AtamanR1 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 wielkie dzieki ! jaki nick z forum ma Bartek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Ja mam przelot i nie ma takich marchew Może myślisz o flamer kit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Z tego co wiem to Bartek nie instalował żadnych takich badziewi. Po prostu dobrze zrobiony wydech na zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Też mam przelot i aż takie marchewy nie lecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Musieli byscie podpytac Bartka na FB bo tutaj zadko chyba zaglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtamanR1 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 popytalem Bartka Magnaflow koncowki + reszta custom u jego mechanika zrobione Ile kosztuje wydech NISMO ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Ile kosztuje wydech NISMO ? Tomek chyba miał na sprzedaż, napisze do niego to może zaraz się tu odezwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtamanR1 Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Tomek chyba miał na sprzedaż, napisze do niego to może zaraz się tu odezwie. ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) Czy ktoś z was zakładał ten nierdzewny układ turboworksa? Macie jakieś info czy pasował by do g35? Oraz czy Y Pipe w 350z i g35 są takie same? Edytowane 9 Listopada 2015 przez Cytrus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Tomek chyba miał na sprzedaż, napisze do niego to może zaraz się tu odezwie. ja nie sprzedaje swojego wydechu, jest w stanie idealnym jak by mial z 2tys przejechane a w rzeczywistości z 50 turboworksa brzmi fajnie a czy bedzie pasować - G35 miały inaczej pasowane wydechy bo po co jest rozroznienie w sklepach internetowych ze ten sam wydech ale dla g35. Mozesz kupić ale trzeba przerobić cos tam. Zawsze jakis zakład co spawa pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 A czy przypadkiem g35 nie ma większego rozstawu osi ? Mi się wydaje że może być za krótki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtamanR1 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 wiem tyle ze TurboWorks pasuje Plug&Play do wersji 350Z USA a do EU trzeba przerabiac ale z G35 hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) Tak to jest kupic coś innego -.- body g35 jest ok 30cm dłuższe (sporo) nie wiem jak rozstaw osi. zamówie sam ypipe narazie i tłumik końcowy ultera bo chyba nie za bardzo mam wybór a układ wydechowy za 6k to nie mój budżet gdy wiem że fajne układy turboworksa sa po niespełna 2k Chyba że ktoś z was jest w stanie jakoś wesprzeć mnie w ściagnieciu z usa bez kosztu przesyłki typu 350$ Edytowane 9 Listopada 2015 przez Cytrus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Masakra jeżeli chodzi o kolektory TuroWorks'a. Próbowaliśmy z moim Mechanikiem (cud, że mnie jeszcze nie przegonił za to wszystko) założyć je do mnie to się okazało, że te zestawy sprzedawane w Polsce są do anglików. Od strony kierowcy opierają się o drążek kierowniczy a od pasażera wadzi o rozrusznik. Pochlastać się można auto rozgrzebane, masa roboty psu w d*pę (montaż tego to koszmar) Nie wiem co teraz robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Dobrze że napisałeś bo myślałem czy ich czasem nie zamówić ... I co planujesz z tym zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) G35 ma rozstaw 2850 mm a Z33 2650 mm. Co do kolektorow to ja kupilem takie za ponad 1500zl i tez opiera sie o pret kierowniczy plus nich jest taki ze pozniej schodza sie niz te turboworksy. Musze je przespawac ale jak patrze jak trudno bylo wlozyc to az mi sie nie chce ich wyjmowac... Edytowane 9 Listopada 2015 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) Dzwoniliśmy do nich i prosili, żeby je zdemontować i przesłać pomimo tego, że nawet ingerowaliśmy palnikiem aby je zbliżyć do silnika. Niestety pomimo wygięcia i nawet w jednym miejscu spłaszczenia nie da się spiąć układu kierowniczego. Tutaj fotka z perspektywy rozrusznika. Nie trzeba nawet komentować. Popali się to wszystko przecież. Załamka normalnie. Edytowane 9 Listopada 2015 przez Robert83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) To takiej lipy ja nie mialem w swoich ale mogles je chociaz bandazem owinac ale nie bierz tego najcienszego tylko minimum 2mm i opaski skrecane a nie te gowniane pseudo metalowe trytytki. Ostatnio w e46 owijalismy i w zestawie byly wlasnie takie gowna...szkoda hajsu i czasu na ten badziew. Edytowane 9 Listopada 2015 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 kupujecie jakieś badziewne po taniości i liczycie na przyrosty, dobre spasowanie i wytrzymałość - litości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 @up to ile trzeba wydać żeby coś nie było badziewiem ? Każdy kupuje to chce a takie bez sensowne posty nie wznoszące nic do tematu to daruj sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) Only PPE czyli coś kolo 4 tys. Ale są dobre tylko pod N/A bo do single trudno chyba by za długie były. Edytowane 9 Listopada 2015 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Jeśli chodzi Ci o long tuby to na pewno, chociaż pod turbo to bym wolał wyspawać customy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Z tego co pamiętam to ppe długie z przesyłka i podatkami wychodzą coś ok 7 tys dlatego ja wziąłem stilleny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Niestety ale Z'tka nie jest tanim autem w tuningu tak jak np civic co widać po cenach części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Za to daje więcej radochy niż civic jak się do niej wsiada coś za cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi