hugh_h Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Przemek odpalaj lawetę jedziemy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara74 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 (edytowane) poważnie ? ja jak najbardziej tylko gość nie chce sprzedać całego , tylko części Edytowane 25 Września 2014 przez siara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 no niestety i niestety za daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara74 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 ale ty chciałes poszerzenia i inne pierdoły dzwoń niech wysyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 taki jeden profesjonalnie "zrobion" znalazłem http://olx.pl/oferta/nissan-terrano-2-7-td-off-road-CID5-ID6SXL3.html#a182d73836 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 i jakie wypasione ma o...profilowanie na przedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 profesjonalne .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brodakrzyżaka Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Nie znata siem. To nie jest rzemieślnicze robota. To już sztuka. Lemmy, "oprofilowanie" Będę używał terminu jeśli pozwolisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 to Enza okolice przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Te fotele mnie zabiły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marq4x4 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Mam TII long z 'O1r mechanicznie b.d. , rama b.d. , blacharka zżarta . [7-8tys.pln] . Mam dość wożenia błota i szpejów w kabinie.. i poluje na pick-up a . Jakby ktoś w okolicy potrzebował woła roboczego ,a nie autka pokazowego to zapraszam . Poluje na Navarkę D4O ze zdrowym napędem , reszta może być japońska -czyli jakotako . Tyrek poszedł w dobre ręce ,dla mnie życia by brakło w walce z rdzą ;-( . Jak odjeżdżał tęskno się zrobiło ... . Podsumowując wygoda =4 , silnik=4 , zawieszenie=3,5 , moc do ciągnięcia przyczepy = 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Powiedz za jakie pieniądze poszedł jak można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marq4x4 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Poszedł za 7,2 tysi (silnik 5+,) , a Navkę 07r wziąłem za 15+2za transport + szybki remont ??( szyba czołowa, boczna przód, zderzak, chłodnica intercoolera, i inne duperelki ) .W 20tysiach chcę uruchomić ,bo robota czeka . Ruda już zapuszcza korzenie ale walka będzie twarda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 czy miał 180tys. przebiegu ...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marq4x4 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 107 tys km. wg licznika . Panowie mają w firmie kilkanaście BMW od.lat 60 do x6 . A 'terenówką ' jeździli na ryby . Historie naprawy i subie/obiektywnie tego o czym zapewniali i co wyszło napisze. W sumie , to tyrał nim będe więc dalej mam Ty(e)rrano . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 a nie ... o Tyrana pytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marq4x4 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 a nie ... o Tyrana pytałem Tyraniasty miał właścicieli z peselami zaczynającymi się 42 i 46 ostatnie 5lat stał pod domkiem "letniskowym" do użytku w "górach" . Miał faktycznie ok. 180 tysi albo mniej . Za to rudej miał 1/2 T i przeguby do wymiany -jeździli po czarnym z zapiętym przodem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUREK MAV Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Witam post grzecznościowy bo kumpel chce kupić ... jakie roczniki rozpatrywać dla 2,7 tdi w longu w zakresie cenowym 10 -15 tysi. i dlaczego ? Użytkowanie auta więcej miasto niż teren ,ale to się zmieni niebawem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 95-2000 - okularnik. W tej kasie większa szansa na zdrowy egzemplarz, nie wiem czemu ale inaczej pracuje silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marq4x4 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Szukaj tylko 3,0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin316 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Szukaj tylko 3,0 Może jakaś argumentacja? Kiedy ja szukałem to słyszałem tylko aby nie brać 3,0 a szukać 2,7... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Tylko 2,7 tdi jesli chodzi o diesla. Silnik trwaly, prosty i dosc malo awaryjny. Z 3,0 bywa roznie. Jesli benzyna to 3,0 jak najbardziej ale to tylko chyba Tyran 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Powiem więcej: do terenu? 2,7 TD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 jeśli silnik 2.7tdi to warto zwrócić jaka jest pompa bosch czy zexel , z tym drugim ciężko o części i jest droższy w eksploatacji niż bosch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Szukaj tylko 3,0 Mam prośbę, abyście mając w zamyśle T II 3.0 (diesla) dopisywali o istotnym wyróżniku "D" lub "Di" zaś pisząc o T I 3.0 ... nie zapominać o "V6" My wiemy o co chodzi, ale komuś nowemu może to się pomieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi