tomoakatomi Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 poco zatem kupowac G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_370z Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 do jakich obrotow sie kreca 350ki na jalowym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Filon Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 do jakich obrotow sie kreca 350ki na jalowym ? Moje się wkręca do czerwonej kreski. Z lekkim kołem zamachowym i lekkim pasowym trwa to znacznie szybciej. Jak przygazowywałem 370Z to osiągnięcie obrotów trwało z dwa razy dłużej od mojej i też sporo dłużej do seryjnej 350Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Może w 370z jest specjalne "zamulanie" na jałowym? np w CLK mam tak, że na postoju odcinka jest przy 4k rpm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Ale bym chciał żeby moje g35 tak darło morde twoje moze drzec sie lepiej - pojedynczy wydech + pojedyncza pucha = większe możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 W G wydech jest podobny do Z czyli fabrycznie jedna pucha i 2 końcówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawell31 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 (edytowane) w sedanie jest pojedynczy U mnie jeden łącznik elastyczny już jest prawie przetarty. Plan na przyszły rok to wydech i koła:P Edytowane 30 Października 2012 przez pawell31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Sedan inna bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Blacku z infinitifans.pl ma fajny wydech w sedanie - Daje lepiej niż ... dziurawy z FXa z z-tubem i Plenum Spacerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Podepne sie pod temat. Planuje wymienic uklad wydechowy i z racji ograniczenia kosztow, zdecyduje sie naprawdopodobniej na marke Invidia Gemini. Znalazlem go w jednym polskim sklepie internetowym i jak wiadomo w wielu w usa. Ma ktos doswiadczenie ze sprowadzaniem takich rzeczy do Polski od tamtejszych sprzedawcow ? Jak wyglada sprawa cla ? Koszty transportu nie zabijaja oplacalnosci takiej operacji ? Moze znacie lepsze zrodlo? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Mam pytanko: Czy w 350Z trzeba się napracować żeby zmienic kolektory i testpipe? Chodzi mi o to czy aby nie trzeba wyjmowac silnika? Da sie od dolu ogarnac temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 da sie nawet da sie dorobić kolektory z kwasówki i dolożyc turbiny nie trzeba wyjmować silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 o to mi wlasnie chodzi czyli kolektory zaloze od spodu bez problemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdz Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 CeglA,cła raczej nie unikniesz oficjaną przesyłką,za duże gabaryty by się to nie rzuciło w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 No dobra oto moj wydech, wczoraj skończony Kolektory i testpipe Megan Racing, dalej od ypipe pusto, na koncu przelot Powerflow, do tego jest lekkie koło zamachowe na silniku Dodam, ze rezonans jaki słychać to poprostu garaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IceManPL Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Bardzo ładnie to brzmi, tak żywo, ostro, a nie bucząco A w środku auta nie jest głośno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 do 3 tys jest cicho, potem sie rozkreca mi nie przeszkadza, jestem przyzwyczajony do glosnych wydechow, btw v6, v8, v12 i boxer musi byc slychac Wleciala Invidia i jest o niebo lepiej:) nawet male marchewki sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 a to juz wiem kto mi ja sprzed nosa zabrał ;\ uszkodzone elementy naprawiales czy zostawiles swoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Ale tam nic nie było uszkodzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 to chyba nie ten wydech...byla na allegro kompletna invidia ale miala uszkodzenia na niektórych elementach, sam tłumik koncowy byl nienaruszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Jeśli chodzi o moc to moim zdaniem najlepiej pójść w coś takiego: http://www.ppeengineering.com/products/nissan/350Z.php I do tego Y-pipe sensowne zrobić/kupić no i wystroić łącznie pod 30KM powinno dojść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 jaka jest średnica seryjnego wydechu ? 2,25? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 60mm = 2,4" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Panowie, wydmuchalem moj tłumik końcowy tzn po srogim upalanii cos sie w środku urwało i nadaje sie do wymiany ale bezsens kupowac zamiennik za kafla. Nie chce z drugiej strony placic chorych tysięcy za jakis firmowego. Musze wymienic go czym predzej wiec zamawianie z us i czekanie pare tygodni srednio mi się podoba. Sa na sprzedaz te uklady Turboworks ale jakos nie mam przekonania do nich. Co o nich sadzicie? Ma ktos z was to u siebie? Albo macie jeszcze jakis pomysl na wydech do nysy za rozsadne pieniądze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 turbo works to podróba hksa, brzmienie ma fajne, kiedyś rozważałem ale kupiłem inny, oryginalny wydech z tego co wiem, to spawy są w porządku - poza brzmieniem niczego nie oczekuj jak coś mam seryjny wydech z DE jeśli Cię interesuje - chętnie sprzedam i się go pozbędę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi