Strider Opublikowano 9 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Puki? Litości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiu707 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 (edytowane) Witam mam na imię Krzysiek jeżdżę 350z '03 eu (po CMQ), auto nabyłem ok rok temu Pozdrawiam Edytowane 1 Października 2012 przez rysiu707 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Cześć Krzysiek, witam na forum No.. to trafiła Ci się niezła sztuka... CMQ chyba jak niewielu dba o swoje samochody... Ach ta jego integra <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hustler2b Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Cześć! Jestem tutaj nowy, więc się przywitam:) Od 6 lat jestem szczęśliwym posiadaczem Nissana 350Z: rocznik 2004, kolor czarny, wersja europejska, skrzynia manualna. Kiedyś (dosyć dawno temu - jeszcze przed "Zetką") udzielałem się na innych forach, uczestniczyłem w różnych zlotach i imprezach motoryzacyjnych. Oczywiście okazjonalnie człek się też tu i tam pościgał Ostatnimi czasy natłok innych spraw niestety odsunął mnie trochę od tego typu hobby. Ale natury nie oszukasz - ciągnie wilka do lasu:) Pozdrowionka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psycholong Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Witam wszystkich Forumowiczów Jestem Michał z Krakowa. Nabyłem właśnie 300ZX Z31 z 86 roku bez Turbo 170KM i zaczynam... zgłębiać temat zabawy w posiadanie takiego pojazdu na poważnie. Zajęcie akurat na długie jesienne wieczory. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yogibaboo Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Witam zacne grono. Posiadam dwie 370 tki , jeden tzw cywilny drugi do zadań specjalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 poka to do `zadań specjalnych` witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yogibaboo Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 na bogato powiem kolokwialnie:jaram się!! daj opis tej zety na forum koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yogibaboo Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Coś tam potem wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_370z Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Hej, witamy! I od razu kilka pytań z grubej rury - Ile Wasz 370z wypłuł na hamowni po strojeniu w Niemczech i czy zmiana przełożenia na 4.1 rzeczywiście robi robotę ? Będziecie uturbiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 to auto robione bylo w vtg? stało w tle programu o turbosprężarkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fiszpanek Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 witam wszystkich chwilowo jeżdżę astra w kombi daje rade. mam zamiar przejść na nissana i dla tego tutaj jestem. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yogibaboo Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 co by więcej nie pisać nie w temacie, to wszystko znajdziecie w prezentacjach i projektach, no i generalnie chętnie odpowiem na pytania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limon Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 po strojeniu w Niemczech Moim zdaniem strojenie w Niemczech nie jest potrzebne: 350z USA mody masz napisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 za ile Coobcio wystroil ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Exess Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Witam wszystkich fanów Z Nowy melduje się na forum - od tygodnia szczęśliwy posiadacz 370 Z w wersji GT Edition. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elor Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 (edytowane) Witam wszystkich. Jestem od niedawna na forum, narazie rozglądam sie za 350z a jako, że chciałbym już wrzucać oferty do oceny i dowiedzieć więcej co unika moim oczom w tych ofertach, to się witam . Do tej pory jeździlem TT i bardzo aktywnie się na forum tamtego klubu udzielałem. Tutaj przeczytałem już większość tematów dotyczących 350z i ciekaw jestem jak to będzie. Zakup planuję za ok 2-3 miesiące. Interesuje mnie czarne lub czerwone coupe. Myslalem nad wersja EU z oczywistych względów. Szukam auta w budżecie do 45k pln, więc nie jestem pewien czy dostanę w miarę bezwypadkowe i sprawne auto w tych pieniądzach. Dlatego rozważam wersję US. To chyba tyle w ramach powitania Pozdrawiam Krystian Edytowane 11 Marca 2013 przez Elor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Świeży_Stance Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam Wszystkich.Moja przygoda z japoncami zaczela sie pare lat temu,poprzednie auto Honda,czas na Nissana.Przymierzam sie do s14a.Pozdrawiam Edytowane 1 Kwietnia 2013 przez Świeży_Stance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 joł wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HIXX Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Witam WSZYSTKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fummol Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Witam Mam na imię Paweł, mieszkam w Garwolinie koło Warszawy woj.Mazowieckie. Jeszcze nie posiadam Zetki choć bedę ja miał niedlugo i o tym napisałem mój pierwszy temat. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jerzy370z Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 witam, mam na imie jerzy, za kilka dni odbieram pieknego, ciemnosliwkowego 370 : ) jesli jest jakas sympayczna organizacja z-kolubnych z okolic tarnowa, krakowa, rzeszowa - chetnie nawiaze kontakt - jakies spotkania, wymiana doswiadczen, podszkolenia w jezdzie itd. pozdrawiam wszystkich ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Witam, jestem od paru dni posiadaczem białej zetki z czarnym dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi