CMQ Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Siedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 MG motorsport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Ma ktoś z Was jakieś alternatywne kolektory wydechowe do sprzedania ?? Wiem wiem głupie pytanie ale kto pyta nie błądzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Robert najtańsza opcja dla Ciebie to kupienie Stillena kolektorów które będą pasować i coś dadzą. Oczywiście będziesz musiał sobie sprowadzić. Ja osobiście nie pałam do nich entuzjazmem ponieważ są też lepsze, lepiej wykonane, ale droższe a te możesz dostać za normalne pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Właśnie bije się trochę z myślami czy to auto jest warte aby tyle w nie wpakować tymbardziej, że to co mam już niemało wyniosło cat-back Scorpion - 2500zł i do tego Y-Pipe - 1500zł Kiedy szukałem auta dla siebie nie oglądałem nawet tych poniżej 40tyś zł. W tej chwili ładny egzemplarz to 34tyś. Za dwa lata te aua będą warte 15-17tyś. zł. To niestety nie Supra MKIV czy RX-7 FD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 po pierwsze mylisz się co do wartości auta i nikt nie będzie sprzedawać po takich kosztach, dwa dużo nie zapłaciłeś nie ma sensu kontynuować tej rozmowy, nie udzielam się zatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Tak a za 4 lata będziemy je sprzedać za 5 tys albo wogole za darmo oddawać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 (edytowane) Szczeże powiem wam że nie wiem dla czego szacuje sie taki spadek ceny skoro mało jest alternetyw 350z albo g35, jeśli ktos ma bardzo zadbane auto nie musi sie martwić. Teraz ceny wyznaczaja razej tluczki sprowadzane z za granicy. Castrolowe zajazdy, oraz całkiem gołe wersje usa. Edytowane 12 Listopada 2015 przez Cytrus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Polac Cytrusowi bo dobrze gada. Ciekawe w takim razie dlaczego sa te tanie tak tanie skoro na zachodzie nadal trzymaja mocne ceny od dłuższego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 ja chciałem byc miły i doradzić co zrobic w tej sytuacji odnośnie kolektorow, ale jesli dostaje taki komentarz to mnie to zniechęca jak ja pytam u siebie w grupie prywatnej na fb co mam założyć by to czy inne rzeczy osiągnąć, to dostaje odpowiedz, a czy mnie stać i dla mnie ma to sens, to już sam podejmuje decyzje - a nie pytam dlaczego mam np zapłacić 12k$ za twinsupercharger z osprzetem. Obecnie zbieram powoli na BBK który tym tokiem kosztuje 1/3-1/2 350ek na Allegro, no ale na szczęście, na pocieszenie stanowi to tylko jakaś tam część auta w moim wypadku, a nie stosunek x do y uważam ze jesli ktoś cos kupuje to robi dla własnej przyjemności i nie ma sensu kminić, czy to sie opłaca .. bo odp jest oczywiście - NIE - moja mama mówi, że skoro jeździ to po co coś robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Hehe moja tez a jak pyta co chce na urodziny a ja np ze coś do auta to mówi ze do głupot nie dokłada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Ja kupiłem za 50 dych wsadziłem puki co jakieś 60 dych i kiedyś będzie ich na alegro 10szt i ktoś na pewno będzie szukać więc spoko , zobaczcie po ile teraz są zadbane E30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 dałbym Ci like....ale nie mam jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtamanR1 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 (edytowane) temat na szybko. znajomy ma firme ktora spawa tlumiki kolektory oraz zajmuje sie tuningiem ogolnie i teraz pytanie czy wydech typu "home made" da cos ? ogolnie zaczynajac od Y-pipe oraz wyciecia katow i konczac na koncowym ? odrazu mowie ze wydech bedzie robiony bez kocowej puchy oraz srodkowego. https://www.youtube.com/watch?v=Dg58jQLbnXM Edytowane 16 Listopada 2015 przez AtamanR1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micho196 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 (edytowane) no to zapytaj znajomego... jezeli czlowiek wie co robi to "cos da"... temat wydechow zwlaszcza w wolnossacych maszynach to dosc szeroki temat O f*ck...dopiero teraz wlaczylem filmik...ty chcesz takie cos jak na filmie? Edytowane 17 Listopada 2015 przez micho196 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Bedzie zbyt głośno aż nieprzyjemne możesz dać kilka przelotowych tłumików efekt będzie taki sam a o wiele ciszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtamanR1 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 dobra pozostaje przy wywaleniu srodkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Koledzy, chciałbym wymienić cały wydech, na 3", słyszałem, że fajnie robią pod wymiar tłumiki Polskie zakłady, nie trzeba szukać drogich made in USA wydechów. Macie jakieś namiary? Piszcie jak coś, jak coś znajde też wstawie. Na razie dostałem namiar na Olsztyn, ; RM Motors - okj 3300-3400 za wydech od Down pipe do końcowego z kwasu. Piszcie co znacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Japspeed k1 z UK zobacz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Takie coś niech Ci wyspawają. Brzmi męsko. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Brzmi bardzo mesko, ale wygląda wiejsko... Japspeed k1 - średnio wygląda, ta rura w rurze. taki sobie jak dla mnie - cena w UK 350 funtów, ale bez Y pipe i Down pipe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Ta rura w rurze to silencer który możesz wyjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 No czytałem gdzieś wcześniej na forum. Masz coś takiego zamontowanego u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Ja mam decaty turboworks, brak środkowego i końcowy od Nissana GT-R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Ale ten brzydki z filmiku od Robert83 za***iście brzmi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi