DINO Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 no dobra obniżam poprzeczkę koło ALi no nic czekam z niecierpliwościa na powrót sis z Torunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 to pojechałeś ładnie ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 trochę zdjęć, wieczorem się zbiorę aby coś wyskrobać c.d. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Wszystko fajnie , tylko dziwne zestawienie jasnych foteli z resztą wnętrza.Mógł by być jasny spód deski i jasne boczki.Ale to kwestia gustu , a wiadomo, o gustach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Fajne, fajne Fotele pewnie profilowane pod zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 No to chyba mam auto do zakupu za jakies 5-7 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 a na jednym zdjęciu jest pełen nr rejestracyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 no tak zedytuje się jeszcze raz Bartek wielkie dzięki za fatyge i pomoc Sis pod wrażeniem rabatów i dodatków oraz obsługi i podobno do Ciebie będzie latać na przeglądy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 a na jednym zdjęciu jest pełen nr rejestracyjny Już nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Już nie ma czary :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Jak tam sprawa z plastikiem wygląda?Bo na zdj widac że jakościowo taki nawet nawet.Jak jest w rzeczywistości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrabina Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 atramentowe dziecko na zdjęciach jest moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 atramentowe dziecko na zdjęciach jest moje Gratuluję wyboru i witam na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Ta jednostka napędowa to 1.2 ale Tce Francuska ?? Bo 1.2 DIG-T tak wygląda Dlaczego do Pulara wsadzają inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrabina Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Parę słów o BartoszuN - niepozorny, mały - wielki człowiek. Kupowałam samochód i w Szczecinie, i w Krakowie ale takiej obsługi jaką zastałam w Toruniu nie miałam w żadnym salonie samochodowym. BartoszN - urzekł mnie profesjonalizmem!!!, dyspozycyjnością!!!, wiedzą!!! i cierpliwością!!!. (mam wrażenie, że przez ostatni tydzień częściej rozmawiałam z BartoszemN niż z własnym mężem hihi) Ilość dodatków w gratisie w jakie wyposażył moje atramentowe dziecię wręcz oszałamia. (i nie chodzi tu o dodatki typu etui do okularów). Reasumując, polecam kupić auto w Toruniu u BartoszaN !!!! A dla BartkaN mam specjalną dedykację, cytat z Einsteina: "Aby ukarać mnie za moją pogardę dla autorytetów, Los sprawił, że sam stałem się autorytetem." A. Einstain dzięki Mistrzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Ta jednostka napędowa to 1.2 ale Tce Francuska ?? Bo 1.2 DIG-T tak wygląda Dlaczego do Pulara wsadzają inny? Na Twoim zdjęciu jest 1.6 dCi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 (edytowane) Bardzo przepraszam moja pomyłka z fotką już się poprawiam i jestem w ciężkim szoku bo myślałem że 1.2DIG-T to konstrukcja Japońska a co się okazuje Że Nissan bierze silniki 1.2 Tce od Renault zdejmuje malutką osłonę silnika i głupa tnie ........... Hrabina gratuluje zakupu przyjemny samochodzik, życzę ci bezawaryjnej eksploatacji nawet po gwarancji. Edytowane 23 Listopada 2014 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 no to może trochę o aucie, na tyle ile było mi dane zobaczyć. ogólnie wykonanie jak najbardziej OK, nic nie skrzypi nie puka boczki w drzwiach skóra, deska taka błazeria w ciemnym kolorze, dodatkowo listwy na progach, jedno co razi tak na szybko to zaślepka w miejscu gdzie w autach jest stacyjka, po co???????????? jak auto nei ma kluczyka i do tego guzik START/STOP siedzi się wygodnie nawet adla takiego wyrośniętego człowieka jak ja, z tyłu pełno miejsca, tez dla takiego jak ja kolana nie dotykają fotela :D jak to bywa w niektórych takich modelach, bagażnik też nie zgorszy jak widać miejsca na zwłoki się znajdzie, także idealny samochód dla MAFII taki niepozorny Silnik, hmmmm no nie z mojej bajki ale jakoś tam klekocze, na razie nie było mi dane poprowadzić i podejrzewam, że jeszcze troche to potrwa, bo Sis zachwycona i brak szans na jakiekolwiek negocjacje ogólnie fajne auto "roddzinne" O rabatach nie powiem i dodatkach, bo brak jest na to zgody a tajemnica handlowa jest najważniejsza, ale warto pojechać do Torunia i z Bartkiem dogadać szczegóły bo będzie nie tylko na jeden przejazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 zaślepka w miejscu gdzie w autach jest stacyjka, po co???????????? Też mi sie to rzuciło w oczy Widocznie mieli osłony w magazynach i żeby się pozbyć to dołożyli zaslepki ;P Z Torunia do domu jak wygląda spalanie tego hm.. silnika? Myślę że przy takich gabarytach wynik 6 litrów nie powinien byc problemem. Wyłączam na razie fakt "układania się samochodu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 podobno nie przekroczyło 6L/100km jazda raczej spokojna znając Sis czyli kwotowo tyle samo :D co moja Ody przy trochę szybszej jeździe a mieszczą się w niej prawie trzy yakie silniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 A pod zaślepką nie ma czasem ukrytej stacyjki ( tak awaryjnie jak mamy w k12 ?) Co do silnika to "stworzony" w Japońskim centrum przy współpracy obu firm. Więc to bardziej Renault korzysta a nie na odwrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Kogo ten silnik i gdzie go stworzono i złożono i z kogo części to ja już wiem, mnie Nissan nie oszuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Amen :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burning Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 ztcw francuski jest TCe 100, to silnik rodziny D od Renault, o pojemności 1148ccm. TCe 115 i 1.2 DIG-T to Nissanowski silnik HR12DDT, o pojemności 1197ccm, jeśli się nie mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 (edytowane) ztcw francuski jest TCe 100, to silnik rodziny D od Renault, o pojemności 1148ccm. TCe 115 i 1.2 DIG-T to Nissanowski silnik HR12DDT, o pojemności 1197ccm, jeśli się nie mylę. Nie do końca , ale o tym to juz tu wałkowane masło/maślane http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/94485-j11-nissan-qashqai-12dig-t-osi%C4%85gi/page-31?do=findComment&comment=1013678 A tu o silnikach http://www.aichikikai.co.jp/en/products/engine/index.html Edytowane 24 Listopada 2014 przez manix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi