siara74 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 NIE DOTYKAC 3.0 DI TYLKO 2.7 TDI proste w naprawch takie jest moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgorzelec Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Jak dla mnie to tylko 3.0 di W rok zrobiłem ponad 50tys km 3.0 di i odpukać po za wymianą oleju to nic przy nim nie musiałem robić. Silnik chodzi pod obciążeniem bo ciągam ciężkie przyczepy czasami na trasie po 1300km i chodzi super. Miałem trzy terrana z silnikami 2.7 tdi paliły znacznei więcej a i dynamika bez porównania do 3.0 d.i W terrano te silniki chodzą znacznie lepiej niż w patrolach, to nie dokonca te same silniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 tylko naprawa i ekspluatacja 27 td, tdi jest tańsza od 30di Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo_k2 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Pytanie do posiadaczy V6. Rozglądam się za V6 możecie coś więcej powiedzieć na tamat silników i mocy, oraz czym różni się Pathfinder V6 od Terrano V6. Na co zwracać uwagę (chodzi o silnik, moc, wyposażenie) reszte wiem bo od 6 lat mam td27. Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie V6 i zaczynam na poważnie myśleć o zakupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) Co do mocy silnikow to V6 na wtrysku wielopunktowym ma 148 KM (VG30E), a na dualu 129 KM(VG30i). Edytowane 25 Stycznia 2015 przez KubaTyran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo_k2 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 oznaczenia silników jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Wyedytowalem, juz masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Pathfinder to wersja dla jankesów licznik w milach, nie odpalisz go bez wciśniętego sprzęgła, inne wtyczki przy zegarach Daniel Z. ma teraz Patha tak jak w Terrano V6 ... są różne wresje wyposażenia, silnik i zawiecha te same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo_k2 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 V6 miały wszystkie tarcze z tyłu? od którego roku był ABS? tylny most z LSD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 wszystkie V6 które widziałem miały tarcze z tyłu tak samo było z LSD ABS nie widziałem w żadnym chyba wszystkie Pathfindery Wd21 mają klimę i tempomat ... ale głowy nie dam --------------------------------------- perełka http://olx.pl/oferta/terrano-120-tys-km-CID5-ID8zxEZ.html#2d069c3bc2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 perełka http://olx.pl/oferta/terrano-120-tys-km-CID5-ID8zxEZ.html#2d069c3bc2 Kuźwa, jak bym miał cash na zbyciu to już bym dzwonił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 zbieraj, zbieraj ... za parę miechów zadzwonisz po mojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Ty nie sprzedasz swojego cudeńka . Ale kto wie, za jakiś czas może sobie pozwolę. Na razie została mi jazda po asfalcie i ew. tu, gdzie wczoraj. Nakręciłem jadąc z synkiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Sprzedam, sprzedam ... odbuduję od podstaw i sprzedam zbieraj kapuchę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość clamcay Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 witam natrafiłem na takie ogłoszenie http://otomoto.pl/nissan-terrano-ii-3-0-diesel-lift-C33598484.html mam pytanie czy ktoś oglądał auto? z góry dzięki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markiej Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 ile jest warte t1 2.7? rama pognita, buda w miarę dobra, silnik pali na dotyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin316 Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 To zależy czy chcesz kupić czy sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markiej Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 jak na razie kupic gosc wola 3tysie z jakimis tak kołami i simexami. I tak sie zastanawiam bo moje 2.4 juz padlo całkowicie, czasu na przekładke nie mam a jezdzic by sie chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Ceny sa zroznicowane od 3 do nawet 7-8 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin316 Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Jeśli rama pognita to nie pojeździsz... ale za 3tys ciężko kupić cokolwiek pędzonego na cztery kółka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Jest chyba 4 szt do sprzedania za 3 tys na aukcjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 jakbyś w poszukiwaniach trafił na jakąś budę 4d to krzycz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Od czasu do czasu przeglądam rynek, jak coś zauważe, to bede krzyczal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markiej Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Byłem zobaczyć, buda nawet względna, poszerzenia te na bogato aż na progi rama od sprężyn spękana do końca, 3,5k na szumexach 235\75 r 15. silnik zapalił na 4 obroty i się chwile wahał na ile cylindrów chodzić tak że jak by ktoś chciał t1 2.7 z miejscowości Radomyśl Wielki na Podkarpaciu to wiadomo już coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Uwaga, http://www.bolec.info/index.php?op=forum&forum=16&act=showtopic&topic=95087&strona=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi