Edek01 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 No i co z tego że prawie nówka jak dusi silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 No przeca pisołek Ci że to waciok rzadki w swej strukturze nie tak zbity jak papierzok , Bez filtra dusić nie będzie ? A swoją drogą to słyszę gdy wciskam gaz na 4 biegu jak szumi zasysane powietrze ! trochę to dziwne , co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 A wklej zdjęcie tego twojego Wacioka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Colins musi uważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Ten koń po prostu wyszedł zajarać... trawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Nie takie zwierzaki ludzie trzymają na Pekinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) Waciak oto wygląd jakby kto nie wiedział Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez kubalon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Waciak jak wygląda to ja wiem Mnie interesuję jak wygląda Waciok w puszcze filtra Fergula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 No tak, jeno pocięty aby do puszki po piwie siem umieścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Kubalon co ty opowiadasz ja cię nie p....... niby Fergul do puszki filtra szmat napchał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Tam od razu szmaty, waciak autentyczny radziecki przepuszcza i czyści wsio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 I też go się myję i abarot od nowa Tego patentu nie znałem Fergul dasz zdjęcie tego Wacioka ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Kurde za zimno ! Nie namówisz mnie zebym przed dom wyszedł i pod maska grzebał jeszcze mi zawiasy wyrwie i połamie teleskopy od Jacko To nie waciak na zdjęciu a FUFAJKA No tak, jeno pocięty aby do puszki po piwie siem umieścił. Kubalon co ty opowiadasz ja cię nie p....... niby Fergul do puszki filtra szmat napchał Czy Was popieprzyło , czarnym pieprzem :) ? Filterek ze sklepu z pudełka z napisem NISSAN , cena coś 8-10€ tańszy niż paczka Marlboro !!! No ale jak pisałem wcześniej , bardziej przypomina to jakąś włókninę niż papier . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Nie mnie Kubalona Daj tlenu silnikowi a nie dusisz włuknistym papierzakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Smakosz z Waści Fergul wiesz jak mięsko przyprawić :-)) a waciak w środku takim czymś w onych czasach był napchany, papier był za cenny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resket Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 http://demotywatory.pl/4638898/Popatrz-kochanie-jaka-piekna-pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 To ja na spaceże Ale te kochanie to rasowe. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Mówisz że zabierasz swoje kochanie na spaceR Eduardo Muszę zwrócić Ci honor kolego , mam PAPERZOKA . kupiłem dziś świeczki 4X 13.75€ + VAT , filtr oleum , filtr powietrza , i az poszłem (bo blisko miałem ) żeby sprawdzic czy ten nowy jest taki sam jak ten w pudle pod maska . ....i niestety jest taki sam , papierowy , a do tego w obudowie zalega pajęczyna i piaskownica o zgrozo , ale jak i skąd tyle piachu tam wpadło i co za skubaniec utkał taką sieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Ja z moją czarną panterą to wybieramy się na romantyczne podróże Piach ,liście ,muchi ,pająki,w puszcze filtra to norma A ile u ciebie kosztuję K&N do twojego Nissana € ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Nawet nie pytałem , podaję tylko nazwy części i wio sprzedawca idzie w regały po to o co prosiłem . Tylko Edziu , jaki ma sens zmiana ory wkładu na jakieś pół sportowe , bez zmiany wydechu i mapy silnika , juz nieraz udowadniano w programach moto że takie połowiczne zabiegi tuningowe nie przynoszą żadnych korzyści ?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Jak byś założył to byś zobaczył jak silnik szybciej reaguję na wciśniecie pedału gazu Szybciej się zbiera z dolnych obrotów ,więcej tlenu mniejsze spalanie Ja w Crewe płaciłem 45 funtów za filtr K&Na do Opla dla mnie wtedy to były grosze .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 45 funtów mówisz ....? no wiesz 10€ a 55€ robi różnicę i to raczej nie na korzyść K&Na Tak sportowego zacięcia nie mam żeby startować z dołu obrotów w 9sek do 100 I tak jeżdżę dynamiczniej niż 70% tubylców , nie chce się bardziej wyróżniać z tłumu ! Na autostradzie jest 120km /h , a tylko ja i kilku jeszcze śmiałków mamy czelność jechać na granicy limitu , reszta rajdowców grzecznie lewym pasem (ten wolniejszy ) 110km/h. A po mieście nawet czasami 4 nie daje rady wrzucic więc po co mnie odetkany szybszy silnik ??? żartowałem popytam ile taki filterek stoi w sklepie , albo popatrzę na ebayu , jesli spasuje w ory obudowę to może sie skusze , ale jak będą jakieś stożki czy rzeźba to sorry zostanę przy serii . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Ja piszę o wkładce nie stożku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Co wy Maliniak pier**licie Aż puszczę mój kawałek ................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi