colins Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Woskowanie okien w domu, to już chyba takie trochę zboczenie. Ale jak już robicie próby na różnych ciekawych elementach wyposażenia gospodarstwa domowego, to proponuję nawoskować wnętrze muszli klozetowej. Podejrzewam, że po takim zabiegu nie będzie potrzeby spłukiwania wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Gregson ale za***isty w nakładaniu i polerowaniu ten 845 nie Tym woskiem pracować to przyjemność a nie mordęga ! Colins ja w domu mam nawoskowane -lustra,,TV,laptop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 TV w sensie, że jego ekran? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 To Panas szyba jebitna i ramki z podstawą nawoskowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 To musi być jakiś kineskop-Panas , bo nie wyobrażam sobie pastować matrycy w tych nowych, dużych, delikatnych zabawkach. Sam mam Panasa i strach jego ekran najdelikatniejszą mikrofibrą dotknąć. A co dopiero pastować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Pomysła to masz jak Ferdek Kiepski A za pedantami "nie zdążysz" ... Teraz i ja nie wiem czy mam auto woskować czy okna na święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Panas 46-G10E . Jak miał bym 60 to też bym nawoskował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Tak jak przypuszczałem - plazma. Plazma rzeczywiście ma szybę więc można pokusić się o taki zabieg (tylko po co?). Natomiast matryce nowych "ledowców" są tak delikatne, że ja nie ryzykowałbym takiego eksperymentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Woskować tv..... Edek - nagroda Nobla .... choć prędzej Darwina Ci się należy W głębi serca , to ja mam nadzieję ,że Ty robisz sobie z nas żarty .... i tego będę się trzymać.....aby nie zwątpić w ludzkość i jej inteligencję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 (edytowane) Żona kinoman domowy to jej zrobiłem na glanc pomada mucha nie siada bo spada Skyller ja nie żartuje ja nawet szkiełka w zegarkach woskuje takie moje woskowe spaczenie. Edytowane 20 Marca 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszorek Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Ludzie litości?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Myszorek nawoskowałaś gablotę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszorek Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Narazie same fele. Może jutro wyciągnę myjkę i zrobię porządne mycie po zimie, łączenie z podwoziem. Chociaż nie wiem, czy jest sens kiedy jeszcze tyle pozimowego syfu na ulicach. Wystarczy, że spadnie deszcz i ponownie masz sól na samochodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Pamiętaj w zimie jaka by nie była myje się częściej samochód jak wiosną i latem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 (edytowane) Gregson ale za***isty w nakładaniu i polerowaniu ten 845 nie Tym woskiem pracować to przyjemność a nie mordęga ! Colins ja w domu mam nawoskowane -lustra,,TV,laptop. Jesli chodzi o nakladanie i polerowanie to Coll 845 to bajka. Zero problemow z rozprowadzeniem i bez problemu sie poleruje, nawet zwykla fibra dokladana w zestawie z pasta wystarcza. Naprawde nie spodziewalem sie, ze nawoskowanie bedzie takie latwe i szybkie. Za miesiac nawoskuje sobie samochod jak do domu wroce. Po pastowaniu, przed polerowaniem: Po pierwszym deszczu: Na pastowanej czesci (prawa czesc okna) widoczne duze krople, ktore jednak ze wzgledu na nachylone okno nie splywaja. Nastepnego dnia po wyschnieciu zauwazylem, ze: czesc woskowana jest strasznie brudna. Spowodowane to jest tym, ze kurz i brud zawarty w wodzie deszczowej pozostal na szybie - duze krople nie zsuwaly sie z szyby tylko wyparowaly. Wynika z tego, ze na oknach polaciowych woskowanie nie jest dobrym rozwiazaniem. Ktos wie jak usunac wosk z szyby? Mokra szmatka i ciepla woda wystarczy? Pozostaly mi jeszcze dwie szyby -pionowe -wiec z nich bez problemu powinna woda splywac, ale, ze sa one pod daszkiem balkonowym wiec i deszczu pada na nie nie wiele ale ciekaw jestem jak sie bedzie brud i kurz na nich trzymal, ale to potrzeba troche wiecej czasu. Edytowane 22 Marca 2015 przez gregson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 (edytowane) Tak jakby Eduardo. To dlatego dziś go nie ma na forum. Edytowane 22 Marca 2015 przez colins 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 :laie_67: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Jak czytam Wasze rozterki z tym tematem...pucować,czy nie pucować ,oto jest pytanie,to widzę,że w tej kwestii często zapędzacie się w kozi róg.Nie wiem,czy czasami nie ulegacie sugestiom innych,ale jakby Wasze małżonki i dziewczyny to czytały,to wierzcie mi mielibyście prze****e w domu.Z takimi pokładami inwencji,ochoty...panowie święta za pasem,więc wykorzystajcie tą werwę w inny sposób.Wobec nieokiełznanego rozpasania w formie pucowania,wnoszę ,że robicie krzywdę sobie i po części swoim samochodom Jakżeż łatwo popaść we frustrację,bo smugi od wosku zostana,bo woda nie spływa jak należy,bo felgi po woskowaniu a breja na drodze...Żal mi Was, z tym sarkastycznym pozdrowieniem kłaniam sie nisko,czując,że zbliża się burza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Dobra, będę pierwszy. I kto to mówi? Człowiek, któremu oryginalny kijek do podpierania maski był za sztywny więc spędzał w garażu dnie całe tylko po to, by maskę giętkim kijem podeprzeć. Jednocześnie śmiem stwierdzić, że piszesz kłamstwa, bo kłaniać się drogi Jacku nisko nam nie możesz, gdyż dopiero co żaliłeś się iż kręgosłup masz za sztywny. Teraz ja czekam na burzę, a nawet Grzmota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Pucować czy nie pucować,oto jest pytanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 (edytowane) manix Szekspira nie cytuję ale ten temat rozczytuję tak : pucować czy picować ... - oto jest pytanie ... Jacko Tak czytając nie mam już rozterek Edytowane 23 Marca 2015 przez nowy 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszorek Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 (edytowane) ale jakby Wasze małżonki i dziewczyny to czytały,to wierzcie mi mielibyście prze****e w domu.Z takimi pokładami inwencji,ochoty...panowie święta za pasem,więc wykorzystajcie tą werwę w inny sposób. Nie mogę kochany, mam alergię na kurz i roztocza. Trzepanie dywanów i inne porządki to mordęga. Ale samochody pucować, pucować i jeszcze raz pucować mogę i lubię. Edytowane 23 Marca 2015 przez myszorek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Też kiedyś tak miałem,ale mi przeszło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Krzyś - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi