czifu Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Ja mam 2.4 na kołach 31" i nie narzekam wcale na brak mocy, choć zawsze mogło by być więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Enzo mocy zawsze brakuje zależy to od zaawansowania adhd u kierowcy i do czego ma być ten dupowóz I to jest dobra odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Ja mam 2.4 na kołach 31" i nie narzekam wcale na brak mocy, choć zawsze mogło by być więcej. no widzisz a w moim mi zaczęło brakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markiej Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 hmmmm 2.4 pali w ch*j i jeszcze trochę w utrzymaniu tez nie jest ciekawie, 8 świec, kable jak do v8 mocy tyle co nic czy ktoś widzi jakieś plusy? ja od dwóch lat się zastanawiam dlaczego kupiłem 2.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldar Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Dzięki to zostaje tylko szukanie T1 3.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 lub 2.7tdi też chłopaki chwalą, a dużo mniej pali chociaż ja lubię niezawodność benzyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Stare diesle też są niezawodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Ja na 2.4 nie narzekam w ogóle, spalanie na mt 31" w okolicach 18 lpg na starej instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekzdw Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Hej. Zamierzam kupić coś 4x4 w rozsądnej cenie. M.in. w grę wchodzi terrano 2. Dzisiaj trafiłem na to ogłoszenie: http://olx.pl/oferta/nissan-terrano-nissan-terrano-ii-2000r-4x4-terenowy-lpg-CID5-ID9WRCr.html#ca94bbce90 Może ktoś z was wie coś o tym samochodzie, albo ma jakieś sugestie po obejrzeniu fot i przeczytaniu opisu. Za wszelkie uwagi będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czifu Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Z tego co wyczytałem z opisu to do sprawdzenia było by sprzęgło bo wynika z niego, że ciągał przyczepę, a że z łódką to już szczególnie sprzęgło mogło swoje zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 no i rama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekzdw Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 No właśnie, pierwsze o czym pomyślałem po przeczytaniu opisu to jak wygląda u niego rama szczególnie z tyłu, i na ile ktoś wiedział jak prawidłowo wodować i czy go nie przytopił przez przypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Tzn. "jak ?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Tych aut nie trzeba topić żeby rdza je zżerała nikt nie wie dlaczego ale rama gnije pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Ależ wiemy ... błędy na etapie projektu - tu jest pies pogrzebany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Może błędy, ale ja bym się skłaniał bardziej ku temu że jest to świadome działanie producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasza121 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Witam. Proszę was o poradę czy warto. Auto jest własnością właściciela komisu. http://otomoto.pl/oferta/nissan-terrano-2-7-tdi-limited-4x4-sliczny-zobacz-okazja-ID6y9Hcz.html#6e6cf4334b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasza121 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 A tak na poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 na początek musisz napisać do czego to auto ci jest potrzebne jak chcesz jeździć na wycieczki z rodziną, na ryby i do pracy To fajna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasza121 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Powiem w skrócie. Do wszystkiego poza jazda extremalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 W takim razie będzie jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasza121 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 A możecie coś powiedzieć po oględzinach ze zdjęć co wy widzicie a może ja nie przyłważyłem. Oglądałem już go raz na żywo i nie bardzo było się do czego przyczepić. na ramie lekkie naloty rudej. Nie chodzi tylko szyba od pasażera i cały czas chodzi ogrzewanie. nie reaguje na pokrętło ale podejrzewam ze linka mogła spaść. Klimy nie było jak przez to sprawdzić ale sprężarka się załancza. A czy taki pojazd nada się na dalsze wypady jak np. w góry czy lepiej szukać jakiegoś suva?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel084 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Ja terrano na mt-kach nawet do Anglii latam,zależy jakie kto ma wymagania . Po zdjęciach to widzę że ma drążki skrętne padnięte,bo przodek nisko siedzi i zapewne trzeba je troszkę podkręcić,albo chociaż sprawdzić czy jest jeszcze regulacja. Ale zapewne jest,bo auto nie wygląda żeby w terenie robiło i nikt ich nie podkręcał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Nissan Terrano 2.7 TDi Limited 4x4 Sliczny ZObacz Okazja !! !! do opisu bym się doczepił . Jak widzę hasło" śliczny okazja ", albo "jak go zobaczysz to się zakochasz" to omijam takie ogłoszenia szerokim łukiem . Mój faworyt Niemiec płakał jak sprzedawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi