Bydle Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 (edytowane) Według mnie to one wszystkie brzmią ch*jowo na tych filmach Edytowane 14 Września 2015 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo6364 Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Podpinając się pod temat to co w końcu lepiej wyciąć (zrobić przelot) środkowy rezonator czy końcowy tłumik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Podpinając się pod temat to co w końcu lepiej wyciąć (zrobić przelot) środkowy rezonator czy końcowy tłumik?? Bez rezonatora - ostrzej Bez końcowego - głośniej Ale jak wybierzesz jedno i drugie to będzie poldek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Ja musze wypierdzielic srodkowy bo mam zmasakrowany przez glebę, spiacych policjantów, itp a w tylnym coś mi brzeczy i właśnie boję się że będzie na przelocie brzmiał nie fajnie Ma ktoś jakiś pomysł jak to zrobić żeby było dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Michał kup jakiś wedle Twego upodobania bo seryjny brzmi pożal się boże, a dodatkowo usunięcie czegoś nie poprawi aspektów akustycznych zapodam jeden z moich ulubionych klipów i moim zdaniem, a sam miałem sobie taki kupić, to brzmi i wygląda super (do mojego nie pasuje wizualnie pojedynczy rozchodzący się na dwa gdzie z tyłu by było widoczne Y-dlatego mam podwójny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Chory jestem jak mam zamawiac cos ze stanow ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 nie jest źle....poza czasem oczekiwania niema przecież zadnych problemów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Ja prawie wszystko brałem do siebie że stanów i nie mam złych doswiadczen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Chodzi o czas oczekiwania Ja nie lubie czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Jak transport idzie statkiem to ok 6 tygodni, jak samolotem to zdarza się, że towar za 2 dni jest w Warszawie, niestety tam trafia do Urzędu Celnego i spoczywa kolejne 10-14 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 ja tam nie wiem nic o takich bzdurach ^ średnio wysyłane jest w ciągu kilku dni, a odebrać po przylocie można następnego dnia, chyba, że się przyfarci i tego samego dnia całość trwa tydzień z kawałkiem co więcej, bzdurne jest takie pisanie tutaj, że długo, a dni mijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 To zależy co Tomek na małe pierdoly czekałem faktycznie ok tygodnia ( to co nie było objęte clem) ale już np na felgi ok 6 tygodni. Średnio na większe zamówienie czeka się 4-6 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Narazie to wyjebany bede z kasy po remoncie skrzyni ale jak będę zamawiać to będę was prosić o pomoc bo to dla mnie czarna magia puki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 ja dziś nagram jak moja pryka i zalączne pod wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 bez większego znaczenia, na wydech czekałem łącznie ze dwa tygodnie, na sprezyny i test pipy z tez dwa bo wpierw przesyłam miedzy stanami a potem firma spedycyjna wysyła do swojej firmy w warszawie gdzie tez jest urzad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Prosze tak to brzmi u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Czy ja slysze tam "efekt poloneza" ?? Czy mi sie wydaje? Bo tak dziwny jest odglos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 troche tak...w mid coś mi się telepocze lekko i rezonuje....próbowałem to nawiercić i podspawać...pewno jest tak taka siateczka i ona ma tendencie to odpadania i lekkiego rezonowania. Niestety nie dało to większego efektu, trzeba będzie to poprostu wycić i wspawać nowy element. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Testpipy masz nierezonowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycek Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Jako kompletny laik w temacie chciałbym zapytać czy taki wydech ot tak można sobie zamówić i przyczepić zamiast seryjnego http://www.topendpower.pl/p/pl/inv-hs02n3zgid/uklad+wydechowy+typu+cat-back+invidia+gemini+-+nissan+350z.html Czy ktoś z forum ma ten wydech ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 (edytowane) Dowiedz sie czy pasuje do wersji EU bo wiem ze wiekszosc wydechow jest do hamburgerow przystosowana. Swoja droga lepiej zainwestowac w jakie aftermarketowe kolektory, zrobic jakis sensowny y-pipe i bedzie taniej, no i lepsze efekty napewno niz takiego drogiego. Tomek moze powiedziec ile mu zabral mocy jego wydech za tez niemale pieniadze Edytowane 28 Września 2015 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Panie, takie zabrał ze Nm dostał w d*pę z 10 momentu ale po strojeniu mocy przybyło bo pierwotnie 3 były straty, a 9 zysku- 315 na starym paliwie, liczę na 325 przy najbliższej okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Zalezy u kogo bedziesz hamowac haha Wrzucaj kreski jak juz bedziesz mial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 bez chlodzenia w 45 stopniach bylo u Kuby 309 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi