cysiu Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 W dniu 12.01.2021 o 00:17, burek88 napisał: Witam Panowie Domyślam się że moje pytanie nie będzie kompletnie w temacie ale może cudem ktoś mi pomoże. Posiadam w Qashqaiu J11 radio PX6 i za nic nie mogę znaleźć opcji która pozwoli mi odpalić kamery 360 bez wrzucania biegu. ( kamery mam w standardzie) Orientuje się ze w opcjach key learning coś się ustawia ale próbowałem wszystkich opcji i lipa. Byłbym wdzięczny za pomoc. w ustawieniach, w Extra setting jak dobrze pamietam jest taka opcja która po włączeniu powoduję pokazanie "pływającej" ikony która wywołuję obraz z kamer.... _ Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekd Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Witam .Jestem świerzakiem.Mam pytanie czy zamawiając radio na aliExpress zapłacił ktos z was cło?Niby jest wysyłka z Niemiec ale większość z was i tak mówi ,że idzie to z Chin.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan61 Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 (edytowane) Nie, nie placi sie cło. Wysylaja z GB albo z DE. Czy wysylaja z Chin? mozliwe, mowia ze maja magazyny w w GB DE ES. Po numerze przesylki widac ze pierwsze slady zaczynaja sie w tych krajach. Edytowane 20 Stycznia 2021 przez Banan61 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
debuger Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 6 minut temu, marekd napisał: Witam .Jestem świerzakiem.Mam pytanie czy zamawiając radio na aliExpress zapłacił ktos z was cło?Niby jest wysyłka z Niemiec ale większość z was i tak mówi ,że idzie to z Chin.Pozdrawiam. Nie słyszałem, o przypadku zapłacenia cła. A poza tym wcale nie idzie zawsze z Chin. Z Niemiec, Anglii czy Hiszpanii bardzo często. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek 1 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Panowie z CHR idzie zawsze tylko czasem przepakowują w Niemczech, Hiszpanii czy gdzie tam a czasem nie i wygląda jakby szła bezpośrednio z Chin.Takie mam info z jednej z krajowych przpakowywalni. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
debuger Opublikowano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 19 minut temu, maniek 1 napisał: Panowie z CHR idzie zawsze tylko czasem przepakowują w Niemczech, Hiszpanii czy gdzie tam a czasem nie i wygląda jakby szła bezpośrednio z Chin. Takie mam info z jednej z krajowych przpakowywalni. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Oj raczej wątpię żeby tak było. Ja dostałem paczkę po 6 daniach. Z Chin w takim czasie nie realne. Zresztą kupowałem odkurzacz to miałem w 2 dni bo wysyłka z Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekd Opublikowano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Witam .Jestem świerzakiem.Mam pytanie czy zamawiając radio na aliExpress zapłacił ktos z was cło?Niby jest wysyłka z Niemiec ale większość z was i tak mówi ,że idzie to z Chin.Pozdrawiam. Sorry,początki są trudne zdublowało mi się to samo.Dziękuję za odpowiedzi pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
debuger Opublikowano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 2 minuty temu, marekd napisał: Witam .Jestem świerzakiem.Mam pytanie czy zamawiając radio na aliExpress zapłacił ktos z was cło?Niby jest wysyłka z Niemiec ale większość z was i tak mówi ,że idzie to z Chin.Pozdrawiam. Już pytałeś...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacoob Opublikowano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 A tak btw. to przy elektronice (np. telefony, laptopy) to nie płaci się cła tylko VAT 23%. Cło na większość elektroniki z Chin wynosi 0%. Poza tym jak już wpadnie na kontrole to oprócz VATu trzeba jeszcze zapłacić poczcie za obsługę transakcji (nie jest to duża kwota). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pumek Opublikowano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Jak idzie z Chin to na bank zapłacisz vat, zamawia się z magazynów w Europie. Szukasz radio z dostawą z EuWysłane z mojego JNY-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burek88 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 (edytowane) W dniu 15.01.2021 o 20:15, cysiu napisał: w ustawieniach, w Extra setting jak dobrze pamietam jest taka opcja która po włączeniu powoduję pokazanie "pływającej" ikony która wywołuję obraz z kamer.... _ Krzysztof Problem w tym że za nic nie mogę znaleźć tej opcji, raczej jej nie ma. Radio na androidzie 10 ale to nie dasaita tylko coś innego. Typowej zakładki extra settings tez nie mam, wchodzę w cos podobnego poprzez kombinacje przycisków w informacji o sprzęcie. To głupie ale może problem tkwi w canbusie albo w oprogramowaniu androida. Edytowane 24 Stycznia 2021 przez burek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radex9 Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 (edytowane) Jakieś zmiany w płatnościach vat ? zaczęli kasować za radia ? Edytowane 9 Lutego 2021 przez Radex9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek74 Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Jak kupujesz z Chin to raczej nie ma cła ani vat , chyba że weźmiesz przesyłkę przez DHL to wtedy masz 95 % szans na opłaty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Niestety coraz więcej przesyłek z Chin realizowanych w Polsce przez Pocztę Polską trafia do Urzędu Celnego. Jeśli wartość towaru wraz z ceną przesyłki nie przekracza 150 euro to zapłacisz 23%VAT, jeśli powyżej to dojdzie jeszcze cło. Obecnie chyba najbezpieczniej z AliExpress zamawiać do paczkomatu (jeśli majfrend udostępnia taką opcję). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Jeśli to możliwe to bierz z krajem wysyłki z UE (odpowiednią opcja wyszukiwania na Ali) Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radex9 Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 (edytowane) Noo mam tu niby takie radyjko z PX6 4Gb z Polski... potrzebny jakiś SPEC żeby zobaczył opis czy to nie jakaś MINA elektroniczna https://pl.aliexpress.com/item/33063138577.html?spm=a2g0o.placeorder.0.0.33771de1r5WTNQ&mp=1 Edytowane 10 Lutego 2021 przez Radex9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan61 Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 O tym radyjku nie ma duzo informacji a w opisie tez nic nie ma. Do QQ sa trzy rodzaje kabli (podlaczenia): 1- 4,3" Display 2- z lewej strony dolny przycisk "Camera" 3- z lewej strony dolny przycisk "Audio" Sprzedawca podaje tylko ze dla rocznika 2014-2018. W tym temacie sa zdjecia i na nich widac ze sa rozne wtyczki, przejzyj caly watek. Ktory masz rocznik auta? i ktore radio masz z tych trzech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radex9 Opublikowano 11 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 (edytowane) 2018r. i 4,3 Display Edytowane 11 Lutego 2021 przez Radex9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacoob Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 ale mnie spotkał przypadek... włączyłem kod odblokowania ekranu na Dasaicie PX6 (bo oddawałem do serwisu i chciałem mieć kod). I teraz nie ma opcji żeby ten kod zdjąć (oprócz factory reset). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan61 Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Nie mieliscie problemu po zmianie czasu i miedzy zegarami pokazuje wam czas prawidlowy? Radio pokazuje czas prawidlowy ale miedzy zegarami nie chce sie zminic. Mozna zmienic kontrast wyswietlacza? bo jakos nie moge tej funkcji znalesc, jasnosc jest ale regulacji kontrastu nie moge znalesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek74 Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 20 minut temu, Banan61 napisał: Nie mieliscie problemu po zmianie czasu i miedzy zegarami pokazuje wam czas prawidlowy? Radio pokazuje czas prawidlowy ale miedzy zegarami nie chce sie zminic. Mozna zmienic kontrast wyswietlacza? bo jakos nie moge tej funkcji znalesc, jasnosc jest ale regulacji kontrastu nie moge znalesc. Zegar opisany wcześniej w wątku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan61 Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Zeczywiscie, przez aktualizacje Canbus-a problem z czasem rozwiazany i nagle pojawily sie jeszcze dodatkowe funkje np. ikonka do zalanczania kamer, otwarte drzwi widoczne na display. Funkcja ustawienia kontrastu zalezy od uzywanego lancher-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan61 Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Dla tych co nie znaja tej strony do aktualizacji radia Dasaita: https://www.dasaita.com/blogs/news/update-firmware 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pigmey3 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 (edytowane) Witam , do dzisiaj byłem szczęśliwym posiadaczem stacji Dasaita PX6 Android 10.0. I dzisiaj przy próbie aktualizacji MTCE_HA_V75b stacja przeszła w tryb migających diód po lewej stronie i na tym koniec. Nastała ciemność. Czy ktoś miał podobny problem ewentualnie ma jakiś pomysł. Będe wdzięczny za każdą pomoc. Nie ukrywam że jestem załamany, aktualizacja miała być taka prosta. Edytowane 7 Czerwca 2021 przez Pigmey3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makrys Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 https://4pda.to/forum/index.php?showtopic=918418&st=5240 Wgraj rom dedykowany do twojej stacji na kartę pamięci. Musisz poszukaj na stronie 4pda jak wejść w recovery i wymusić instalację oprogramowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi