ArkadiuszC Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Ten patent to wyciagana, dwustronna przegródka. W zależności jak wsadzisz to wieje, lub nie wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Ale dlaczego zamieniac przelacznik na takie cos. Jak stoi puszka lub kubek to chyba przelozenie tego moze byc klopotliwe. Po drugie korzystam z cupholdera tez np wrzucajac tam portfel a z ta przegrodką juz tego zrobic nie mozna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras2017 Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Ja tez tam czasem wrzucam komorke lub etui od komorki lub piloty do bramy i alarmu. Teraz jest wystarczajaca szerokosc zeby wlozyc "lapy" i cos wyjac - a rece mam spore Pewnie z przegrodka ogranicza sie ilosc miejsca na rece etc... i wlozenie szerszych przedmiotow. U nie smartphone czasem tam stoi jak wlaczam yanosik'a i chce widziec ekran czy google maps zeby zweryfikowac trase. Wszystko sie zmienia, wiec trzeba sie przyzwyczaic i juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnson Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Styl apple. To nie bug a feature.... To akurat zmiana na gorsze. Teraz te uchwyty sa super przydatne i laduje tam u mnie masa rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmallCity Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 (edytowane) nie wiem gdzie to wpisać, ale zazucilem zimowe kola 17, 225/65 do mojej tekny 1.6d4x4. za***prza z 10-15% lepiej jak na tych 19 ciężkich kolach(żałuję, ze ich nie zmieniłem na 18 przy zamawianiu). drugi temat to nawigacja świetna sprawa ostrzeganie o zakrętach polecam, zależy jak szybko jedziemy i jak trudny winkiel to nas powiadamia różnymi tonami, do tego w końcu uruchomiłem funkcje google wyślij do samochodu po prostu rewelacja, mam juz za sobą 16tys i auto mi się nie nudzi... Edytowane 20 Października 2017 przez SmallCity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras2017 Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Na zimowkach tez mam wrazenie, ze lepiej jezdzi sie Nie za wczesnie zapodales te zimowki? Z tymi zakretami to nie wiedzialem nic. Masz mapy zawsze na wyswietlaczu czy w tle Cie informuje? Moze tylko przy korzystaniu z nawigacji? Ja nie xauwazylem tej dogodnosci u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmallCity Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 nie wlaczam navi a to chodzi, w tlo radia wskakuje taki dzwiek stonowany szybki 3 nuty moze 4, a jak cisne na ten sam winkiel z zaduza oredkoscia to wrecz piskliwe ostrzezenie. mega bajer, zwlaszcza w mojej pracy gdzie czesto jade w nieznane. trzeba wejsc w ustawienia, nawigacja i szukac... ostrzezenie o zakretach czy cos teges... https://photos.app.goo.gl/c3A0hU0NIwdz66n02 tutaj ustawiamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras2017 Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Czy Ty masz nowego X-Trail po lifcie ostatnim (2017) ? Ja mam przed "liftowego" i nie widzialem tej pozycji u mnie w menu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moruniek Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Czy Ty masz nowego X-Trail po lifcie ostatnim (2017) ? Ja mam przed "liftowego" i nie widzialem tej pozycji u mnie w menu Ja mam wersję przed liftem i mam taką pozycję w menu (auto z 2017). Bardzo fajnie to działa. Jestem też zaskoczony pozytywnie "wyłapywaniem" ograniczeń prędkości 100% skuteczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmallCity Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 przed liftem, wyprzedaż 16, odbiór 02.17. https://photos.app.goo.gl/iR7KCudfWtJkgTVG3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras2017 Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 No kurcze, ja tez odbieralem w lutym 2017 i nie widzialemm tej opcji u siebie. Musze jeszcze raz sprawdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mg83 Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Odbierałem auto w sierpniu i też nie widzę tej opcji... na poczatku listopada czeka mnie wymiana oleju więc podpytam w serwisie w gdyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yukka Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Moje auto jest z 10.2016, w kwietniu dostałem aktualizację mapy, i opcja jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras2017 Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Hm... Tez jestem po aktualizacji map z Mapcare ale tej opcji nie mam a przynajmniej jej nie widzialem. Masz moze fotke swojej karty sd z mapami? Ja mam taka: No dobra, znalazlem to w menu Ciekawa rzecz bo wczesniej gdy wciskalem strzalke mialem tylko dwie strony w menu a teraz sa trzy, ale niewazne Funkcja istnieje i u mnie ale jakos nie zadzialala ani razu, byc moze trzeba z odpowiednia predkoscia jechac i jakis ostry zakret musi byc na trasie - tylko bez ustawionej trasy to chyba sledzi droge w najblizszej okolicy Ja zauwazylem kiedys znak powiekszony na mapie zakazu skretu w prawo - nie jest taka zla ta nawigacja, tylko te aktualizacje drog zeby byly lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mg83 Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 (edytowane) Edytowane 31 Października 2017 przez Mg83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras2017 Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 To Ty masz chyba jeszcze stara karte. Ja taka mialem przed wymiana w systemie "Map Care" Wyzej moja aktualna karta a na dole zalaczylem zdjecie mojej starej karty -przed wymiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mg83 Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Będę w serwisie na początku listopada to się dowiem jak to jest z wymianą karty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras2017 Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Wymiana kart i aktualizacja przez 3 lata w programie Map Care NISSAN MAPCARE™ ... Oferta dotyczy wszystkich pojazdów Nissana wyposażonych w system NissanConnect (oprócz modeli GT-R, 370Z oraz pojazdów LCV za wyjątkiem modeli eNV200 i Navara) sprzedanych po 1 maja 2016 r. i później (1 czerwca 2016 r. w przypadku modelu Juke i 1 listopada 2016 r. w przypadku modelu Navara). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jslanina Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Po 2 latach i 10 miesiącach nadszedł czas rozstań. Mój X-trail T32 na skutek nowego zakupu zmienił właśnie właściciela (ale pozostał w rodzinie). Przez ten okres i zrobione 123 000 km usterki: 1. Pięciokrotna walka z klimatyzacją w serwisie. W końcu skutecznie serwis usunął usterkę (coś było źle zaizolowane i coś zamarzało). Podobno wada fabryczna z początków produkcji. 2. Po przeglądzie 90 000 auto wyjechało z serwisu z dyskoteką zamiast świateł. Padł jakiś moduł ale oczywiście wymienili na gwarancji. Oczywiście z tą usterką auto nie przyjechało Wady, które mniej lub bardziej irytowały: 1. Latająca maska (nadal się do końca do tego nie przyzwyczaiłem), 2. Świerszcze (z drzwi, deski rozdzielczej, rolety dachowej, pasów z tyłu) materiały fajne ale z przebiegiem wychodzi ich spasowanie. . 3. Jakość a raczej miękkość lakieru. Zalety: 1. Stosunek cena/wyposażenie/rozmiary 2. Wygoda i nowinki techniczne do których wbrew pozorom szybko się przyzwyczaiłem (kamery 360, których mi już brak w nowym aucie), Ledy, asystenty bezpieczeństwa. 3. Całkiem żwawy silnik 1.6dct, który pomimo 130km dawał radę ale to tylko dzięki manualnej skrzyni. 4. Spalanie i koszty eksploatacyjne - dla mnie na spory plus! Generalnie bardzo fajne auto, które miło będę wspominał dające wyjątkowo dużo za niedużo. Ciężko wbrew pozorom było znaleźć godnego następce aby nie kosztował fortuny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekvi Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 nie wiem gdzie to wpisać, ale zazucilem zimowe kola 17, 225/65 do mojej tekny 1.6d4x4. za***prza z 10-15% lepiej jak na tych 19 ciężkich kolach(żałuję, ze ich nie zmieniłem na 18 przy zamawianiu). drugi temat to nawigacja świetna sprawa ostrzeganie o zakrętach polecam, zależy jak szybko jedziemy i jak trudny winkiel to nas powiadamia różnymi tonami, do tego w końcu uruchomiłem funkcje google wyślij do samochodu po prostu rewelacja, mam juz za sobą 16tys i auto mi się nie nudzi... co to za funkcja "google wyślij do samochodu",jak to uruchomić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf764 Opublikowano 8 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Witam - No i stało się kupiłem nowego t32 przed liftu, jeszcze nie odebrałem,no zastanawiam się czy warto? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnson Opublikowano 8 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Witam - No i stało się kupiłem nowego t32 przed liftu, jeszcze nie odebrałem,no zastanawiam się czy warto? PozdrawiamJuz kupiles :)mleko sie rozlalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 (edytowane) Czyli pierwsze wrazenia przed zakupem Zastanawiasz sie czy warto odebrac? Edytowane 9 Listopada 2017 przez JackSet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras2017 Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Odnosnie tychinfo o zakretach w nawigacji. Mam to wlaczone ale jakos nie zauwazylem zeby ostrzegalo o zkretach, Czy oszacowal moze ktos jakie katy musza byc owych zakretow zeby ostrzezenia zadzialaly? Kiedys raz mi piknelo ale mialem radio na wyswietlaczu i nie wiem czy to zakret czy fotoradar -jakos nie zapamietalem tych dzwiekow co jest co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf764 Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 (edytowane) Faktycznie może nie warto odbierać . Skusiła mnie cena 2016r przed obecnego fl, zmusiła żona - 5os w rodzinie no i sentyment kiedyś miałem n16 1.8 ....wiec witam w klubie Edytowane 9 Listopada 2017 przez Raf764 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi