

jutro w centrum będę, tylko nie wiem gdzie zaparkuję  bo z tym w Katowicach jest problem.

;)

Centrum rozwalone ale może jedź na parking podziemny pod galerią katowicką ( chyba 2 zł zagodzinę )

No!!!!!!!!!!!! będziemy Ci Ewelineczka machać jak będziesz jechać swoim "Ewelineczkamobile" :samochod-rodzinny:

Centrum rozwalone ale może jedź na parking podziemny pod galerią katowicką ( chyba 2 zł zagodzinę )

No!!!!!!!!!!!! będziemy Ci Ewelineczka machać jak będziesz jechać swoim "Ewelineczkamobile" :samochod-rodzinny:

Dzięki za info :0recourse:

Edytowane przez zoja61

A tak z innej beczki pamiętacie tan link w którym pan wybierał między Jukiem a XV ? T powiem tak widziałem te 2 autka na dokładnie tej samej ulicy (Juke nie mój) ii powiem tak no nie chce mu ubliżac no ale widac że na autkach się zbyt wiele nie zna. Jakość bez porównania Juke jak patrzylem przez szybke do XV NUDA NUDA NUDA I JESZCZE RAZ NUDA. Tył tak jak powiedział man Adam z Tvm Turbo  Paskudny  :devil: Noo poprostu taki gorszy qq jakby bryła bardzo podobna no a QQ inny segment ale nie powiedziąłbym że XV od niego odstaje nawet wręcz przeciwnie.

Mnie tylko to pociesza ze on to chciał dla żony :devil:  i moc jej nie była potrzebna, moze ona ruda byla i pod kolor jej te auto brał :icecream:

ewelineczka pewnie ze bedziemy machac migac tylko wyjedz juz tym JUKE z tego salonu :dribble:

Ehhhh ja jestem nieszczęśliwa..;)

Mój żuczek jest już gotowy do odbioru...a ja nie mogę iść dzisiaj do salonu. Albo wieczorem jutro...albo dopiero w poniedziałek,bo w sobote nie wydają aut :(

Ehhhh ja jestem nieszczęśliwa.. ;)

Mój żuczek jest już gotowy do odbioru...a ja nie mogę iść dzisiaj do salonu. Albo wieczorem jutro...albo dopiero w poniedziałek,bo w sobote nie wydają aut :(

... i "forum" też ;)

Pewnie  żuczkiem  będziesz zajęta i nie bedziesz już tutaj gościła ?

Ale widzę mało optymizmu a miała być "extaza" :)

Szerokiej drogi !