colins Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 I jedynie na myśleniu się skończyło, bo w rezultacie Twój podeszły wiek sprawił żeś całkiem zapomniał co miałeś zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszorek Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Odwieczny dylemat czy lepiej mieć Alzheimera i zapomnieć wypić, czy Parkinsona i wylać po drodze. A wracając do opon. Szukałem opon całorocznych do Qq w rozmiarze, jaki występuje w N-tecu czyli 215/55/18, i z dwóch liderów czyli Goodyear vector 4seasons g2 i Michelin Crossclimate - dostępny tylko ten drugi w cenie powyżej 900 zł/szt. Mało zachęcające! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 I jedynie na myśleniu się skończyło, bo w rezultacie Twój podeszły wiek sprawił żeś całkiem zapomniał co miałeś zrobić. Nieee!....Wybrałem meczyk i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falubaz 75 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Moje nowe laczki na zimę 225/55/17 cooper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Fajne,ale zrobiłeś zdjęcie z takiej perspektywy,że wygląda jakby na kółkach od taczki stał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszorek Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) Falubaz a czy nie wystają trochę? Mam i ja - od dzisiaj A przy okazji, czy ktoś zgadnie jaki nowy element pojawił się w moim Qq. Piwo stawiam! Edytowane 4 Listopada 2016 przez myszorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 o kur... wstawiłeś szyby?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz1609 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Falubaz a czy nie wystają trochę? Mam i ja - od dzisiaj A przy okazji, czy ktoś zgadnie jaki nowy element pojawił się w moim Qq. Piwo stawiam! Chlapacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falubaz 75 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Nie qashqai w wersji tecna ma 225\45/19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Przyciemniane szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszorek Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 (edytowane) Chlapacze Tak jest! A masz Fotka była słaba dla utrudnienia. Teraz lepiej widać. Jeszcze tylko doczyszczę, żeby się kolor plastiku nie różnił. Edytowane 4 Listopada 2016 przez myszorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz1609 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Tak jest! A masz Fotka była słaba dla utrudnienia. Teraz lepiej widać. Jeszcze tylko doczyszczę, żeby się kolor plastiku nie różnił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 tez powoli zaczynam się zastanawiać nad chlapaczami.... Zawsze to mniej się będzie brudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Czy ktoś nie oszalał??? http://allegro.pl/4x-goodyear-ug-8-performance-215-60r17-96-h-i6587506822.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Na Oponeo za ten rozmiar 4 sztuki 3500zł ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 2000-2400 na allegro u innego sprzedawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Bo na Alleeeedrogo zawsze taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
city Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) Witam wszystkich, pewnie w niedługim czasie będę się rozglądał za alu 18`. Oryginalne 18 mają szerokość 7`, osadzenie piasty 66, rozst. śrub 5x114,3 i ET 40. Przejrzałem cały wątek o felgach o rozmiarach i dalej mam mętlik w głowie. Przeszukując strony z felgami nie natknąłem się na inne felgi które miałyby takie same parametry jak oryginalne 18 nissana. Inne 18-stki maja przeważnie szerokość 8` przy zachowaniu wszystkich innych parametrów jak ory. Nissana. W przypadku szerokości 8` jaka powinna być wielkość ET, żeby wszystko było ok. Dzięki za pomoc. Edytowane 6 Listopada 2016 przez city Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiros Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Panowie czy macie jakiś domowy sposób na usunięcie przetarcia z felgi aluminiowej ? Krawężnik wyrósł jak spod ziemi obok i żona pomimo kamer 360 nie zauważyła i przytarła - jak na zdjęciu Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Ktoś dodatkowo "pociągnął" Ci też kapturki ozdobne ze śrub. Co do uszkodzeń, to jakaś pasta lekkościerna i można próbować. Patrząc jednak na poczynione szkody, to obawiam się, że ślady i tak pozostaną. Najzdrowiej będzie pogodzić się z tą "bubą", a pieniądze które miałbyś wydać na usuwanie skutków (być może bez powodzenia), przepić (z powodzeniem). Przy okazji możesz pogniewać się na żonę. Zobaczy foch z Twojej strony, to postara się bardziej w łóżku. Tak myślę przynajmniej, jednak słuszności swoich tez nie gwarantuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiros Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Colins - dokładnie takiej odpowiedzi oczekiwałem - na Ciebie zawsze można liczyć jeszcze powiem żonie żeby pozostałe porysowała to takiego focha strzelę , że mi jeszcze ze dwie koleżanki do łóżka zaprosi Kapturki ściągnąłem sam bo wymieniałem koła - spróbuję coś samemu z tymi rysami zrobić a jaki nie to zawiozę do tych co się tym zajmują to zrobią - a co do przepicia kasy to przepije tyle ile wydam na renowację felgi uczciwie to wygląda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 No, cieszę się, że mogłem pomóc. Ale żeby nie było, że temat zamknięty, to może jeszcze ktoś coś doradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekpro Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Pasta nie da rady za duże uszkodzenie moim zdaniem, papierem wodnym spróbuj i dopiero potem na koniec pastą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszorek Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 A mój Qq się dzisiaj dopiero obudził, że mu w piątek założyłem koła bez czujników. Jeździłem przez weekend ale co prawda to tylko po mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
city Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Witam wszystkich, pewnie w niedługim czasie będę się rozglądał za alu 18`. Oryginalne 18 mają szerokość 7`, osadzenie piasty 66, rozst. śrub 5x114,3 i ET 40. Przejrzałem cały wątek o felgach o rozmiarach i dalej mam mętlik w głowie. Przeszukując strony z felgami nie natknąłem się na inne felgi które miałyby takie same parametry jak oryginalne 18 nissana. Inne 18-stki maja przeważnie szerokość 8` przy zachowaniu wszystkich innych parametrów jak ory. Nissana. W przypadku szerokości 8` jaka powinna być wielkość ET, żeby wszystko było ok. Dzięki za pomoc. Podbijam temat. Przy szerokości 8 cali jakie ET (felga 18 cali) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi