Gość Gerrard Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Cześć, jestem tu zupełnie świeży - jeszcze nie mam nissana ale gorąco przymierzam się do zakupu 350z na którego choruję od kilku lat i dlatego pewnie będę Was atakował pytaniami i prośbami o poradę przy wyborze i zakupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luzeer Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 (edytowane) Witam wszystkich. Od prawie 3 lat jestem posiadaczem "ZETY" automat, rocznik 2004. Samochód sprawuje się w miarę dobrze, choć w zimie, gdy spadnie sporo śniegu (sami zresztą dobrze to wiecie) nie jest już tak słodko. Generalnie wóz jest super. Edytowane 25 Czerwca 2013 przez Luzeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciast3k Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Siemanko!Od 2008 mam 350Z (manual) w premium packu. Pozmianiałem mu w silniku jakieś pierdołki ale to generalnie jest auto eryjne, które ma takie zostać bo jest miłe i przyjemne w jeździe i mega komfortowe. Mam też Nissana Skyline R33 ale totalnie pozmianianego. Jest zrobiony stricte pod drift. Czyli więcej tłumaczyć nie trzeba. Obecnie chcę przełożyć budę na r34 i poszukam tu u was pomocy Do zobaczenia na forach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SERAFIN1 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Witam, posiadam 350z z 2004 r od kilku msc . Mieszkam w Irlandii. Kolor fury po zakupie srebrny,srebrne alusy rays i Brembo. Juz zmienilem pare elementow: czarny polysk na dachu, nowa krotka antenka, przyciemnione szyby, przyciemnione lampy, czarne alusy rays w wys polysku, sunstrip, wszystkie znaczki usuniete i dodaneZ od nismo. Pozdrawiam wszystkich ( jesli ktos ma Z i mieszka w Irlandii prosze o kontakt w celu wymiany doswiadczen) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 to sie nazywa miec auto przyklejone do drogi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeNeK2Ck Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Powitać wszystkich ! Jestem od około 5 lat posiadaczem NX1600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrkg Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Cześć wszystkim! Do tej pory jeździłem BMW 540,330 teraz możliwe że chciałbym zostać posiadaczem Nissana, liczę na Waszą pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e_nowy Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Witam Wszystkich !Od zeszłego roku kiedy to stałem się posiadaczem Z-ki obserwuję to forum z chęcią wpisania sie !Dzisiaj nadszedł ten czas !Pozdrawiam E_NOWY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szejn Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Witam wszystkich! Zaczniemy od przywitania, więc mam na imię Kamil, jednakże podpisuje się jako Szejn, dlatego może pare osób mnie kojarzyć z innych for, np. hot_rider. Mieskzam we Wrocławiu, pracuje w handlu (podłogi i drzwi) także jakby ktoś coś potrzebował to na terenie całej Polski zrobię dobre ceny Poprzednio bujałem się tylko i wyłącznie samochodami z pod znaku śmigła. Jednak sprzedałem moje najukochańsze BMW e39 4,4 V8 6gang i zdradziłem swoją markę. Od kilku dni jestem szcześliwym posiadaczem Nissana 350Z z 2005 roku Póki co jestem strasznie zadowolony z samochodu, aczkolwiek znając życie prędzej czy później urodzi się kilka pytań, a więc do usłyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arczimi Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 witam, nie posiadam zetki ale jestem na dobrej drodze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scorpiuss Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Witam, mam na imie Kamil 25lat, pochodzę z Bielska-Białej ale przeprowadziłem się do Krakowa i tutaj mieszkam na stałe i prowadzę firmę. Obecnie jestem na etapie kupna 350z, więc chętnie przyjmę propozycje nabycia od klanowiczów bądź sprawdzonych egzemplarzy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wOOOx Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Witam, Wojtek Katowice, 370 Z automat 2011 rok. Jakiś Spot Zetek W Katowicach ? może pokażemy się na Muchowcu w Czwartek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Surmik1979 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Witam wszystkich ! Posiadam zetke zza oceanu w automacie,biała perła z carbonowym dachem i lusterkami,najczęciej poruszam się po 3-city wyłącznie latem,chyba że temperatura powyżej 10 stopni to i zimą Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pysio Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Witam serdecznie na imię mam Piotrek szukam Patrola po 2000r ale po wczorajszym wypadzie do Białegostoku opadły mi ręce. Mam małą nadzieje że nie zniechęci mnie to.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawell31 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Siema Pysio, na Patrola trochę nie ten dział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pysio Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Chciałem się przywitac i nadmieniłem. Ja na pewno po nowym roku będe szukał jeszcze 300ZXa Tylko jedną BMke musze sprzedac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawell31 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 A suburbana masz jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pysio Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawell31 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Chcesz go sprzedać, czy zostawiasz? Znajomy sie napalił na takie auto i narazie dwa oglądał jakies i odpuscił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pysio Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 jest problem z kwitami i stoi w kszakach już 3 lata. Temat raczej nie do ruszenia i sam nim nie jeżdze. A szkoda bo fajne auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 witam wszystkich, chcialem sie przywitac jako nowy wlasciciel 350z . pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lesiu2403 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Witam wszystkich.Jestem posiadaczem K11 którą buduje do Kjs Kzk i tego typu zabaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matias1988 Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Cześć, mam na imie Mateusz, jestem posiadaczem "zetki" VQ35HR US z 2007r (niestety w automacie) od ponad roku. Auta używam raczej okazjonalnie ale do tej pory sprawował sie bez zarzutów. Forum przeglądałem juz od jakiegoś czasu i w końcu postanowiłem załozyc profil. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi