Arnold 350z Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 No czytałem gdzieś wcześniej na forum. Masz coś takiego zamontowanego u siebie? Ja mam k1 u siebie jakiś czas i jeżdżę bez tych wkładek ( rurek w rurze jak to mówisz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 https://youtu.be/MbDBqcgUqf8 Tak się mój drze w tunelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Krzysiek gdzie w Łodzi taki tunel ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 W centrum pod alejami Piłsudskiego:) trasa wz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 13E7, ładnie, ale to już trochę nakombinowałeś żeby to spasować, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 No nie było to plug and play Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 No wlasnie, chyba poszukam kogoś kto mi wykona calosc, tylko jakies kolektory kupie. Nie wiem jeszcze jak to jestbz sondami, ale podobno sa jakies adaptery... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Kolektory mają adaptery pod sondy przecież. Bliźniacza konstrukcja dla Japspeed k1 to Invidia N1: Bardzo miły dźwięk ma również cat-back od AgencyPower: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesnydzban Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 (edytowane) Witam Panowie , szybkie pytanie - w mojej zetce konczy sie koncowy tlumik , myslalem nad czyms w miare trwalym , ale nie niszczacym budzet wczesniej w tym wątku był wspominany układ wydechowy Turboworks , dokladnie ten http://allegro.pl/uklad-wydechowy-catback-nissan-350z-usa-turboworks-i5807511813.html, i teraz potrzebuje jednoznacznej opinii - ujdzie w tłumie ?? czy lepiej poszukac uzywanego zestawu w dobrej cenie ? Edytowane 11 Grudnia 2015 przez Lesnydzban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Wydech fajnie basowo brzmi tylko czy masz wersje auta eu czy us ? Bo w eu chyba obudowa dyfra przeszkadza w montażu i coś trzeba przerabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesnydzban Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Wydech fajnie basowo brzmi tylko czy masz wersje auta eu czy us ? Bo w eu chyba obudowa dyfra przeszkadza w montażu i coś trzeba przerabiać Akurat mam Us , nie bedzie problemu np z sondami ?? lub innymi problemami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Nie będzie bo to układ cat back więc żadnych sond nie ruszasz. Kupuj i zakładaj . będziesz zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesnydzban Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Nie będzie bo to układ cat back więc żadnych sond nie ruszasz. Kupuj i zakładaj . będziesz zadowolony I za taką odpowiedź oraz informacje rzeczowe dziekuje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Żab9k ma założonego TurboWorks'a. Tak to u niego brzmi: Jest to typowa replika HKS'a, która za te pieniądze jest wykonana bardzo dobrze tym bardziej, że zestaw zawiera też alternatywny Y-pipe. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 No do EU jakos noc znalesc nie mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Replika HKS pasuje do eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 (edytowane) Łukasz83, Proszę, podeslij jakiegoś linka co by pasowało do mnie. P.S. Widziałem Twoja zetke na jakims foto, powiem szczerze ze wygląda wyjebiście, nie myslalem ze złoty mat będzie taki ładny, maska fajan, a i zderzak jakiś fajniejszy. opisz mi co i jak robiłeś, może nawet na priv. Edytowane 13 Grudnia 2015 przez kaktuss_ML Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Wydechówmasz całą kupę na www.ebay.com wpisz tam ,,350z exhaust,, i wybieraj wg gustu (jeden woli hks, inny invidia jeszcze inny japspeed czy inne) - najwyżej jak będziesz miał wątpliwości to podeślij linka to sprawdzimy. Szczegółowy opis mojej Zetki jest założony przeze mnie w dziale ,,Projekty i prezentacje" - jest tam na pierwszej stronie opis co jest w aucie, a na kolejnych stronach co w międzyczasie dochodziło. Jest też sporo zdjęć. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Czy dużo jest roboty z montażem kolektorów wydechowych w 350z? Znaczy czy jest sens brać się za to samemu czy lepiej do mechanika uderzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Duzo roboty, malo miejsca i warto odrazu przerobic prawy kolektor tak zeby nie opierdal sie o pret kierowniczy bo z tego co widze co w kazdym jednym wystepuje ten problem. A co do wymiany to zalezy jakie masz mozliwosci warsztatowe ale bez lekkiego podniesienia silnika moze sie nie udac, w kazdym razie napewno trzeba rozpinac przekladnie kierownicza. Chyba ze Coobcio ma jakis sposob na prostrsza wymiane ale z tego co ja widzialem to raczej nie ma drogi na skroty. A i dodam jeszcze zebys wiedzial, zapodaj banadaz minimum 2mm bo z lewej strony bardzo blisko kolektora beda przewody paliwowe ale chya ktos na forum (o ile pamietam chyba Coobciowi) podtopil juz sie kiedys, uchwyt czy przewod nie pamietam dokladnie ale dla bezpieczenstwa ja bym zabandazowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 To pewnie zalezy jakie kolektory. U mnie było trochę roboty bo kolektory stillena po zalozeniu tarly o drążek kierowniczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Ja kupiłem japspeeda. Ile godzin mniej więcej zajmuje wymiana ? Ile bandaży trzeba kupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Ja chyba mialem dwa po 15m. A no i jak beda Ci chcieli wcisnac te 'za***iste' metalowe trytytki to podziekuj bo to gowno straszne, kup dobre skrecane opaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Bydle a Ty sam wymieniałeś czy u mechanika ? Wiem że trytytyki metalowe to lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Jak zobaczyłem ile przy tym roboty to zrezygnowałem bo nie mam aż takiego zaplecza narzędzi i podnośnika żeby zrobić to sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi