Hudyvolt Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 MotoWarrior, gratulacje. Życzę przyczepności i niezawodności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
10Wredny Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Panowie, dość niestandardowe pytanie, aczkolwiek jestem bardzo przeczulony w tym temacie i wręcz muszę zapytać. Jak z kradzieżami 350Z w Polsce? na ulicach auto bardzo rzadko spotykane, więc sądzę, że nie kradną tych aut. Jakieś grubsze info macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharo Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 nie spotkałme się z przypadkiem kradzieży zetki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 (edytowane) AC i temat rozwiązany . Chociaż wolę żeby mojej nikt nie kradł ^^ Ale też nie słyszałem nigdy o przypadku takim Edytowane 26 Marca 2017 przez Asesino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 nie spotkałme się z przypadkiem kradzieży zetki. W Warszawie jakieś 2 miesiące temu....może miesiąc - jednego tygodnia ponoć dwie zniknęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharo Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 (edytowane) W Warszawie jakieś 2 miesiące temu....może miesiąc - jednego tygodnia ponoć dwie zniknęły mówimy o 350tce? Moim zdaniem nasze zetki nie są łakomym kąskiem dla złodzieji, w gruncie rzeczy to dość proste samochody bez jakiejś specjalnej elektroniki, którą można opchnąć za dobre pieniądze zwłaszcza z samochodów grupy VAG. Edytowane 26 Marca 2017 przez Kucharo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 mówimy o 350tce? Moim zdaniem nasze zetki nie są łakomym kąskiem dla złodzieji, w gruncie rzeczy to dość proste samochody bez jakiejś specjalnej elektroniki, którą można opchnąć za dobre pieniądze zwłaszcza z samochodów grupy VAG. Niestety tak Jak jest popyt na części to wszystko znika ;p nawet ferrari od czasu do czasu komuś zniknie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 tylko ferrari nie są kradzione na części ..luksusowe auta są sprzedawane w całości głównie na wsch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 No i zetki i info też idą na wschód: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
10Wredny Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 (edytowane) Na ile agencje ubezpieczeniowe wyceniają Wasze 350tki? pytanie w kontekście AC. Edytowane 27 Marca 2017 przez 10Wredny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 (edytowane) Wszystko zależne do kog pójdziesz, i czy masz znajomości . Mi pierwszą wycenę oszacowali 15 tyś mniej niż dałem albo 20, nie pamiętam już......, nie zgodziłem się i po czasie udało się aby wycenili tyle ile zapłaciłem. Edytowane 27 Marca 2017 przez Asesino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yorb Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Ja trochę odbiegnę, ale dziś w urzędzie skarbowym płaciłem podatek od kupna Ztki i za 2005r. mieli widełki 28-37 tyś, umowy kupna i sprzedaży nawet nie sprawdzali więc można próbować urwać trochę z tych 2%. Sam wpisałem tyle ile było realnie i wyszedłem poza widełki i Pani lekko zdziwiona. Jeszcze rozwaliła mnie pytaniem to jakiś dostawczy jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noico Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 czy ktoś kojarzy turkusową zetkę? ogłoszenie poniżej: http://allegro.pl/nissan-350z-i6769552191.html Wszelkie info mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Chciałbym wiedzieć (i nie tylko ja) jak zostało osiągnięte te 320 koni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noico Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Też jestem ciekaw, szczególnie, że w opisie widnieje tylko wymiana wydechu, a jak zdążyłem siędowiedziec, w zetkach sam wydech robi na prawdę niewiele w celu podniesienia mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 (edytowane) czy ktoś kojarzy turkusową zetkę? ogłoszenie poniżej: http://allegro.pl/nissan-350z-i6769552191.html Wszelkie info mile widziane Pamiętam, że było głośno na FB ( ok 2 lata temu ) że nabywca tego samochodu, miał spore problemy z przerejestrowaniem samochodu - poprzedni właściciel obiecał, że dostarczy jakieś dokumenty, po czym zbywał go... I wydaje mi się, że samochód jest na tych samych blachach ( nie został przerejestrowany ) --> ale nie dam sobie ręki uciąć. Sam się kiedyś na ten samochód czaiłem Edytowane 30 Marca 2017 przez TheMan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szachi Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 (edytowane) Chciałbym wiedzieć (i nie tylko ja) jak zostało osiągnięte te 320 koni Czyżby... "czip" + 20, wydech + 20.. no to 320 bo normalnie ma 280 A poza tym to pytanie na jakim dokładnie oleju to jeździ (specyfikacja a nie nazwa), jakie to zawieszenie (sportowe.. wiem ), no i co to za forumowicz? Po zdjęciach ciężko coś powiedzieć bo miniaturowy rozmiar, ale nie wygląda źle Edytowane 30 Marca 2017 przez Szachi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Zawsze mnie smieszylo lanie motula 300v czy czegos w podobie do dupowozu i jeszcze zmiany co 10-15 tys. A potem zdziwko ze panewke obraca czy inne jaja. No ale panie, przeciez najlepszego motula lałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szachi Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 (edytowane) jakby ktoś chciał receptę na to jak się moc podnosi w Zetkach to tu macie lepiej wytłumaczone (auto już sprzedane)wydech + stożek = 55koni Edytowane 30 Marca 2017 przez Szachi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 ^ przegigant!!! lol http://allegro.pl/nissan-350z-i6769552191.html#thumb/8 Pamiętam, że było głośno na FB ( ok 2 lata temu ) że nabywca tego samochodu, miał spore problemy z przerejestrowaniem samochodu - poprzedni właściciel obiecał, że dostarczy jakieś dokumenty, po czym zbywał go... I wydaje mi się, że samochód jest na tych samych blachach ( nie został przerejestrowany ) --> ale nie dam sobie ręki uciąć. Sam się kiedyś na ten samochód czaiłem "Jestem Forumowiczem a więc zetka musi być zadbana" - same perelki!!! loooooooooooooooool Normalnie chyba sobie to zaraz pierdo...ne jako signature ahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianaerox0219 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 czy ktoś kojarzy turkusową zetkę? ogłoszenie poniżej: http://allegro.pl/nissan-350z-i6769552191.html Wszelkie info mile widziane Kojarzę, z tego co pamiętam był problem z przerejestrowaniem bo poprzedni właściciel nie dal karty pojazdu.. osobiscie jak najbardziej polecam to autko, Szymon jest juz szczęśliwym tatą wiec potrzeba kombi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 bo poprzedni właściciel nie dal karty pojazdu to rzadny problem, wystawia się duplikat i po problemie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3dbe Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Na fejsie ostatnio była o nim mowa i chyba właściciel się wypowiadał, wystawiał jakiś czas tamu, teraz wystawia ponownie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 No opis faktycznie powala, szczególnie z tym forumowiczem :-) Ale wygląda ładnie, pytanie jaki jest faktyczny stan. Myśle, że mały wywiad u Coobcia + oględziny osobiste rozwiają wątpliwości. Ja bym pojechał obejrzeć. Chyba, że cena przeraża, bo tu Wszyscy widzę szukają do 30tyś ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noico Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Dzięki za odpowiedzi, na prawdę pomocni forumowicze, świetnie Dopiero w przyszłym tygodniu mógłbym się wybrać i tak też pewnie zrobię, jeśli Coobcio potwierdzi to i owo, będe się kontaktował na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi