ranger Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Nic nie zrobisz. Tak jak pisał Manix - taki urok silników na łańcuchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Radio na cały regulator i nie będziesz słyszeć cykania Tylko kiedy lecą stare dobre kawałki aaaaaaa potem mute i nasłuchuję stuków puków jak Religa przez stetoskop pacjenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Edziu skarbie.... na pomoc dla Ciebie jest już za późno... Co Ci stuka, puka i cyka - skoro masz idealną Tiidę , z perfekcyjnie czystym silnikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 (edytowane) Moja droga z nabijanymi kilometrami i latami wyszukuję niepokojących dźwięków takie spaczenie co poradzić Na przykład z pracą silnika to ja już na słuch słyszę ,to znaczy on do mnie głośniej cyka Zmień olej zmień olej cyku cyk cyku cyk cyku cyk Edytowane 29 Stycznia 2016 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 To Ty nie czerpiesz chyba żadnej przyjemności z jazdy autem? Takie nieustanne wsłuchiwanie się chyba męczące jest? A może właśnie to sprawia Ci przyjemność? Edziu - muzyka (jak wyżej kolega radził) i luuuuz .... No chyba że wahacze zaczną głośniej skrzypieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 (edytowane) A tak muzyka i radio a jak radio to złote przeboje Nie no komfort to ja mam w tej mojej salonce Edytowane 29 Stycznia 2016 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 No i radio tez niczego sobie (ostatni prawdziwy Clarion w nissanie) ,chyba że Ci też "cyka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Nie no radio to jest super i te moję 6 głośników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Czyli słaby ten Mobil 1 5W50... Mój 1.4 zaczyna głośniej cykać grubo po 10 tys. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Ranger ja w te lato przegoniłem Mobila1 5w50 po autostradach tego lata ostro i na zimę się zesr................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Oj tam, oj tam. A ile leciałeś po tych autostradach ? 120 km/h ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Latem 1200km przepisowo prawym 140km/h lewym 195km/h od czasu do czasu coby mnie nie zabili ci co gnali 230 Ranger a jaki ty polecasz olej 5W30 A5B5 SL/CF ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Z moich doświadczeń wynika, że chyba najlepszy jest Shell Hellix Ultra do naszych silników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Tak a na jakim Shell 5w 30 czy 5w 40 ładnie ci pracował silnik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Normalnie jestem w szoku , mobil i milicjant nie podołał ... toż tyle boi stoczonych ,słów przelanych , kolegów pouczanych i przyszła koza do woza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Hmm...hmm... jak się to ma do " rozważania na temat innych marek.......na co zamienię Nissana?" Wiecie, że Was lubię aleee.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Tak a na jakim Shell 5w 30 czy 5w 40 ładnie ci pracował silnik ? Chyba na 5W40 - chodził gładziej. Ale kończmy już o olejach bo mod się zdenerwuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 w Indiach już jeździ ale ostatnio pojawił się na testach (mocno zakamuflowany) w Europie. Czyżby Renault szykował się do sprzedaży na starym kontynencie? Mówi się o cenie (w przeliczeniu na nasze) 20-22 tys zł. Jeśli wejdzie na rynek europejski, to oczywiście będzie sprzedawany ze znaczkiem otwieracza do kapsli na masce (Renault nie będzie sobie wszak robił konkurencji) Jeśli ta cena okaże się bliska prawdy, może być przebojem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Przebojem dla kogo? Cena mało prawdopodobna.Bardzo mało. Tata miał być przebojem i kosztować mniej niz.20k ,a jak było,kto nie pamieta może sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 chociażby dla wszystkich, którzy potrzebują nowego, taniego auta miejskiego. Najtańszy z możliwych, dostępny na europejskim rynku tego typu pojazd - Ford Ka (którego produkcję zresztą Tychy właśnie kończą bez następcy) w najuboższej wersji kosztuje 30,700. Kwid wymiarami zbliżony jest do Ka (dł. Ka 362,Kwid 368, szer Ka 165, Kwid 158) Kształty tak modnego obecnie suva też raczej nie odstraszą potencjalnych klientów a wręcz odwrotnie. W Indiach wyceniono go na 3,900 Dolarów - po kursie dnia jest to 15,700 zł. Trzeba być realistą i dodać - w maksymalnie wyposażonej wersji nawet do 10 tys zł, żeby auto standardem wyposażenia i bezpieczeństwa zadowoliło Europejczyków. Więc "full wypas" to circa 22-25 tys - nadal brak mu konkurenta w tej klasie. Kolejne najtańsze auto miejskie - Panda to 33,900 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Sprawdź sobie jakie są normy bezpieczeństwa w Indiach. Doposażenie i spełnienie wymogów EU to kosz którego to autko nie pokona(było by za drogi w stosunku do tego co oferuje) ,bo nikt rozsądny w EU tego nie kupi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 nieco więcej na temat Kwida: http://www.test.auto.pl/news/swiatowa-premiera-renault-kwid-racer-oraz-kwid-climber/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Jakie to brzydkie... Zdjęcia z ostatniego linku nijak się mają (podrasowane są) do wcześniejszego filmiku w realu... kółeczka malutkie...jakieś to plastikowe... nijakie.... łeeee ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 dość jasno wynika że, są to dwa egzemplarze pokazowe, które zwykle dalekie są od szarej rzeczywistości ale jak należy przypuszczać, będą podstawą do pojawienia się jakichś wersji limitowanych, co Renault ma w zwyczaju. Dla mnie o wiele bardziej interesująca jest informacja o nowym silniku SCe 1,0 i skrzyni Easy-R. A auto z filmu to dość uboga (nie licząc media-nav) wersja produkcyjna - do tego w indyjskiej specyfikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 To nie Kwid... to Kwik..... niezła świnka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi