13E7 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Jutro coś nagram bo mam znajomych w gościach i ciężko być w stanie nadającym się do jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Chyba prawda , bo w opisach aukcji na Ebayu często spotkałem się z tekstem ,,pasuje tylko do wersji USA,,. Mój najbardziej rasowego dźwięku dostał po wywaleniu katów i zmianie kolektorów wydechowych na Stilleny Gdzie masz jakiś filmik ? Decaty, usunięty środkowy i końcowy od r35. Praktycznie pełny przelot dziś może rusze się i coś nagram to wrzucę filmik Nagrywaj nagrywaj z chęcią posłuchamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 (edytowane) U mnie do tego zestawu czyli cat-back Scorpiona (kolekcja z bieżącego roku nie przewiduje tłumika środkowego): Doszedł ostatnimi czasy po długim oczekiwaniu Y-Pipe tego samego producenta: Auto stało się wyraźnie mocniejsze z dołu no i dźwięk to istna poezja. W między czasie okleiłem delikatną folią reflektory aby był lepszy kontrast ze srebrną budą: Muszę jeszcze zdobyć czarną dokładkę i airduct'a Pozdrawiam. Edytowane 10 Września 2015 przez Robert83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 zdjęcia nie dzialają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Powinno być już dobrze. Motam się jeszcze z tymi fotkami. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Moje pytanie jest może kretyńskie ALE... Czym różni się Y-pipe od innego Y-pipa np seryjnego? Nie jest rezonowany czy co? Rozumiem, że jak jest dual i ludzie zastanawiają się pomiędzy H lub X to te przepływy się jakoś tam różnią. Różne Y-ki mają różne kształty czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 odpowiedz na PM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 A dlaczego nie tutaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Wydaje mi się, że tylny tłumik mam wypierdziany. W poprzednim Z było to samo, po przegazówce na postoju dziwnie syczał przy schodzeniu z obrotów. Nie chcę iść w cały wydech, nie widzę sensu, jest dobry a obniżanie mocy mnie nie interesuje. Rozważam dedykowanego Ultera, oglądałem na YT jak gada, nie urywa łba co też jest plusem, końcówki nie jak wiadra. Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Ja bym wogole zlikwidował go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Super pomysł, szczególnie że nie zależy mi na drącym ryja samochodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Az tak głośno nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Brak końcowego = armagedon za autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Być może nie musi być mega głośny, ale biorąc pod uwagę opinie innych użytkowników (gdzie większość mówi, że seryjny i tak jest głośny) powiem co zaobserwowałem. Nie raz idąc w mieście, stojąc gdzieś przy ulicy widzę 350z/370z. Zaczynam się gapić, a kierowca nie raz chce pokazać jak Nissanek ładnie przyspiesza. Światła/samochody ruszające mobilizują do 3 2 1 i poszedł…. tylko widzę jak odjeżdża, a nic nie słychać lub słychać k..pę. I nikt mi nie powie, że żaden z was nie raz na chciał pokazać jak fajny jest Nissanek ludziom na ulicy. Nie można mieć cichego auta jak pe…ł. To tyle chciałem wrzucić z wczoraj filmiki, ale do max 4,88 mb tutaj można zamieszczać, a i tak filmiki nagrane kartoflem iphonem nie oddają dźwięku. Nie ogarnia głośności mikrofonik, gdzie nie przekroczone zostało nawet 4k rpm z silencerami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 No widzisz, ilu ludzi tyle opinii. Mam w pompie pokazywanie ludziom czegokolwiek, czy im się podoba, czy jest fajnie głośny czy dupnie cichy, Nie robi. Seryjny lub okołoseryjny dźwięk mi pasuje i w to celuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Tomek akurat Twój wydech brzmi za***iscie, jak dla mnie ideał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 (edytowane) Wstarczy jak usłyszą wstające turbo i spust nadmiaru ciśnienia Edytowane 14 Września 2015 przez jakub350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 To co pisze Jakub to święta racja wydeszki, decaty, kolektory robią dobra robotę ale dźwięk turbo ma w sobie magię natomiast seryjna zetke jak dla mnie jest znacznie za cicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 OD ŚWISTU TURBO jeszcze lepsze jest świst bi turbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 No i tym oto akcentem Jarek zabił wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 ee ja żartuje oczywiście, dobry basowy ale nie uciążliwy wydech to muza dla uszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Ja np nigdy w życiu nie słucham radia w aucie mając dobre brzmienie wydechu radio to zbędna fanaberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Wiem, że nagranie to co innego niż live ale przesłuchałem chyba wszystkie możliwe nagrania różnych wydechów Zetek na Youtubie i uważam, że najlepiej brzmi rezonowany test pipe z prawdziwą dwururą na X-pipie. Ten koleś ma trochę nagrań i to jest właśnie taki zestaw na jakiejś podróbie HKS'a Tu jest chyba głośniej, bez tłumików. Ten ostatni jak jakaś burza brzmi wypier*olony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel.tymek Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Myślę ,że ten ostatni ma taki dźwięk dzięki warunkom akustycznym. Garaż ,dość niskii strop i spora powierzchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 To też ale ten wydech na serio jest kosmiczny. Tu wiecej wideo tego kolesia https://plus.google.com/u/0/108884548475519442091/videos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi