13E7 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Ile Cię skasowali za robotę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Nie pamiętam 200-300zl max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 chyba u Ciebie robią po taniości, tu by tak nie przeszło, bo nikt nie lubi wymieniać kolektorów i 2,3 razy tyle by wzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 @Bydle Za taką cenę to bym się nawet nie zastanawiał czy robić samemu @Tomek u was zawsze jest drożej Zapytam w JBB motorosport ile wezmą i jak dadzą mi normalną cenę to niech robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Wywal katy od razu, chyba że już nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Już mam decaty turboworks założone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Teraz oddalem u nas np mogę BMW e38 do autoryzowanego serwisu i za wymianę kompletu tarcz oraz klocków hamulcowych i wymiana oleju z filtrem -140zl. U nas napewno jest taniej niż w dużym mieście. A kolektory wymieniał mi mechanik kolega do którego jezdze od 12 lat i ta cena też była trochę taka kolezenska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomazi Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Czy któryś z forumowiczów z Warszawy bądź okolic modyfikował swój wydech, podnosząc go? Co by łatwiej pokonywać przeszkody wszelakiego rodzaju.Zastanawiam się jaka jest różnica w porównaniu do ori i ile wynosi koszt takiego moda. Znajdzie się jakaś dobra dusza z takim wydechem która sprawdzi czy jego Zet z takim wydechem przejdzie przez mój garaż. Oferuje uścisk dłoni oraz trunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 ja mam obniżone, a zarazem nisko wydech, ale nie będę eksperymentować - natomiast hopki przejeżdżam tyle, że na 18" kole z przodu już tarłem (raz się zdarzyło że łuskałem, ale koła większe teraz i przejeżdżam normalnie) w zwykłym Z i z nie podwójnym wydechem nie powinno być problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomazi Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Seria niesety nie przechodzi, dlatego szukam innych rozwiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 zmiana otoczenia, czyli sobie poszukaj parkingu w okolicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomazi Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Przeanalizowałem i taką opcję, odpada. Serii już niewiele brakuje żeby przeszła, wole mieć jednak pewność że z podniesionym wydechem da radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) Witam. Czuje się zobowiązany aby dokończyć temat, który zacząłem w sprawie alternatywnych kolektorów. Te które sprzedawane są w Polsce (TurboWorks) to są wersje od anglików. Na szczęście firma zwróciła poświęcone na nie środki ale z tego co widzę dalej je oferuje i może przysporzyć komuś masę kłopotów. Oprócz tego mają one wątpliwą jakość. Dzięki mojemu Mechanikowi od wczoraj mam założone dokładnie te: http://www.ebay.de/itm/FRIEDRICH-MOTORSPORT-Facherkrummer-fur-Nissan-350Z-Coupe-Roadster/161930470618?_trksid=p2047675.c100011.m1850&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D33850%26meid%3Df41b5692db9145c5b17a6561a88ab4c0%26pid%3D100011%26rk%3D1%26rkt%3D9%26sd%3D161643861130 Pasują można powiedzieć plug & play. Do tego jakość wykonania w odniesieniu do Turboworks'a bez porównania. Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne. Wyraźnie głośniej się zrobiło, Auto zyskało na elastyczności i jakoś szybciej wkręca się na obroty. Oprócz tego jak schodzi z obrotów to strzela. Postaram się w najbliższym czasie nakręcić jakiś filmik. Pozdrawiam. Edytowane 28 Grudnia 2015 przez Robert83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Aj aj aj szkoda że nia byłeś na hamowni przed i po montażem tych kolektorów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Koledzy, jak uważacie warto kupić? I czy wogóle podejdzie pod wersje EU? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zapytaj sprzedawcy. Te wydechy występują bardzo podobne i z jednej firmy pasuje do eu a z drugiej tylko do usa. Ile chce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Bez sensu, lepiej Y-pipe od Coobcia ktory ma potwierdzony przyrost mocy a to to ch*j wie czy nie zabierze jeszcze mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Poza tym to jest 2,75 cala. Jak myślisz o turbo to wal od razu 3 calowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 1200zł za całość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 To cena uczciwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Ale jak nie wiadomo jaka to firma to ja bym wolal dolozyc pare monet i kupic nowke ze stanow a pod EU to napewno trzeba bedzie przerabiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Nie na pewno. Ja mam ten wydech i pasuje ale tak jak mówię inny - z wyglądu praktycznie taki sam (bodajże turboworks) pasuje tylko do usa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 No właśnie cena jest ok, stan też prawie nówka, normalnie 2000 trzeba zapłacić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Normalnie ten lepszy wydech kosztuje ponad 3 tysiące chyba że to ten turboworks to on jest tanszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 ten lepszy tzn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi