forever Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Witam Odebrałem dzisiaj samochód. Sprawdziłem jaką mam kartę i na niej jest taki symbol 25920 4KJ0A. Czy to ta najnowsza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 (edytowane) Takie oznaczenia ma nowa Edytowane 17 Czerwca 2016 przez kubalon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forever Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 IMG_1570.JPG Takie oznaczenia ma nowa dzięki czyli to stary bubel co mam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Nie taki straszny, zaprowadzi wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Nie ,to jest praktycznie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 No nie do końca to samo,w nowej, Pani prowadząca gorzej mówi po naszemu niż w starszej , złapałem ją na paru ulicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Jadac dzisiaj przez Łódź włączyłem navi,okazało się,że poprowadziła mnie na jeszcze zamkniętą obwodnicę!Czyli ma już drogę na A1 wprowadzoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 To wyszli przed szereg, jechałeś przez Łódź czy bokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f_r_a_n_t_i_c Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Obwodnica (otwarcie chyba na początku lata) ma przebiegać po wschodniej stronie miasta i prowadzić w kierunku południe-północ do węzła w Strykowie gdzie można wlecieć obecnie na A2 Poznań-Warszawa lub dalej prosto na Trójmiasto w jakieś 3h (rewelka). Więc z założenia omijamy Łódź całkowicie. Warto dodać, że na relacji wschód-zachód, cały czas od Strykowa na Warszawę jazda A2 jest bezpłatna (póki nie oddadzą oficjalnie tego odcinka, z tego co pamiętam na gwałt puścili ten odcinek przed Euro 2012). Za trasę w drugą stronę już płacimy niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Jadac dzisiaj przez Łódź włączyłem navi,okazało się,że poprowadziła mnie na jeszcze zamkniętą obwodnicę!Czyli ma już drogę na A1 wprowadzoną To samo w zeszłym roku miałem ze zjadem w Toruniu jadac z wakcji. NCII ciągło mnie na coś co jeszcze nie było zrobione i fizycznie nie istniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grigorij0 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 (edytowane) Możecie wrzucić jak wyglądają zmiany w menu po aktualizacji? Co do nawigacji, ja używam HERE - ma ważny plus w porównaniu z Google Maps - jak się zassie w domu mapy to nie potrzebuje transferu danych, natomiast googiel ssie straszliwe ich ilości, a za granicą to boli... Edytowane 20 Czerwca 2016 przez Grigorij0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Możecie wrzucić jak wyglądają zmiany w menu? A kto napisał,że menu się zmieniło ?? Ja w tej materii nie zauważyłem żadnych zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbieracz01 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 ma ktoś namiar na kartę 4KJOA względnie tanio...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forever Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Dzisiaj kontaktował się ze mną dealer z pozytywną informacją. Przez 3 lata będę miał wszystkie aktualizacje za darmo. Słyszał ktoś o tym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Chyba nie to ziolo wziął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Pisać gadać każdy może, a jak co , o to było przejęzyczenie miało być powietrze aktualizowane do kół :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forever Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 (edytowane) Pisać gadać każdy może, a jak co , o to było przejęzyczenie miało być powietrze aktualizowane do kół :-) Temat zaczął się podczas odbioru auta. Zapytałem odnośnie nowej karty o symbolu KE288... powiedział że teraz ie jest w stanie odpowiedzieć czy są w stanie mi wymienić tą moją 25920 4KJ0A. Dzisiaj zadzwonił powiedział mi że nawet teraz ja chce mogę przyjechać po to nową kartę. Zobaczymy. a tak na marginesie z informacji nieoficjalnych to każdy klient który zamówi samochód Nissana z nawigacją licząc od dnia 01.04.2016r. otrzyma przez okres 3 lat od dnia zakupu samochodu darmową aktualizację map - pewnie niedługo Nissan będzie się tym chwalił - tyle tylko ,że zapomina o nas czyli o swoich Klientach którzy np. kupili samochód miesiąc temu lub rok temu Edytowane 23 Czerwca 2016 przez forever Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Dzisiaj kontaktował się ze mną dealer z pozytywną informacją. Przez 3 lata będę miał wszystkie aktualizacje za darmo. Słyszał ktoś o tym ? przecież oficjalnie w cenniku taka informacja jest zawarta http://www.nissan.pl/PL/pl/tool/brochure/new-qashqai.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiros Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 A od kiedy to obowiązuję - ja swojego QQ zamawiałem 05.04.2016 , odbieram 30.06.2016 - załapie się na to ? Musze się spytać w salonie przy odbiorze jak to się będzie odbywało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 A od kiedy to obowiązuję - ja swojego QQ zamawiałem 05.04.2016 , odbieram 30.06.2016 - załapie się na to ? Musze się spytać w salonie przy odbiorze jak to się będzie odbywało . oferta obowiązuje ( podobno ) dla zamówień składanych po 01.04.2016r. a z tego co mi wiadomo to Nissan ma dostarczać aktualizacje dealerowi a dealer Klientowi ale kiedy i jak to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forever Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 A od kiedy to obowiązuję - ja swojego QQ zamawiałem 05.04.2016 , odbieram 30.06.2016 - załapie się na to ? Musze się spytać w salonie przy odbiorze jak to się będzie odbywało . A co tak długo czekasz na auto? Ja swojego zamawiałem 10.05.2016r. 29.05.2016r był już na placu. Czekałem jeszcze około 10 dni na fakturę i 16 odebrałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Teraz się tyle widać czeka. Ja zamawiałem 22.06 a planowany odbiór 5.09 - 2 miesiące i 2 tyg wychodzi. To chyba nie jest jakoś strasznie długo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiros Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 forever - skoro czekasz na auto dwa tygodnie to albo było u dealera na placu i czeka tylko na dokumenty , albo auto było już w drodze z fabryki do Polski bo raczej nie ma opcji żeby auto zamówione pod produkcję w fabryce w tak krótkim czasie zostało wyprodukowane i przywiezione do Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Koledzy - czas od zamówienia do odbioru zależy od modelu, wyposażenia, koloru ... etc. W Gdańsku na składzie portowym cały plac usłany QQ-łkami, Żuczkami ... Dealerzy też czasami mają coś wolnego u siebie. Tak więc czas od zamówienia do odbioru, może wynosić od kilku, do kilkunastu dni. Natomiast jeżeli auta w interesującej nas specyfikacji nie ma w kraju, no to 2 miesiące z hakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 na wersję 1.6DIG-T to chyba jeszcze dłużej obecnie , a plac w Gdańsku to samochody dla PL ale też i Rosji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi