Bydle Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Moze czas zaczac szukac tych powyzej 40 tys a nie przegladac same zlomy po 20 i 30 pare tysiecy to sie znajdzie cos ciekawego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walu Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 O ile wniosek, ze 20,30k => raczej zlom jest OK. To klocil bym sie z tym pierwszym. Fakt, ze auto chodzi po 40k+ IMHO zupelnie nie oznacza, ze jest dobre. Po prostu sprzedajacy moze byc wiekszym picerem/cwaniakiem, lub miec wieksza fantazje ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oz1on Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Cześć wszystkim, od jakiegoś czasu jestem szczęśliwym posiadaczem zetki. Poniżej zdjęcia . http://cl.ly/Vzvx http://cl.ly/W0tT http://cl.ly/W0wn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Bardzo ładna sztuka. Witamy kolejnego Zetkowicza i gratulacje zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nevis Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Witam wszystkich miłośników Nissana 350z, mam na imię Szymon, mieszkam na mazowszu i zachorowałem na zetkę. Szukam, ale widzę, że będzie ciężko - tym bardziej, że mam ograniczony budżet. Mam jednak nadzieję, że przy waszej pomocy uda się coś wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 cześć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek243 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Cześć, dołączam do poszukiwaczy wymarzonego 350z. Mam nadzieję, że w ciągu miesiąca uda się coś kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Cześć Jacek. Też miałem taką nadzieję jak szukałem modelu dla siebie i udało się znaleźć to co szukam po ok... 1,5 rocznym poszukiwaniu Jak szukasz dobrego egzemplarza , a nie byle czego to musisz uzbroić się w cierpliwość. Przydadzą Ci się papieskie relikwie Trzymam kciuki, informuj na bieżąco. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam R. Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Serwus, na imię mam Adam i zaraz z wami pogadam ponieważ szukam nowe silnika do swojego westfielda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) Elo witaj Jak chesz to z mojej zetki mogę Ci silnik sprzedać, pewny sprawdzony na moich wałkach Stage 1, przed wyjęciem jazda próbna osluchanie a po wyjęciu można np. zajrzeć do panewek Niezawodny, latany na motulu 20w60 W środku wygląda tak: Tak działa w porównaniu z 370tką: I Seryjną 350Z: Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez Coobcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam R. Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 (edytowane) celuję w rewup Edytowane 2 Sierpnia 2014 przez Adam R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speru Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Witam, Od 3 miesięcy jestem szczęsliwym posiadaczem zetki, Rocznik 03 wersja europejska przebieg 139tys. Poniżej kilka fotek, Auto malowane przeze mnie przedni zderzak był wgnieciony a tylny trochę porysowany, oraz prawy błotnik. W przyszłym tyg dolna dokładka zderzaka + dach będzie w karbonie więc pochwale się efektem na forum. Forum czytam na bierząco ale dopiero dzisiaj znalazłem czas na przywitanie się Pozdrawiam i jeszcze raz witam w gronie 350z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 (edytowane) Jezeli masz oklejac dach folia ala wegiel to daruj sobie bo bedzie wiocha jakiej jeszcze tutaj nie widzialem...juz lepiej czarny mat niz udawany wegiel. Edytowane 13 Sierpnia 2014 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 nie widzę powodu dlaczego by nie okleić dachu na szarym metaliku, możesz oklejać - ja miałem w pierwszej 350 tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zany Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Witam wszystkich, To i ja się pochwalę swoją Zetką... https://imageshack.com/i/pcBwOrAFj https://imageshack.com/i/kmDBC0knj I odrazu pytanie - przywiozłem go z Niemiec ale po paru dniach czasem jakieś dziwne stuki przy średnich i wyższych obrotach - nie wiem czy to w silniku czy coś pod maską. ktoś z forumowiczów z śląska jest w stanie pomóc zdiagnozować ? Czy po prostu tak ma być?> ciężko mi samemu określić jak było w innych Zetkach co oglądałem bo już nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 (edytowane) Witamy bardzo ładny premium pack niestety tak nie ma być , powinien chodzić równo i cicho , chyba ,że to faktycznie co innego rezonuje przy takich obrotach . Występuje na postoju czy tylko w jeździe ? Edytowane 23 Sierpnia 2014 przez tomi79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wurcu Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Witam Jestem Paweł i szukam powoli Zetki. Będzie to 350 po lifcie lub 370 jak się uda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Elo elo ! W zetkach zawsze głośno pracuje skrzynia biegów zwłaszcza jak silnik pracuje na wolnych obrotach jest to mocno słyszalne. Jednak jak w zakresie średnich obrotów słychaś stuki to obstawiam niestety panewki - ktoś nie dbał o to by zawsze był stan oleju full i niestety silnik może być przytarty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 jeżeli chodzi o ztke kolegi zany to był u mnie na kanale i wygląda na to ze ma wysypany uklad wydechowy wszystkie te blachy oslonowe i na katach i na y latają luzem i to robi te dziwne brzęczenia silnik i skrzynia dwumas chodzą cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 (edytowane) No to nic groźnego bardzo miło że obadałeś temat - teraz właściciel może spać spokojnie Pewno standardowo osłony katów się oderwały Edytowane 4 Września 2014 przez Coobcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Siema! Po dziesięciu latach moja Zetka zdecydowała się wyjść z monitora i stanąć przed domem! Trzeba pare rzeczy dopracować i w przyszłości zrobić coś ciekawego - Panie Coobciu - ale o tym bede rozpisywał się w innym temaci. Póki co prezentuje się tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Hehe mielismy okazje osobiscie sie przywitac to i wypadalo by internetowo - SIema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefffan Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Witam, Po 4 miesiącach poszukiwań w końcu się udało i HR`ka stoi pod domem Na razie odbyłem tylko podróż z miejsca zakupu do domu (200km)... i jestem zachwycony jak to się prowadzi. Miło dołączyć do waszego zacnego grona Wrzucę później jakieś foty. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi