Gość DSM Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Witam wszystkich , jestem Mateusz od 6 lat jeżdżę doinwestowanym Mitsubishi Eclipse 1G również jestem moderatorem w klubie Eclipse,rozglądam się za 350Z i chciałbym się o nich czegoś więcej dowiedzieć ,o swoim obecnym wozidle wiem już chyba wszystko. Pozdrawima wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Resak Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 To i ja się przywitam ,teraz będę tu częstym gościem po zakupie 350Z 2008r. EU Pack jestem drugim właścicielem . Przebieg 25 tysięcy Samochód prawie nowy.Na dniach postaram się wrzucić zdjęcia bo bez nich równie dobrzę mogę napisać że mam Carrere GT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Filon Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 (edytowane) To i ja się przywitam ,teraz będę tu częstym gościem po zakupie 350Z 2008r. EU Pack jestem drugim właścicielem . Przebieg 25 tysięcy Samochód prawie nowy.Na dniach postaram się wrzucić zdjęcia bo bez nich równie dobrzę mogę napisać że mam Carrere GT Hehe. Do Carrery to nie to forum. Tu lepiej napisać, że ma się Nissana GT-R w wersji 530 koni po modzie na 800 kucy Edytowane 31 Maja 2012 przez Filon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Resak Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 tak takiego GT-R i napisać skąd jestem a jutro stadko forumowiczów poznałbym osobiście pod moim domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promo Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Witajcie nowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość k21wiatuszek Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 witam posiadam 100nx z 95r 1.6 16 v czy mógł by mi ktoś powiedzieć czy to dobry był wybór ?? pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strider Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Kurcze... dopiero co kupiłeś, a już sprzedajesz...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hortex Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Siemaneczko właśnie zakupiłem Nissana 350z. Mieszkam w Bochni koło Krakowa. Na furum Nissana są może osoby które mają takie autko w pobliżu mojego miejsca zamieszkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snifery Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Witam, Przymierzam się do zakupu zetki. Zauważyłem że wiele osób na forum jest obcykana w temacie więc pewnie będę prosił o rady gdy nie będę czegoś wiedział bo sam jeszcze nie znam specyfikacji poszczególnych wersji itp. Doszedłem dopiero do jakiejś 15 strony w temacie " Parę pytań ....." to powinno się nazywać milion pytań ;D Jeszcze raz pozdrawiam i mam nadzieję że dopnę swego kupując Nissana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zapraszamy Masz coś już na oku ?? Wiesz czego dokładnie szukasz ( EU Stany ?? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymonnn Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 (edytowane) Witam, jedyne 6 miesięcy szukania i udało się kupić w pełni bezwypadkową Zetkę (bez ponownie malowanego żadnego elementu) Ciężko było ale najważniejsze, że się udało. Auto jest po prostu cudowne i świetnie się prowadzi! Witam wszystkich - nowy członek rodziny "Z". A tu moja nowa miłość: Edytowane 23 Lipca 2012 przez Szymonnn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utaszo Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 najbrzytszy kolor w jakim wychodziła Zetka Witam na forum! Ziemia Piotrkowska obrasta w Zetki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strider Opublikowano 23 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 najbrzytszy kolor w jakim wychodziła Zetka Witam na forum! Ziemia Piotrkowska obrasta w Zetki ;-) a mi tam się podoba... Mało takich jeździ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 najbrzytszy kolor w jakim wychodziła Zetka ... łoo Ty... jaki najbrzydszy, potrafi prezentować się bdb http://i550.photobuc...Z/DSC_0190s.jpg a który jest najbrzydszy to już nie będę pisał a tak na marginesie, że Ewa jeszcze Ci nie dała bana to aż dziwne hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 O jjaaaaa kolega z Piotrkowa proszę proszę, sie narobiło zetkowiczów oby się dobrze jeździło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 (edytowane) Witam, jedyne 6 miesięcy szukania i udało się kupić w pełni bezwypadkową Zetkę (bez ponownie malowanego żadnego elementu) Ciężko było ale najważniejsze, że się udało. Auto jest po prostu cudowne i świetnie się prowadzi! Witam wszystkich - nowy członek rodziny "Z". A tu moja nowa miłość: Mój zderzak po 3 miesiącach mam wrażenie, że jest w gorszym stanie niż ten niemalowany od nowości No i oczywiście witam Edytowane 27 Lipca 2012 przez CeglA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vortech350z Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 witam od paru miesiecy obserwuje forum ale dopiero odwazylem sie zarejestrowac:) posiadam 350z z 2005 roku i witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Siemanko, masz kit vortecha czy to tylko nick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klar Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Witam, Mam na imię Piotr i kupiłem 370 z manualną skrzynią na początku lipca. Interesują mnie tematy eksploatacyjne. Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiolet Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Klar, po lifta nabyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Largo Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Witam Wszystkich. Od 2008 r. jestem szczęśliwym posiadaczem Nissana 350Z. Z-tka jest z 2003 r. model US, ma wymieniony układ hamulcowy na Brembo. Przez cztery lata użytkowania samochód spisuje się rewelacyjnie. Pozdrawiam Wiktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateus350Z Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Witam wszystkich. Nazywam się Mateusz mieszkam w Łomiankach pod Warszawą i stałem się posiadaczem 350z 03' US. Zdjęcie poglądowe: Długo nie pojeździłem i zaczeło się Start od wnętrza: POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Długo nie pojeździłem i zaczeło się Start od wnętrza: POZDRAWIAM Witam JAk będzie się coś ciekawszego działo to zakładaj od razu temat w Projektach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateus350Z Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Witam JAk będzie się coś ciekawszego działo to zakładaj od razu temat w Projektach! Zbiorę się i założę jak będzie co pokazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość duzy88 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Witam Wszystkich. Puki co dopiero szukam ale mam nadzieje ze jak najszybciej dolacze do zacnego grona!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi