Katrinka75 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Jestem z Chodziezy 350 km od Warszawy ale chetnie przyjade moim czerwonym bandyta na takie spotkanie :-). napisz czy pamsz Parcha na wyprawy , do katowania po lasach czy na dojazdy do pracy? Pozdr Bandido Hejka, fajnie kolego, że masz ochotę podjechać skromne 350km na błotne spotkanko jak będzie jakaś większa impreza to zapewne powieszę na forumie info. i kto chce zawsze może brać udział - im nas więcej tym nam fajniej na ogół jest fajnie... Pozdro, Kaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość max233 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Witam moze ma ktos ochote wyskoczyc w sobote i w niedziele na mały of road na zwirownie koło tarczyna ?? a dokładnie w manach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QbaKJ Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 max233, my niestety w ten weekend nie damy rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość max233 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Witam . Byłem na tej zwirowni koło tarczyna na 2 auta jezdzilismy ok 3 h zdobywalismy gorki i dołki . przydatna tez była wyciagarka pare razy . zapraszam na jutro lub za tydzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QbaKJ Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Tarczyn to dla nas drugi koniec świata. A jeździłeś może za Maximusa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katrinka75 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Fajnie się bawiliście, fajne fotki, super miejscówka - trzeba będzie odwiedzić Ja niestety zostałam pokonana przez zjadliwego wirusa i dogorywam w łóżku... ;( Ale mam nadzieję szybko wyzdrowieć Pozdro, Kaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość max233 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Witam koło maximusa nie byłem słyszłem o tej zwirowni ona jet raczej tam gdzies koło radziejowic ( jezeli o to chodzi ) . To nie jest tak daleko jakies 24 km za jankami . Ale tez nie obeszło sie bez strat wczoraj porwana opona nowa a dzis zerwany stabilizator P.S Zycze szybkiego powrotu do zdrowia kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katrinka75 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 (edytowane) Witam koło maximusa nie byłem słyszłem o tej zwirowni ona jet raczej tam gdzies koło radziejowic ( jezeli o to chodzi ) . To nie jest tak daleko jakies 24 km za jankami . Ale tez nie obeszło sie bez strat wczoraj porwana opona nowa a dzis zerwany stabilizator P.S Zycze szybkiego powrotu do zdrowia kasiu dzięki już mi lepiej , a co do strat, szkoda ale tak to bywa jak się wjeżdża w grząski teren oby było ich jak najmniej w przyszłości, bo "chory" Patrol często = pusty portfel a stabilizatory w Parchu są jego słabym punktem Edytowane 22 Stycznia 2012 przez Katrinka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość max233 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Witam . Mam propozycje co powiecie na jakieś spotkanie za tydzień lub za 2 w sobotę zakończymy to ogniskiem może być fajnie , pisze już dziś żeby jak najwiecej osób sie dowiedziało o tym spotkaniu . nie musza to byc same nissany . Pozdrawiam Ktos chetny ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katrinka75 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 (edytowane) A jaką miejscówkę proponujesz? Ja w przyszłą sobotę pracuję ale kolejna byłaby ok. Edytowane 22 Stycznia 2012 przez Katrinka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość max233 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Moze na ten koniec swiata za tarczyn to moze ci z forum jeepa jeszcze przyjada . ale z checia pojade gdzie kolwiek zeby sobie pojezdzic . Ta zwirownia jest spora wiec tu niema nudów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katrinka75 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 (edytowane) W tę sobotę (28.01.12) jest akcja z dzieciakami 4x4 na Twierdzę Modlin. Zbiórka pewnie ok.9.00-9.30 na parkingu Szanta Cafe w Zegrzu. Ja niestety pracuję i nie dam rady być ale będąc uczestnikiem poprzednich wypadów wiem, że zapewne będzie bardzo fajnie i ciekawie. Tam jest sporo technicznych przejazdów i można się wyszaleć oraz sprawdzić siebie i swoje autko, sprawiając przy okazji radochę dzieciakom Jak ktoś nowy zechce przyjechać, to walić jak w dym do Krzyśka (szef Szanty) i powołać się na mnie Spotkanie przewidziane jest na jakieś 4-5h, oczywiście można zabrać też swoje dzieciaki W planach jest również przewidziane zwiedzanie Twierdzy z przewodnikiem Polecam spotkanie, jazdę, zabawę i potem ognicho w miłym towarzystwie fajowych ludzi Kaśka Edytowane 26 Stycznia 2012 przez Katrinka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Korbamoto Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 (edytowane) W tę sobote, to zajęty jestem (spożywaniem alkoholu- impreza juz ustawiona) ale w następną, to koło Tarczyna bym chętnie wyskoczył jakby co. A może bym i zwerbował parę sprzętów też.... Będę monitorował temat. Kolego max233 żwirownia koło Tarczyna i ''to koło Radziejowic'' to nie to samo. Koło Radziejowic to jest znany ogólnie tor Kuklówka. I przyznam się, że o obu miejscówkach słyszałem, a na żadnej nie byłem jeszcze. Jest jeszcze tor Strzeniówka za Pruszkowem, w stronę Nadarzyna. Lajtowy, ale daje trochę radochy i do tego bardzo blisko mnie. Ale teraz nastawiali tam tablic ''teren prywatny'' ''obszar chronionego krajobrazu'' i nie wiem czy tam wolno wjechać, czy się mandatem skończy? Edytowane 26 Stycznia 2012 przez Korbamoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość max233 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Witam kolego ja wiem ze to 2 inne zwirownie w radziejowicach jest podobno teren prywatny juz . a za tarczynem w kierunku mszczonowa za manami jezdze co weekend i tu jest spoko w przyszła sobote mozemy jechac bo na ta chcetnych nie było i umuwiłem sie ze znajomymi na snowboard w gory na weekend ,wiec w przyszły weekend mozemy jechac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Korbamoto Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Na najbliższą sobotę zapowiadają temperatury w okolicach -20 st.C. Na mojego parcha z niezbyt sprawną dmuchawą, zamarzającymi od środka szybami i termostatem zblokowanym na otwarciu to trochę dużo. Boję się też ziemi zmarzniętej na skałę, gdzie można urwać i zostawić to i owo. Ostanio zgubiłem pół metra końcowej części rury wydechowej Ale to akurat drobiazg. A chwilowo nie stac mnie na poważne remonty. Także ja mega mroźne imprezy odpuszczam raczej. Zobaczymy jak będzie za tydzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katrinka75 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Bo nasze Parchacze nie lubią mrozu zresztą tak jak ja zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patryk81Wwa Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Witam, niedawno kupiłem swojego "potwora" i z chęcią regularnie mogę śmigać na wypady pod Warszawę. Starą terenówką jeździłem na kuklówkę (ostatni raz 06.2011) i tam jest elegancko. Poligon w Rembertowie też daje radę. Tej żwirowni w Manach nie znam ale z chęcią poznam. Pozdrawiam wszystkich Patrolowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katrinka75 Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 (edytowane) Cześć, a ja czekam na zelżenie mrozuuu... Edytowane 11 Lutego 2012 przez Katrinka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość max233 Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Dokładnie kolezanka ma racje teraz jest za zimno i szkoda samochodu plastki sie łamia jak tylko sie czegos dotknie kolega w toyocie stracił zderzak osłone na kangura kierunek i cos tam jeszcze a ja lapme tylna a uderzylem w piach delikatnie . ale jak bedzie plusowa temperatura to odrazu lecimy mam juz pare osob na ta kuklówke znaja ten teren jak własna kieszen bo jezdza tam od lat i byli jednymi z pierwszych co zaczeli tam jezdzic nawet trasy tam robili . Wiec jak tylko lód zniknie to odrazu lecimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Korbamoto Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Jestem za. Jak temperatura podskoczy powyżej zera, mój Parch odmarźnie, to chętnie się przyłączę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katrinka75 Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 I ja, i ja, też pomknę moim zmarźluchem na Kuklówkę lub gdzie bądź... aby tylko w miękkie błoto i piach, ach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość max233 Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Witam juz troche cieplej i jak wszystko pójdzie dobrze to 25 moze ruszymy na ta kuklówke , juz nie moge się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patryk81Wwa Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Wstawiłem w poniedziałek auto na przegląd do Karłowicza, mam nadzieję, że się wyrobię do 25.02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katrinka75 Opublikowano 18 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Ja 25 chętnie bym się przyłączyła ale akurat na ten weekend wybywam planowo poza W-wę. Ale w następnym dogodnym terminie chętnie dołączę się do wypadu Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość max233 Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Witam niestety mrozy nie ustepuja jest na + ale wszystko jest dalej zamarzniete nie wiem czy bedzie sens jechac na kuklowke zobaczymy ile osob bedzie chetnych na wypad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi