Dżem Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Nie pan tylko Piotrek, na forum nie ma panów. Nie niestety tym razem Kangórem. W TDI drążki kolega mi wymienia na "sztywniejsze". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasza121 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Marcin. A szkoda. Widzę że Reno w modzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Uj z modą w robocie się tym katuję choć i tak lepiej niż klasycznym plaskaczem. Przynajmniej coś widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 ... nikogo lepszego od maniaków nie znajdę na sprawdzenie. Przepraszam oczywiście jak kogoś uraziłem tym określeniem. Marcin ... no daj spokój Jesteśmy tutaj jak rodzina, czasem jest lepiej czasem gorzej ... ale z maniactwa się nie leczymy Czyli tak; oglądacie, kupujecie, później wspólna integracja w lekkim terenie, ognicho, kiełbacha, no i widzimy się na fotach będzie was już 5-u Prawda panie Dżemie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasza121 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 liczysz cale lubelskie No i na chwile obecną nie dołączę do rodziny. Zły jestem na siebie jak cholera teraz. Ale cóż. Teraz trzeba czekać i szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 jednak poszedł wczoraj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasza121 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Nie wnikałem już kiedy. Dałem d..y na całej linii i tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Spokojnie, jak nie ten to następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Jak to mówią każda potwora ma swego amatora widocznie ten nie był ci pisany .głową do góry będzie następny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 w bielsku jest do wzięcia t2 krótki 2.7td w standardzie za 5 tysięcy, wczoraj z Łysym oglądaliśmy jak ktoś chce oglądnąć to mam nr telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasza121 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 http://otomoto.pl/oferta/nissan-terrano-2-7-tdi-stan-techniczny-bardzo-dobry-salon-polska-ID6y4fPj.html#0d4fd61ed7 Miałby ktoś możliwość go sprawdzić ???????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 a gdzie go można zobaczyć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SieneK_68 Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 (edytowane) sadząc po zdjęciach to parking przy skrzyżowaniu al. Niepodległości i Jana Pawła Woronicza w Warszawie dwie ostatnie fotki z ul. Garażowej Edytowane 12 Września 2015 przez SieneK_68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasza121 Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Albo takie cudo: http://moto.gratka.pl/tresc/18854497.html Prezentuje się elegancko mimo nawet takiego przebiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Tak się składa że bywałem w Nowym Dworze Gdańskim u kolegi, który robi noże. Ten tyran stoi tam od ponad roku :-) Zawsze mnie korciło żeby do niego zajrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasza121 Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Tak to prezentuje się naprawdę elegancko. i przynajmniej przebieg raczej prawdziwy Warto rozmyślać nad takim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel084 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Też tak macie ic zaolejony? Ja mam 290tys.i jest suchy.Zero oleju,nawet po jego zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo_k2 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Kasza121 tego zielonego odpuść, oglądałem go jakieś dwa tygodnie temu przebieg zdecydowanie większy niż podaje licznik, progów nie ma, podłogi pod siedzeniami tylnymi nie ma, pas przedni dolny zardzewiały, a najgorsze to ze ma powgniatany dach, generalnie za 6000 mozna brać ale tak to sie nie opłaca zupełnie, szkoda czasu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasza121 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 A weźcie mi powiedzcie skąd się wzięła taka opinia na temat terrano 3.0. Przeglądając stronę forum4x4.pl znalazłem mnóstwo wniosków odnośnie patroli, ale jeśli chodzi o terrano z danym silnikiem to nie mogę się doszukać zbytnio złych opinii. Drugą rzeczą która mnie zastanawia to oglądając terrano II 2.7 i 3.0 zauważyłem, że 3 litrowe które widziałem miały ramy w lepszym stanie jak 2.7. czy tylko taki przypadek czy po prostu od 2003 roku były jakoś lepiej zabezpieczane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo_k2 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Czasami w Terrano 3.0 trafiają sie awarie silników ale bardzo sporadycznie, w parchu bardzo często, podobno mimo ze oznaczenie silnika ZD30 jest takie samo to silniki są inne (chyba gdzie indziej składane) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Ja mam 3.0 jeżdżę nim ciut więcej niż rok , jak do tej pory nie przytrafiło się nic nadzwyczajnego, sprowadzany był z Włoch , rama moim zdaniem zdrowizna , z tyłu na wysokości kół lekki rudawy nalot ale to chyba normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasza121 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Czy jest ktoś z okolic Olkusza lub może zna ten pojazd. http://www.vip-perfect-auto.auto.com.pl/osobowy_showone.php?kod=156j62&zyr=12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Auta nie znam, ale do Olkusza mam nie daleko. Jak coś to mogę pomóc w miarę możliwości oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasza121 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 głownie rozchodzi mi się jak ktoś by miał blisko zobaczyć w jakim jest stanie na żywo i czy warto wogule by było pojechać bo ja mam prawie 400 km. Wiadomo jest to używany samochód ale głownie wszystkie newralgiczne punkty chociaż zobaczyć. Kolego Gruby jak by można to prosiłbym o jakieś namiary do ciebie. Może być na priv A i jeszcze co do twojej myśli. ja swoją teściową tez uwielbiam. jest nawet z kim flaszkę rozpracować bez żadnego namawiania. Taka teściowa to skarb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Wysyłam na priv nr telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi