dzemik Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Witam dwóch nowych kolegów. Nie zapomnijcie dobrze nasmarować samochodu po odbiorze :564: . Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie. :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ika74 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Tak jak IKA wybrałem Wielicką w Krakowie Witam :one: ....no to napisz jak poszło chwile mnie nie było wiec moze cos przegapiłam... Andy, GregMar....Co u Was? Andy-dalej sie meczysz w mercedesie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GregMar Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Hej Ika :diabel: U mnie "jako tako" - jak mawia minister spraw zagranicznych Japonii, a co było jak Ciebie nie było stęskniliśmy się za Tobą :diabel: . Poza tym Kamela strasznie na mnie jeździła ale już tego nie poczytasz bo kolega Bombel złapał za szufelkę i wio do kosza A jak tam Navka się sprawuje, faceci pewnie na nią lecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ika74 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 A jak tam Navka się sprawuje, faceci pewnie na nią lecą Navka super póki co...a faceci boja sie troche mam wrazenie a teraz ku pokrzepieniu serc osób oczekujących na odbiór.... 2500 km. zrobione, jeżdzi super, pali coraz mniej ,wad w dalszym ciągu nie widzę [ Dodano: Sro 18 Kwi, 2007 17:08 ] Wiem, że teoretycznie auto ma być w tym tygodniu a jaki masz termin odbioru na umowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GregMar Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Navka super póki co...a faceci boja sie troche mam wrazenie Eeeee... Tam gupki jedne... Nie wiedzą co dobre :diabel: :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojtek4wd Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Gdyby ktoś chciał pooglądać trochę terenówek w akcji to w ten łiikend niedaleko od Kraka będzie sporo emocji. Polecam ten rajd Dodam, że w planie jest aby Navka :zdziw: prowadziła jako pierwsza kolumnę samochodów przez miasteczko poodczas otwarcia imprezy. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ika74 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Ludzie - mowie wam - jakie to jest SUPER AUTO!!!! :one: :one: :one: :one: :one: :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Loso Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Wątek o navarach więc tu się zapytam: Spóźniają mi się już tydzień w nissanie z navarą (już stoi u nich, ale papiery itp...) co z nimi wynegocjować? Macie jakieś doświadczenia? (umowa była na 20 kwietnia - zapasem bo mówili że 17 będzie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Wykładzina paki, buda, dywaniki, listwy boczne, robienie loda przez laskę z serwisu.... rozmarzyłem się , jeśli taka mają Pierwszy przegląd gratis? No zobacz co tam można jeszcze domówić do Navary. Jak będą się stawiać to napisz do mnie na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Loso Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 he he - właśnie zadzwonili, że odbiór jutro - powalczę o ten przegląd gratis! Dam znać jak mi się to uda . Navarka szara z zabudową alpha. Na co zwrócić szczególną uwagę przy odbiorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Na wszystko!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GregMar Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 O Ryzy Face Lifting zrobił uwaga zara zlecą się kobity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 No na to liczyłem Kobity zlatujta się!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Loso Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 No i Navara odebrana - generalnie bez uwag - wiszą mi jedno mycie... Pierwsze wrażenia: SUPER! Siedzę jak w ciężarówce - wysoko, wszystko widać. Mam manuala - biegi chodzą ok. Narazie docieranie, więc bez szaleństw, zresztą korki w trójmieście więc tylko do 4ki jechałem. Buda Alpha bardzo ładna. Na obwodnicy 130 km/h spokojnie, bez szaleństw. Dziecko zadowolone, siedzi wysoko, wszystko widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ptasiek Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 no to zes powalczyl ... jedno mycie .. hehhe .. auto za 160 klockow .. a zlapales sie na 12 zl ... no chyba ze to topless .. a w glownej roli pan kierownik z salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojtek4wd Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 No to Ci fajnie, moja miała być 15go, ale dalej jej nie ma ( to znaczy jest na placu, ale dokumentów brak :zly: ) Ale na razie wywalczyłem na kilka dni ich testówke - manuala - bardzo jestem ciekaw jaka będzie różnica. Na razie zamówiłem inne felgi, reflektory soczewkowe i zawieszenie OME, co potem ... zobaczymy. Pozdr, W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Loso Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 no to zes powalczyl ... jedno mycie .. hehhe .. auto za 160 klockow .. a zlapales sie na 12 zl ... no chyba ze to topless .. a w glownej roli pan kierownik z salonu o mycie nie musiałem walczyć - (nie umyli za dokładnie przed odbiorem), za spóźnienie dają mi 20% obniżki na serwis u nich w serwisie (podobno standard to 10%?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy gordon Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Loso i jak sie spisuje nava i w jakim kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ika74 Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Loso...nie daj sie prosic ....pisz !!!! ja rozumiem ze pierwsze dni to zachwyt i upojenie ale zeby ani slówkiem do forumowiczow sie nie odezwać...? :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GregMar Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 :diabel: Z wrażenia zatkało :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ika74 Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 czyli reakcja jak najbardziej normalna i prawidłowa :diabel: :diabel: :diabel: a Ty Greg na jakim etapie navarovym jesteś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GregMar Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Ufff... No ja niestety wciąż na etapie podziwiania obrazków i wykręcania głowy na ulicy za Navarką... Pojawiła się u mnie mozłiwość rozkręcenia biznesu transportowego na własną rękę i mam już zaklepane transporty wychodzące a nawet widoki na transporty powrotne... W ta sobotę nawet rozmawiałem z bardzo dobrym kierowcą i zgodził się u mnie jeździć, oczywiście za odpowiednią stawkę 4 tyś z tendencją wzrostową... Uffff... Teraz problem tylko dobry ciągnik siodłowy znaleźć, co ostatnio jest wręcz niemożliwością... Z tego powodu zakup Navarki trzeba odłożyć... Będę mógł dostać kredyt na siebie prawdopodobnie po trzech miesiącach od ruszenia z własną działalnością... No chyba że jakimś cudem uda się dogadać z dealerem Nissana, by mi zamówili srebrną Full wypas Navkę (na którą zwykle czeka się trzy miechy), ja dam im zadatek w postaci 5 lub 10 tyś, a sam kredyt załatwię po tych trzech miesiącach... Jeśli nie, to będę mógł się z własną Navką przywitać najwcześniej za pół roku... Ehhh... No tak to na dziś wygląda... :/ Musi mi, więc wystarczyć to co Ty i Andy napiszecie o swoich fajnych autkach... No chyba, że Iczka jadąc nad morze zahaczysz o pojezierze i dasz trochę pojeździć po tutejszych polankach, lasach, nad ukryte wśród nich romantyczne jeziorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MBL Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Mój znajomy teraz zamówił Navarę odbiór w maju. Przy okazji jest wolna alokacja na navarę w graficie na 26.06 i na lipiec czarna i srebrna, kompletacja do ustalenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamela26 Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Ufff... No ja niestety wciąż na etapie podziwiania obrazków i wykręcania głowy na ulicy za Navarką... no teraz to spadłam z krzesła czyli dyskutujesz tak zaciekle o czymś czego nie masz ??????????????????????? , ps/ spokojnie to był ostatni post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy gordon Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 ps/ spokojnie to był ostatni post.[/quote NARESZCIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi