pawcio Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 (edytowane) Kocham deszcz i śnieg Edytowane 2 Stycznia 2017 przez pawcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 A to folią bąbelkową nakrywasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk53 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Też tak mam... W Photoshopie . A na poważnie, Collinite grzeje się w domu, zaraz nałożę na Qashqaia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 I to grubo...dłużej wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Pięęęknę Krople A Collonita to pierwsza warstwa na bogato wetrzeć i spolerować, aaaa po 24H nałożyć 2gą cienką warstwę i będzie Galante ooo tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiego Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Edek co Ty tu za profanacje wstawiasz,jak można marnować tak dobry towar na tak źle przygotowane auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk53 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Wczoraj wieczorem nałożyłem drugą warstwę C-845. Po południu wychodzę z pracy, idę do auta, a tam „kropelkowanie” w wykonaniu programu Natura-2017. Prawda, że ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 No co chcesz...masz położony baranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk53 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Ale za to biała perła z jaką głębią.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek88 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 nie no nissana qq trzeba kupić jaki by on nie był to wart bycia w klubie forumowym i dzielenia się codziennością życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Pięęęknę Krople A Collonita to pierwsza warstwa na bogato wetrzeć i spolerować, aaaa po 24H nałożyć 2gą cienką warstwę i będzie Galante ooo tak Chwalił chwalił i no i zachwalił. Zobaczymy co to jest warte Mam i ja W tym tygodniu wleci pewnie na nowa tojke jak wszystko pójdzie zgodnie z planem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Brawo ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Kurna, lakier do paznokci mojej baby jest trwalszy niż na tym pseudojapońskim goownie. Ładowałem dziś do QQ jakiś większy karton i musiałem oderwać od niego rękę żeby otworzyć drzwi. Myślę sobie - nie będę stawiał kartonu na ziemię, bo syfu naniosę do auta więc oparłem karton delikatnie o nadkole przy tylnych drzwiach. Dodam, że czysty karton. I oczywiście mam 2 kolejne ryski jakby kot podrapał. Idź pan w uj z taką motoryzacją. Sprzedam dziada przed końcem roku i kupię jakiegoś odrapanego złoma, bo szlag mnie chyba trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 A nie lepszy swój uj odrapany??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Colinsie Made in Renault-Nissan, super samo obierający się lakier wodny bez utwardzacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 To Edi taki śmiech przez łzy, bo to co się dzieje z wszechogarniającą nas technologią, to woła o pomstę do nieba. Lakiery zdrapki, tandeta i celowe postarzanie produktów. Na ten przykład jestem obecnie w trakcie przeprowadzki i zmuszony byłem także do zakupu nowych zabawek AGD. Założyłem sobie (chyba słusznie), że nie będę kupował najtańszej chińszczyzny i kupię coś ze średniej półki. Marek nie będę teraz wymieniał, napiszę tylko, że nie wziąłem wszystkiego jednego producenta, a raczej kierując się opiniami kupiłem sprzęt różnych producentów. Mam następujące wrażenia - niezależnie od producentów, oferowane przez nich wytwory mają chyba jedynie ładnie wyglądać i co najwyżej przetrzymać okres gwarancji. Tandetne, często plastikowe wykonanie, niedokładności w montażu, delikatne pokrętła czy programatory, które już od nowości mają takie luzy, że latają jak Żyd po pustym sklepie. I wcale nie kupowałem sprzętu z najniższej półki. Kuchnia mać - musi chyba być jakaś wojna żeby świat zaczął się od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 O pralkach możemy sobie tam pogadać ... http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/95577-hyde-park/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian815 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Parują mi szyby a pod wieczór gdy wychodzę z pracy temp. poniżej 0 i cała szyba od środka zamrożona. Próbowałem już preparatów przeciw parowaniu "K2" ale nie pomogło, woreczki na wilgoć itp. Tez macie taki problem?? Bo wydaje mi się ze nie jest to chyba naturalne. Juz się zastanawiam czy gdzieś woda nie cieknie do środka ze taka wilgoć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlad24 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zakładaj matę srebrną na szybę. Zabezpiecza przed skrobaniem też od wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Osusz porządnie auto. Używasz klimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Tak to jest z klimą w zimie, osusza ale i zostawia wilgoć, jakieś 5 min. przed końcem jazdy wyłączam klime, pozostawiam nawiew ale już na niższej temperaturze i szyba od środka nie marznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian815 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 5 min to ja mam do roboty (6km).Klimę mam włączoną. Chodź mechanik kiedys mówił ze przy niskich temperaturach klima się nie włącza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 To nie wiesz co to światła co 100 metrów i na dodatek działające wbrew logice, zazdroszczę. Czy ktoś z szanownego grona kładł ceramike na lakier, jeśli tak to jak to się spisuje, namawiają mnie na ten wynalazek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Edek,...i kilku innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Dzięki, może coś podpowiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi