Gość Tofu Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 sprawdz połączenia wtryskiwaczy ,,bo w magikach coś narzekali na kabelki,,,, dobrze by było np odpiąć wtyczkę od staga i wsadzić miernik w pinywtrysku nr 3 i zobaczyć czy jest obwód a potem ruszać kablami przy nim ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornik43 Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Wyciągałem wtyczki i wsadzałem nic to nie dało. A w które piny wsadzić ten mierni od wtryskiwacza co idzie czy przy stagu? I można tak na chłopski rozum jak to się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 do wtrysku idzie + 12V i - jak odpinasz wtyczkę od staga to odpowiednie kable wpinasz miernik sygnał przechodzi przez wtryskiwacz i wraca do miernika pod warunkiem że jest nie przerwany ew przy wtyczce od samego wtrysku sprawdź , a rozpiskę znajdziesz na stronie Ac schemat wyjść wyprowadzeń ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 prawdopodobnie MJ się skończył ;( zamień miejscami 3 z 2 czyli zamień wtyczki i wężyki i zobacz jaki błąd wywali, nei patrzyłem na osc bo siedzę w aucie i słaby necik ale jak ciśnienie pada tak jak mówi Tofu to nei za dobrze przywiózł bym Ci nową listwę MJ ale wysłałem kiedyś jednemu bo był w potrzebie i miał zapłacić jak będzie miał kasę i................. ehh z ludźmi a tu zaraz rok będzie jak robiłem za samarytanina bbuuahhahaha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miziera Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 przywiózł bym Ci nową listwę MJ ale wysłałem kiedyś jednemu bo był w potrzebie i miał zapłacić jak będzie miał kasę i................. ehh z ludźmi a tu zaraz rok będzie jak robiłem za samarytanina bbuuahhahaha Co tam listwa Dino....ja "znajomemu" pożyczyłem samochód (mój poprzedni) ,miał kupić na raty -to było pół roku temu...ani rat ani wozu.....chyba jestem lepszym samarytaninem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornik43 Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Zrobiłem tak jak pisze Dino tzn. wtyczki miejscami zamienione. okazało się że wtrysk padł. Miesiąc czasu i po wtrysku.heh musze reklamować. A z tym ciśnieniem to co tzn czeba jakiś lepszy filterek fazy lotnej, bo tylko to mi prychodzi do głowy? No ale teraz została mi tylko jazda na PB. A może któryś z kolegów ma wtrysk Mj do sprzedania? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 nie wiem czy sie da tak na stałe ale wyłącz w programie wadliwy wtryskiwacz powinna na gazie smigać na 3 i pb .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornik43 Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Załatwiłem sobie listwe valtek, będe musiał na niej śmigać do czasu jak mi nie odeślą Mj. Upewnie się jeszcze czy musze im wysyłać całą listwe czy tylko wadliwy wtryskiwacz bo jak tylko wadliwy to myśle dokupić jeden i śmigać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 pewnie chcesz nissmem pojeździć, może warto zakupić hanki, zwróci się w paliwie i nie tylko mam nowe wtyczki od wiązki tylko muszę sprawdzić czy by pasowały, to nie musiał byś kupować przejściówek, tylko polutować te, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornik43 Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Myślałem nad sprzedaniem nissmo ale szkoda!!Samochód sprawdzony, od nowości, jeszcze mnie nie zawiódł,zawsze i wszędzie nim dojechałem. Narazie pech mnie prześladuje a chciałbym już dojść do ładu z tym gazem. Jak uporam się to pomyśle nad jakimiś wtryskiwaczami ale już konkretnymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 lepsze od hanek to są kehin ... ale 300 zł za szt ///..wyłącz 1 wtrysk i zobacz c zy zapamięta .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 @kornik43, 30.03 po południu, miejsce do ugadania, pewnie Mdonald albo coś innego w okolicach z parkingiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornik43 Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 (edytowane) Dobrze Dino miejsce może być mc donald koło stacji orlen w pszczynie na trasie Dk1? Godzine poostawiam Tobie Edytowane 22 Marca 2011 przez kornik43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 ja to gość nie znam terenu tylko dość szybko tamtędy przemykam ale będę leciał od Tych, nocuję przy piramidzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornik43 Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Moge podjechać pod piramide tam jest duży parking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 to jak tam podjedziesz to zmusisz mnei do przejścia przez ulicę na piechotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornik43 Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 to będe tam tylko prosze o podanie godziny.(a odrobina ruchu nie zaszkodzi!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 zdzwonimy się, pewnie po 15-16, bo jadę pod Bierawę na 12 i tam trochę zabawię i powrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markusjk Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 dziś udało mi się przeprowadzić kalibrację , bardzo bym prosił o jakieś wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 za małe dysze, wiercić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornik43 Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Ok będe czekał na tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markusjk Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 tzn. co będzie się działo jeśli zostawię takie (2.0) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 wiercić dysze i zaznacz ptaszek przy wyłącz przy pierwszym chcesz pomocy, czy czego?? jak chcesz zostać z takimi dyszami to po co dajesz scriny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markusjk Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 ok. a co oznaczać będzie jeśli nie będzie zaznaczone wyłącz przy pierwszym ? ( znajomy gaziarz mi tak troszkę poustawiał) ale wiele nie kumam jaka średnica dysz będzie w moim przypadku wystarczająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 jak masz odznaczone to auto wspomaga się PB a TY nawet nie wiesz, a z takimi dyszami to raczej pewne, @kornik43 ma taki sam silnik i dyszę 2.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi