ewelineczka Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 No fotograficznego nissan na jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darnoK Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Gdzie jest ten konkurs ? mam fajne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 DarnoK proszę http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/92149-iv-edycja-konkursu-m%C3%B3j-nissan-jesie%C5%84/?do=findComment&comment=947689 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 ewelineczka namowilas http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/92149-iv-edycja-konkursu-mój-nissan-jesień/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 No to się ciesze,że ktoś reprezentuje juki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 no to licze na poparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 (edytowane) no to licze na poparcie No oczywiście ...plusik już ale muszę przyznać,że kiedyś miałeś super fotkę jesienną.... Edytowane 20 Października 2013 przez ewelineczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 jest w galerii ale nie mozna sie powtarzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Designer Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Dzień dobry !! A ja trochę z innej beczki. Stoję sobie wczoraj i stoję swoim autkiem w Katowicach bo chcę wyjechać z podporządkowanej na główną. Sznur samochodów i nikt nie chce mnie przepuścić, stoję i stoję, aż tu ...!! nadjeżdża srebrny Juke i co ?? no i mnie przepuszcza. Nawet wam nie będę pisąc jak mi się miło zrobiło i tak jakoś solidarnie. Pozdrawiam bardzo kolęgę z Katowic i jego srebrne autko!!! i dziękuję. P.S. Oczywiście was wszystkich też pozdrawiam Coś mi to przypomina.... w dawnych czasach świetności volkswagena garbusa (niemieckiej podróby czeskiej Tatry, która podobno z VW wygrała proces patentowy dot. auta z napędem RWD z silnikiem typu boxer o podobnym prawie identycznym wyglądzie). W Anglii (i nie tylko) kierowcy tego modelu auta machali do siebie pozdrawiając się na wzajem..... W Anglii także ten model vw był nazywany "beetle" czyli po naszemu żuk albo inaczej "Juke" w mowie anglosaskiej (że tak powiem) właśnie z powodu awangardowego jak na owe czasy wyglądu czy designu jak kto woli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 No ale sami powiedzcie czy nie robi sie jakoś milej podczas jazdy jak czlowiek zagoniony, zamyslony jedzie i tu jedzie żuczek i sie mignie pomacha........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
llulman Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Tak, tak,tak jakoś tak milej się robi i serdeczniej :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoja61 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Tak, tak,tak jakoś tak milej się robi i serdeczniej :-)) Kilka dni temu też machałam i migałam światełkami drugiemu żuczkowi-kierowca dziewczyna brunetka w okularach,oczywiście wzajemnie:) rej. SK Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
llulman Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 To nie ja :-(((((( nie mam okularów i nie jestem brunetką :-(((((. Ale będę Cię wypatrywać bo wiem że Twój rumak jest czarny. Ostatnio parkował taki jeden czarny przy AWF w K-ach, może Twój ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoja61 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 To nie ja :-(((((( nie mam okularów i nie jestem brunetką :-(((((. Ale będę Cię wypatrywać bo wiem że Twój rumak jest czarny. Ostatnio parkował taki jeden czarny przy AWF w K-ach, może Twój ?? Ha,ha wiem ,ze to nie Ty żuczek brunetki też był czarny Nie byłam ostatnio pod AWF-em jutro w centrum będę, tylko nie wiem gdzie zaparkuję bo z tym w Katowicach jest problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Mnie też proszę machać na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafioninio Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 A tak z innej beczki pamiętacie tan link w którym pan wybierał między Jukiem a XV ? T powiem tak widziałem te 2 autka na dokładnie tej samej ulicy (Juke nie mój) ii powiem tak no nie chce mu ubliżac no ale widac że na autkach się zbyt wiele nie zna. Jakość bez porównania Juke jak patrzylem przez szybke do XV NUDA NUDA NUDA I JESZCZE RAZ NUDA. Tył tak jak powiedział man Adam z Tvm Turbo Paskudny Noo poprostu taki gorszy qq jakby bryła bardzo podobna no a QQ inny segment ale nie powiedziąłbym że XV od niego odstaje nawet wręcz przeciwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoja61 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Mnie też proszę machać na drodze Oczywiście,ze będziemy machać :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafioninio Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 No i co ewelineczka noo to jutro wielki dzień ? może będziesz przejeżdżać przez rondo grunwaldzkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
llulman Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Ha,ha wiem ,ze to nie Ty żuczek brunetki też był czarny Nie byłam ostatnio pod AWF-em jutro w centrum będę, tylko nie wiem gdzie zaparkuję bo z tym w Katowicach jest problem. Centrum rozwalone ale może jedź na parking podziemny pod galerią katowicką ( chyba 2 zł zagodzinę ) No!!!!!!!!!!!! będziemy Ci Ewelineczka machać jak będziesz jechać swoim "Ewelineczkamobile" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoja61 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 (edytowane) Centrum rozwalone ale może jedź na parking podziemny pod galerią katowicką ( chyba 2 zł zagodzinę ) No!!!!!!!!!!!! będziemy Ci Ewelineczka machać jak będziesz jechać swoim "Ewelineczkamobile" Dzięki za info Edytowane 23 Października 2013 przez zoja61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 A tak z innej beczki pamiętacie tan link w którym pan wybierał między Jukiem a XV ? T powiem tak widziałem te 2 autka na dokładnie tej samej ulicy (Juke nie mój) ii powiem tak no nie chce mu ubliżac no ale widac że na autkach się zbyt wiele nie zna. Jakość bez porównania Juke jak patrzylem przez szybke do XV NUDA NUDA NUDA I JESZCZE RAZ NUDA. Tył tak jak powiedział man Adam z Tvm Turbo Paskudny Noo poprostu taki gorszy qq jakby bryła bardzo podobna no a QQ inny segment ale nie powiedziąłbym że XV od niego odstaje nawet wręcz przeciwnie. Mnie tylko to pociesza ze on to chciał dla żony i moc jej nie była potrzebna, moze ona ruda byla i pod kolor jej te auto brał ewelineczka pewnie ze bedziemy machac migac tylko wyjedz juz tym JUKE z tego salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Ehhhh ja jestem nieszczęśliwa.. Mój żuczek jest już gotowy do odbioru...a ja nie mogę iść dzisiaj do salonu. Albo wieczorem jutro...albo dopiero w poniedziałek,bo w sobote nie wydają aut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 UUUUUUuuuuuuuuuuuu ja bym po trupach pedził jak bym miał autko gotowe to jest góra 2 godzinki i autkiem smigasz............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
llulman Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 No to bardzo nieładnie, za tyle Twojej kasy powinni być do dyspozycji nawet w sobotę ( zwłaszcza że pracują w soboty ). Ja bym ich..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Ehhhh ja jestem nieszczęśliwa.. Mój żuczek jest już gotowy do odbioru...a ja nie mogę iść dzisiaj do salonu. Albo wieczorem jutro...albo dopiero w poniedziałek,bo w sobote nie wydają aut ... i "forum" też Pewnie żuczkiem będziesz zajęta i nie bedziesz już tutaj gościła ? Ale widzę mało optymizmu a miała być "extaza" Szerokiej drogi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi