ranger Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Właśnie, daj jakieś foto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 (edytowane) Edytowane 1 Marca 2014 przez JACKO29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 łooooo ale wozidło piękne, niech służy jak najdłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 No pięknie ,ale ten kolor będzie kosztował Cię trochę pracy,aczkolwiek jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 no właśnie - jaki to właściwie kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Cień nocy. lakier kameleon,w słońcu kolor mocnej śliwki w cieniu wpada w czerń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Bez dwóch zdań PIĘKNY :) . Kolor jak dla mnie obłędny . Niech służy jak najdłużej, bo to super autko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Umów się gdzieś na jazdę próbną a zobaczysz dopiero jak się sprawuje ten silniczek.Poza tym jest totalnie cichy! Mój Note po wyciszeniach jest tak jakbym jeździł bez tłumika! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Gratulacje Umów się gdzieś na jazdę próbną a zobaczysz dopiero jak się sprawuje ten silniczek.Poza tym jest totalnie cichy! Mój Note po wyciszeniach jest tak jakbym jeździł bez tłumika! Nie dziw się to w końcu inna klasa i inna cena niż note. No to teraz jeszcze szyby z tyłu przyciemnić, co by się nie nagrzewał i zyskał na wyglądzie, tablice zmienić (oby nie na SBE) i niech nakreca kilometry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość weber29 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Wow piękny ile zeta Jacko taka bryka? Omegę miałem w takim odcieniu ładny lakierek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Wejdź w specyfikację Qq acenta +NC i bedziesz miał cenę. A tak na prawdę gdzieś opisywałem rozliczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Diablo Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 No i chyba o Notkowcach nie zapomniesz ?? :devil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Jakżesz bym mógł! Note najprawdopodobniej zostaje w rodzinie ,więc jakby co to robić też będę miał co ....jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 to 4x4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 4x4 jest tylko z 1.6dci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 szkoda.... powinni dać możliwość posiadania benzyny i napędu AWD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 szkoda.... powinni dać możliwość posiadania benzyny i napędu AWD taki zestaw winduje cenę w okolicę 100 tys zł, co nie każdemu odpowiada. Sam napęd tylnej osi to ok 11-12 tys. Dziś większość suvów jeździ po mieście i okolicy lub porusza się po autostradach, gdzie tylny napęd nie wydaje się niezbędny a generuje dodatkowe koszty eksploatacyjne (spalanie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Dar dobrze prawi.Mając do wyboru napęd na jedną oś, czy też na dwie i tak wybrałbym na jedną.Nie jeżdżę po wertepach,tylko miasto i trasa więc po co pchać się w dodatkowe koszta zakupu jak i później obsługi takiego samochodu.Ekonomia panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Tyż prawda... tym bardziej, że taki napę w SUV przydaje się w zasadzie tylko zimą, gdy drogi są białe.... no.... ostatnia zima nie dała za bardzo możliwości wykorzystania 4x4 w ruchu miejskim i podmiejskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 (edytowane) Renault-Nissan poważnie myśli o konkurencji dla trojaczków z Kolina oraz małych bliźniaków Skoda_VW. Nowe tylnonapędowe Twingo produkowane wspólnie ze Smartem to raczej coś w rodzaju motoryzacyjnego wybryku i wielkiej popularności (również z racji ceny) mu nie wróżę. O wiele większym powodzeniem mogą się cieszyć modele budżetowe: Datsun GO (jeśli pod taką marką w Europie wystapi) i jego rumuńsko-francuska siostrzyczka o bliżej nieokreślonej jeszcze nazwie. Oba pojawić się mają u nas w 2015r.Datsun przyjedzie z Indii, Dacia najprawdopodobniej z Rosji. Cena od ok 5 tys Euro Edytowane 28 Marca 2014 przez Dar1962 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blanet Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Po 3,5 roku jeżdżenia moim Nissanem Note w wersji Visia 1.4 nadszedł czas na zmianę … , choć auto naprawdę super ! Przez cały okres użytkowania nigdy się na nim nie zawiodłem. Zrobiłem 60 000 km. Kiedy miał 35000 założyłem instalację gazową - co znacznie obniżyło koszty podróżowania.Gdyby nie powiększyła mi się rodzina i fakt, że nie miałem tam klimatyzacji - na 100% jeździłbym nim dłużej. A tak, musiałem zmienić go na coś większego i wybór padł na `KIA Sportage 1.7 CRDI w wersji M.W związku z powyższym bardzo serdecznie wszystkim dziękuję za wiele cennych informacji odnalezionych na tym formum. Były mi one niezmiernie pomocne ! (choćby temat LPG, itp.). Pozdrawiam blanet PS. Gdyby ktoś był zainteresowany to pozostał mi flexiboard, nowe tarcze hamulcowe i prawie nowe opony zimowe Dębica Frigo 2. Dla osób z forum - specjalny rabat !Linki do aukcji: http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=4312438488 http://allegro.pl/tarcze-hamulcowe-nissan-note-renault-modus-i4312556281.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Jaki rozmiar opon i jaka cena za komplet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blanet Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Jaki rozmiar opon i jaka cena za komplet? 185/65/R15 - cena 450 zł do negocjacji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kules Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 A mi tak chodzi po głowie żeby notka zmienić na mazdę cx5 - podoba mi się w niej, że zostawili normalne benzyny z normalną pojemnością bez turbo i że idą w kierunku zmniejszania masy, albo na peugeota 3008, środek mi się bardzo podoba, ale silniki już nie za bardzo, chyba że na dizla się przerzucę. Po kilku latach w notku 1.6 muszę już siedzieć wyżej, mieć dużo światła a auto musi być zrywne i "lekkie" w prowadzeniu, bez ociężałości. Może ta filozofia mazdy mi podejdzie? W normalnych autach - kombiakach i limuzynach czuję się jak w czołgach, klaustrofobia i wrażenie czołgania się po drodze. Trzeba rozpocząć testy próbne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Notek w szczególności 1600 dość wysoko wiesza poprzeczkę odnośnie wielkości nad głową i zrywności do jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi