owojtek Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 (edytowane) jakby ktoś chciał receptę na to jak się moc podnosi w Zetkach to tu macie lepiej wytłumaczone (auto już sprzedane) 1.jpg wydech + stożek = 55koni + butla nitro https://www.facebook.com/poweredbyVTG/photos/a.10152592314572189.1073741845.115703592188/10152592316402189/?type=3&theater Bez nitro jeszcze go nie hamowałem, więc ciężko powiedzieć ile ma naprawdę... Z wykresu wynikałoby, że na mapie na 100 oktanów ma 310KM. @Szachi, swoją drogą podziwiam domowy IPN zrzut z grudnia 2015... Edytowane 31 Marca 2017 przez owojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szachi Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 (edytowane) no niestety tak wyglądają mody w zetce że moc podaną przez producenta ciężko wyciągnąć po konkretnych zmianach a co dopiero więcej A zrzut robiłem bo zastanawiałem się czy go nie kupić Btw. nie chwaliłeś się że masz nitro, tudzież nie spamiętałem Edytowane 31 Marca 2017 przez Szachi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3dbe Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Po interwencji na FB właściciel lekko zmienił opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado2137 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Kojarzy może ktoś to auto https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-ID6yPt5h.html ? Czy ono czasem nie stało na allegro już rok temu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japanlove Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Kojarzy ktoś to auto ? https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-nismo-injen-technology-tuning-ID6ywTQX.html Znalazłem takie wpisy na forum (poniżej). Wiecie coś więcej, skąd wiadomo, że czujnik oleju jest uszkodzony ? Coś jeszcze z tym autem nie tak. Podoba mi się ten model i chciałem zakupić ale po tych wpisach się zastanawiam - naklejki nismo (podróbka), uszkodzony czujnik ? Jedras podnieś cenę, zobacz w tej samej kasie jaki przypadek z uszkodzonym czujnikiem ciśnienia...i ma lepsze naklejki NISMO niż Ja https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-nismo-injen-technology-tuning-ID6ywTQX.html ta zeta już chyba kiedyś była wystawiana , coś mi świta. To nie ta czasem co była z filmikiem ? Z laską za kierą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Obie puduchy wywalone, wersja USA - daj Sobie spokój... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japanlove Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Obie puduchy wywalone, wersja USA - daj Sobie spokój... Dzięki za info. Szkoda bo się napaliłem Jakby ktoś miał do sprzedania wersje Europejską z komputerkiem/nawigacją po środku jak tutaj: To jestem chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharo Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Taką nawigację znajdziesz tylko w poliftach czyli jeszcze bardziej musisz zawęzić swoje poszukiwania gdyż produkowane były tylko przez 2 lata. Nawiasem w okolicach jesieni będę rozważał sprzedaż swojej perełki, ale to nic pewnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japanlove Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Taką nawigację znajdziesz tylko w poliftach czyli jeszcze bardziej musisz zawęzić swoje poszukiwania gdyż produkowane były tylko przez 2 lata. Nawiasem w okolicach jesieni będę rozważał sprzedaż swojej perełki, ale to nic pewnego A z którego roku i jaki kolor tej perełki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 HR także 2007 + Nawiasem w okolicach jesieni będę rozważał sprzedaż swojej perełki, ale to nic pewnego Spóżnione prima aprilis ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharo Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 (edytowane) HR także 2007 + Spóżnione prima aprilis ? wszystko zależy jak potoczą się sprawy z moją przyszła firmą, bo jeżeli zdecyduje się wystartować to na pewno będę szukał czegoś tańszego, ale sprzedaż zetki to będzie ostateczność. Kolor jedyny słuszny - czarny Edytowane 2 Kwietnia 2017 przez Kucharo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japanlove Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) wszystko zależy jak potoczą się sprawy z moją przyszła firmą, bo jeżeli zdecyduje się wystartować to na pewno będę szukał czegoś tańszego, ale sprzedaż zetki to będzie ostateczność. Kolor jedyny słuszny - czarny No to jestem pierwszy chętny, tym bardziej że ze Śląska jesteś. Który rocznik ? Pomarańczowe skóry ? Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez japanlove Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noico Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-bezwypadkowy-serwisowany-nawigacja-xenony-skory-szpera-ID6yQ63H.html opis interesujący,. z salonu w rozliczeniu, serwisowany itd. ale auto od handlarza, ktory jeszcze na tym musi zarobić... podejrzane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharo Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 No to jestem pierwszy chętny, tym bardziej że ze Śląska jesteś. Który rocznik ? Pomarańczowe skóry ? 2007r i czarne skóry, chcesz więcej informacji to na pisz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialagora Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) Nieaktualne. Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez bialagora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Kupiłeś? Który? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Taką nawigację znajdziesz tylko w poliftach czyli jeszcze bardziej musisz zawęzić swoje poszukiwania gdyż produkowane były tylko przez 2 lata. Nawiasem w okolicach jesieni będę rozważał sprzedaż swojej perełki, ale to nic pewnego To na zdjęciu to revup. a więc 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharo Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 To na zdjęciu to revup. a więc 2006 Racja, tak czy inaczej nawigacja rzadko spotykana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialagora Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Kupiłeś? Który? Nie nie kupiłem, chciałem zapytać o waszą opinię ale okazało się, że oferta już nie aktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavdas Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Cześć jestem nowy. Planuje zakupić sobie świnkę ...i natrafiłem na takie ogłoszenie co możecie mi o tym powiedzieć ?https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-sprzedam-lub-zamienie-na-dostawczy-ID6yzSc7.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawm84 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Panowie, czy ktoś zna ten egzemplarz? Albo chociaż może napisać coś więcej i czy warto? https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-ID6yQgZ5.html#8295b911e9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharo Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Na mój gust, wygląda godnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szachi Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 w tym > https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-ID6yQgZ5.html#8295b911e9 poduszka pasażera posiada jakąś fałdę- wybrzuszenie, czyżby kokpit poklejony po wystrzale ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) Ona była już chwile temu wystawiona, i ktoś ją tu opisywał, i właśnie też była wtedy mowa coś o poduszkach, ale już nie pamiętam a nie chce mi się szukać(chyba że to nie ta, mogę się mylić) Ale po zdjęciach poznaje że chwile temu stała na allegro Ale jak byś chciał mógłbym podjechać ją zobaczyć na weekendzie, jak wrócę z Krakowa i Ci więcej powiedzieć Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez Asesino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szachi Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 a co do tego > https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-sprzedam-lub-zamienie-na-dostawczy-ID6yzSc7.html no to cóż, amerykaniec, brak szpery, hamulców brembo i kontroli trakcji, a buda jakaś przygodę na pewno przeżyła skoro trafiła ze stanów do PL, zderzak tylny z wersji europejskiej (nie mówię o dokładce), przeciwmgielny z wersji angielskiej no ale to szczegóły. Pytanie co się stało z poprzednim motorem i dlaczego padł, pytanie czy ten jest w dobrym stanie na pewno. Skoro przy okazji wymieniane wahacze, poduszki i przeguby to znaczy że nie było to robione na bieżąco... zatem brzmi trochę jakby auto było zakatowane i przywrócone do sprawności. Jak nie robione po kosztach to ok. Osobiście do mnie to auto nie przemawia. Właściciel chwali się folią za 4 tyś a na przednim i tylnym zderzaku jakieś wybrzuszenia i bąble są na niej jakby to ktoś sam oklejał na podwórku. Wydech to nie podniósł mocy w tym aucie.. strojenie mogło podnieść o ile było wykonane w ogóle na tym silniku, (a nie poprzednim) i na pewno nie do 306 koni.. podejrzewam że 280 by nie wypluł nawet w rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi