BartoszN Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 efekt to jest taki ,że na zdjęciu nic nie widać oprócz zarysu ,że to Qashqai :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludzik Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 no jak nie widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Ludzik nowe czarne stalowe felgi malowałeś, na jaki kolor ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludzik Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 nie były czarne... były jakieś takie zszarzałe. przeleciałem je poczerniaczem do opon i efekty widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 A to nie malowałeś tylko nabłyszczałeś Ludzik co teraz bierzesz jak QQ zdasz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 nie były czarne... były jakieś takie zszarzałe. przeleciałem je poczerniaczem do opon i efekty widać. nie wiadomo czy sie smiac czy plakac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludzik Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 a co polecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 ja polecam Nissana, gdyby to byla inna marka zniknalbys z forum a tym samym pozbawil nas swojej niezwyklej osobowosci i wybornych bon motow pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Klapkiem kubota robisz te zdjęcia? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 A jak tam ludziku idzie sprzedaż tych kultowych już trzech kołpaków? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 a co polecasz? O ten pod twoją nogą wytrzyma a i kułpaków nie ma wiedz nie ma co gubić i poczerniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 17 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Panowie wyluzujcie z tymi złośliwościami,to że Ludzik trochę inaczej pojmuje to co dla Was wydaje się oczywistym,nie znaczy że trzeba eskalować złośliwości.Do niczego dobrego tonie prowadzi!!! Wrzucić na luz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 nie były czarne... były jakieś takie zszarzałe. przeleciałem je poczerniaczem do opon i efekty widać. Mazaków nie miałeś ?? Panowie wyluzujcie z tymi złośliwościami,to że Ludzik trochę inaczej pojmuje to co dla Was wydaje się oczywistym,nie znaczy że trzeba eskalować złośliwości.Do niczego dobrego tonie prowadzi!!! Wrzucić na luz!!! O jakie złośliwościach mówisz. Ludzik robi wszystko, by nas rozbawić, a my robimy wszystko, by go nie zawieźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Sprzedałeś? Nieee , no co ty gdzież takiego dofinansowanego ....jeszcze się pocieszę nim trochę i później kto wie ? Zmieniłem ubezpieczyciela , ostatnie 3 lata broker szukał mi firmy , ale ostatnio przegiął mocno , za mocno , bo zaproponował mi za kontynuację 1050€ (zeszły rok 880€) Po negocjacjach najtańszą firmę znalazł za 1030€ !!! To powiedziałem żeby był zdrów i poszukam sam Znalazłem dla osób powyżej 25+ (lat) i na dwie osoby kwota ubezp wyszła 564€ (pełne z jakimiś extrasami ) Dla brokera był problem że jestem właścicielem polisy na jeszcze innym aucie !? Zawsze płaciłem polisę z góry za cały rok ,pełną kwotę , rozbicie na raty(miesiące) powoduje podniesienie stawki o jakieś 100€. Ale większość firm nie chce ubezpieczać aut powyżej 10 lat , A tu nie każdego stać na wózek z 2016 r. Złodzieje , to jakis lobbing firm ubezp. i dealerów aut ? Mój 18letni Mitsubishi Galant jest w lepszej kondycji niż niejeden 8 letni wózek po Irlandczyku !!! Ostatnio dostał nowy zawias i wszystkie tarcze i klocki (5K pln) z polski:) Peugeota też "wyprowadziłem na prostą" miał pewne braki , ale teraz jest jak z fabryki jeszcze tylko za 15-12K km dostanie nowe tarcze na przód i klocki . Jeśli chodzi o auta to muszę byc ich pewien na 120% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Ten cały 1,2 DiG-T nie jest taki słaby A z eko jazdy znowu nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Noto jak? Głosujemy na Kaśkę??? http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/105196-nissan-pa%C5%BAdziernika-2016-g%C5%82osowanie/?view=getnewpost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 IMO to zdjecie jest szkolnym przykladem jak w takich fajnych okolicznosciach przyrody i jeszcze fajniejszym aucie spier... zepsuc zdjecie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Latam jeszcze na letnich... nie mam kiedy zmienić... ale po zmianie będzie wyglądał tak samo Wczoraj taka sytuacja po niecałych 3 miesiącach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 A u mnie taka po niecałych dwóch latach. I kto tu mówił, że kosiarki zaraz się rozpadną? Za to średnie spalanie jak najbardziej prawdziwe i w ruchu miejskim (bo niektórzy wątpili). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forever Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 A u mnie taka po niecałych dwóch latach. I kto tu mówił, że kosiarki zaraz się rozpadną? 1.jpg Za to średnie spalanie jak najbardziej prawdziwe i w ruchu miejskim (bo niektórzy wątpili). 530 tyś czy mnie oczy nie mylą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 hehe ; ) co dzien przejezdzal c. 728 km, casus w stylu poslow pobierajacych ryczalt za zwrot kosztow przejazdu samochodem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Hehe, po dwóch dniach dopiero się skapnęli, że jajca sobie robię. Biorąc pod uwagę fakt, że nawet w opisie pod zdjęciem zasugerowałem, że to żart, należy stwierdzić iż czytacie bez zrozumienia obywatele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Ta aby wszyscy umieli patrzać i czytać ....................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Wczoraj miałem fontannę w samochodzie . Włączyłem spryskiwacz na tylną szybę , ale zamiast lecieć na nią z zewnątr to strumień pokazał się na plasikach tylnego słupka wewnątrz Ostatnio temperatury w nocy oscylowały w okolicy 0*C i wysunął sie z wężyka króciec łączący oba wężyki , a znajduje się on nad okienkiem tylnego słupka po prawej stronie pod plastikową obudową okna . Po lekkim podgrzaniu zapalniczką nasunąłem i działa . Ciekaw czemu sie wysunął ? Czy w dyszy zrobił sie lodowy korek i ciśnienie z pompki wypchnęło połączenie , czy chłód spowodował zesztywnienie plastikowych wężyków ? ważne że kałuża była niewielka . ps. uporałem sie z pracami domowymi uff i znowu będę mógł z Wami troche popisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Może być i to,i to. igielit wężyka szybko sztywnieje...jak panu młodemu hehe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi